xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Zdravím potřebuji poradi měl jsem kdysi xbox dostal jsem ban a nemohl jsem instalovat hry na hdd.Tedka mám novy xbox na live jsem ještě nebyl připojeny tedka si budu dělat novy flash LT + tak jestli je to bezpečne se s tím připojovat na net nebo ne?A kdybych pak dostal ban jestli mi ten hardisk pojede nebo ne?A ještě bych potřeboval někde stahnout plnou verzi noveho dashboardu jelikož live nemám tak potřebuji přes flashku díky moc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krupee Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 čaute, mohl by mi prosim někdo poradit? Mám xbox 360 arcade a chtěl bych si koupit kinect, ale nevím jestli na propojení kinectu a xboxu potřebuji dokoupit nějáký kabel nebo bude v už v balení? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 čaute, mohl by mi prosim někdo poradit? Mám xbox 360 arcade a chtěl bych si koupit kinect, ale nevím jestli na propojení kinectu a xboxu potřebuji dokoupit nějáký kabel nebo bude v už v balení? Díky Vše už dostaneš v balení . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krupee Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 dík za odpověd, nevíš ještě jakou ochranu mají kinect hry, jestli mi bude stačit aktivační disk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Zdravím potřebuji poradi měl jsem kdysi xbox dostal jsem ban a nemohl jsem instalovat hry na hdd.Tedka mám novy xbox na live jsem ještě nebyl připojeny tedka si budu dělat novy flash LT + tak jestli je to bezpečne se s tím připojovat na net nebo ne?A kdybych pak dostal ban jestli mi ten hardisk pojede nebo ne?A ještě bych potřeboval někde stahnout plnou verzi noveho dashboardu jelikož live nemám tak potřebuji přes flashku díky moc:) Nic ti nezaručí na 100 % , že ban nedostaneš . V současné době je teoreticky nejbezpečnější LT + ( i pro hraní starších her ) . HDD ti od DB 9199 jde používat normálně . Plná verze DB 12611 : http://www.uloz.to/6761895/2-0-12611-0-zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 dík za odpověd, nevíš ještě jakou ochranu mají kinect hry, jestli mi bude stačit aktivační disk? Podle toho jaký máš flash . Kinect hry ještě nemají ochranu AP25 . Takže jestliže jsi doposud na všechny hry používal aktivační disk , tak asi ano .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 čus lidi takhle to asi vypadat nema že :D ?? http://yfrog.com/mjbeznzvupj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 čus lidi takhle to asi vypadat nema že :D ??http://yfrog.com/mjbeznzvupj Vypada to naprosto dobre! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Vypada to naprosto dobre! faakt aha a ja si řikal že pravě to asi je blbě takže takhle je to ok dik :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolda5 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Dobrý večer,chtěl bych se zeptat ještě na další otázky ohledně XBOXU, mám ho prozatimně (než koupím novou TV) zapojen k LCD monitoru, jenže ani z monitoru ani z xboxu není vyveden zvukový vystup (jen optický)..Znamená to, že ve výše uvedené kombinaci si můžu zajít asi chuť na to abych zapojil klasické bedýnky,co ? Jinak jsem se nemohl připojit z xboxu do domácí sítě (ani kna XLIVE apod.) a měl jsem vše nastaveno v pořádku (wifi). Mám router netgear windr 3700, takže jeden z lepších kousků. Měl jsem nastaveno šifrování WPA2, potom mě napadlo šifrování změnit na WPA a najednou vše funguje...Tzn. že xbox nepodporuje WPA2 ? Jinak mám celkem slabý wifi signál, závisí to jen na routeru a nebo hraje i xbox roli v síle signálu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 K vyřešení tvé první otázky perfektně poslouží tento topic: http://console-forum.net/tema/82992-xbox-360-pripojen-pres-hdmi-jak-vyresit-zvuk Zkušenosti s XBOX a wifi nemám, nedokážu říci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Jinak jsem se nemohl připojit z xboxu do domácí sítě (ani kna XLIVE apod.) a měl jsem vše nastaveno v pořádku (wifi). Mám router netgear windr 3700, takže jeden z lepších kousků. Měl jsem nastaveno šifrování WPA2, potom mě napadlo šifrování změnit na WPA a najednou vše funguje...Tzn. že xbox nepodporuje WPA2 ?Jinak mám celkem slabý wifi signál, závisí to jen na routeru a nebo hraje i xbox roli v síle signálu ? Podle tohoto http://compnetworking.about.com/od/wifihomenetworking/ht/xbox2wifirouter.htm záleží jaký máš u xboxu wifi adaptér Note that the standard Microsoft Xbox 360 Wireless Network Adapter supports WPA while the standard Microsoft Xbox Wireless Adapter (MN-740) only supports WEP. Co se týče připojení normálních beden od PC (analog) používám toto: http://www.stmobil.cz/product/herni-konzole/xbox/audio-adapter-xbox-360-ost/8603Akorát budeš potřebpvat bedýnky se vstupem CINCH nebo redukci CINCH -> Jack: např: http://satelity.nