xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 ne , žádný problém to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 mam dotaz ohledne cz share .Zaregistroval jsem se na pracovním kompu ale hry na xko budu tahat až doma nebude to žádný problém že se tam změní ip adresa nevím jak oni to tam maji řešené (zrovna jsem si posall sms za 99kc na volnych 60 gb tak doufám že to pujde Problém by to být neměl taky sem se registroval jinde a tahám doma .... ------------------------------------------------------------------------------------- Tak narazil jsem na tohle - je to tak že se musím zkopírovat PARTITION 3 !!?? Na ten můj nový HDD a budu mí savy, media kodeky na divx, atd ?? Díky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JarinoRS Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 moja otazka asi zapadla prachom, takze ju davam znova: da sa zmazat profil z xka? nakolko mam elite, mal som 3 mesiace gold konto grtis, ale stale len mesiac na jeden nick, vdaka tomu mam teraz v xku 3 profily a celkom ma to stve. dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 moja otazka asi zapadla prachom, takze ju davam znova:da sa zmazat profil z xka? nakolko mam elite, mal som 3 mesiace gold konto grtis, ale stale len mesiac na jeden nick, vdaka tomu mam teraz v xku 3 profily a celkom ma to stve. dakujem za odpovede Najěď si do Console Setting > Memory > dej A na disk co ta máš > PROFILE(S) tam si najdi profil co chceš smazat a dej A a dej DELETE ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Právě mi přišel druhý ovladač, zkouším ho připojit, mačkám stredoce tlacitko XBOX na ovladaci i to v zadu ( jsou vedle nej ty vlnky) a nic ... kruh na ovladači stále bliká nebo se točí ... první ovladač funugje normálně... co s tím? Už to mám, moje chyba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Jaký jsou větráčky v konzoly myslím tím rozměry a to připojení na zákl.desku je prý nějak prohozený kabel ... ??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caesar Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 mam dotaz..vyresil sem problem s pripojenim na live a uz muzu parit po netu..ale ted mam dalsi problem..jak se muzu v GTA IV pripojit k nekomu do hry??dycky kdyz dam multi a vyberu neco tak me to hodi akorat ze si mam vytvorit vlastni:(...THX ENJOY:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 mam dotaz..vyresil sem problem s pripojenim na live a uz muzu parit po netu..ale ted mam dalsi problem..jak se muzu v GTA IV pripojit k nekomu do hry??dycky kdyz dam multi a vyberu neco tak me to hodi akorat ze si mam vytvorit vlastni:(...THXENJOY:love: Musí tě přizvat, když dáš multy a třeba Free for All tak buďto tě to hodí na server kde čekaj na hráče nebo ti to dá že si musís založit sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 cus stahl jsem si tady od tud demo skate 2 v tech rarech je skate 2.iso...tak to mam vypalit v neru jako datovy nebo v alkoholu jako image? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 jo vypal to v alkoholu jako image... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 vypal to jako image v alkoholu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jt1 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Chtěl bych stáhnout free obsah pro GoW 1, ale vždy když dám download napíše to: This item isnt aviable from your country....nevíte co s tím? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 no jedine, ze by si se znovu registroval, protoze ten obsah neni urcenej pro tvuj stat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Inpernak Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Ahoj chci si koupit Xbox kvuli cene hlavne ,ale cetl jsem že u hry která potřebuje 60hz a Xbox budu mít na starý CRT TV s frekvencí "jen" 50 hz tak se prý objeví jen černá obrazovka ?A kde zjisttim jakou obnovovaci frekvenci ty hry potřebujou ?GTA IV má 50hz nebo 60hz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 GTA IV ma i 50 hz , obnovovaci frekvency hry zjistis vzdy na obalu hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 na 50hz telvizi jde i 60hz games sam doma hraju mass effect kterej vyzaduje 60 pri tom televize ma 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jt1 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 no jedine, ze by si se znovu registroval, protoze ten obsah neni urcenej pro tvuj stat ;) Mám nastavenou UK...to by pak nešlo spousta lidem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BuLLDoGG94 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Prosím poraďte mi, jak mám sprovoznit to MyGamerCard. Když si to dám vytvořit, tak mi vyskočí tohle, ale podle mě tomu něco chybí :cheesygrin: : Kde a co mám nastavit, abych to měl kompletní? :roll: EDIT: Jak je vidět, už to šlape :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheNail Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Ahoj,jsem zpět. :D ... Chtěl bych se zeptat,jestli je tenhle kabel pro připojení k normálnímu PC monitoru. http://computron.cz/90-hd-vga-cable.html Ten popis je tam trošku divnej,takže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 jj je to ten spravny :) ae osobne doporucuji znackovej od mrkvosoftu.. ja ho mam na svim 24" monitoru a jsem nadmiru spokojenej :) cuz Ahoj,jsem zpět. :D ...Chtěl bych se zeptat,jestli je tenhle kabel pro připojení k normálnímu PC monitoru. http://computron.cz/90-hd-vga-cable.html Ten popis je tam trošku divnej,takže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manu Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 cau lidi chci se zeptat koupil jsem si tento kablík http://hrejte.cz/index.php?akc=det&id=489 a mám tenhle monitor http://www.maxidigital.cz/26701-monitory-LCD-17-Acer-LCD-AL1714ms-17?s1=1&s2=3&s3=1&s4=0&order=&znacka2= když to zapnu do monitoru ten VGA tak mi obraz jde v pohodě ale zvuk není nevíte co s tím? Přitom ten monitor má v sobě repráky a vůbec to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZEndy Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Ahoj, stáhl jsem si Fifu 09 kterou sem dal p.a.c.o - potřebuju ale stáhnou znovu part.7 a 10 - psalo to nějakou chybu při rozbalování. Mám na CZ Share ještě 50000 kreditu a když dám stáhnou znovu ty dvě části tak mi to na CZ Share vypíše tuto chybu: Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Host 'www19.czshare.com' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /home/www/download/config.php on line 22 Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/www/download/config.php on line 23 Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/www/download/config.php on line 23 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/download/config.php:22) in /home/www/download/profi.php on line 6 Dělám něco špatně já nebo je chyba někde jinde? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nemis Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Mám internetové připojení upc na pc+notebook+tiskarna a chtěl bych tento router ASUS WL-520gU chci se zeptat jestli mi to bude fungovat...Prosím nejakého odborníka nebo kdo tomu rozumí aby my poradil ...popřípadě nějaký doporučíl...odpověď mi pls pošlete na mail martinek.nem@seznam.cz ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Ahoj, stáhl jsem si Fifu 09 kterou sem dal p.a.c.o - potřebuju ale stáhnou znovu part.7 a 10 - psalo to nějakou chybu při rozbalování. Mám na CZ Share ještě 50000 kreditu a když dám stáhnou znovu ty dvě části tak mi to na CZ Share vypíše tuto chybu: Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Host 'www19.czshare.com' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /home/www/download/config.php on line 22 Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/www/download/config.php on line 23 Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/www/download/config.php on line 23 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/download/config.php:22) in /home/www/download/profi.php on line 6 Dělám něco špatně já nebo je chyba někde jinde? Díky zkus to stáhnout později Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 cau lidi chci se zeptat koupil jsem si tento kablík http://hrejte.cz/index.php?akc=det&id=489 a mám tenhle monitor http://www.maxidigital.cz/26701-monitory-LCD-17-Acer-LCD-AL1714ms-17?s1=1&s2=3&s3=1&s4=0&order=&znacka2= když to zapnu do monitoru ten VGA tak mi obraz jde v pohodě ale zvuk není nevíte co s tím?Přitom ten monitor má v sobě repráky a vůbec to nejde A pripojil si ty cinche ? Cerveny a bily pres redukci na jack do monitoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.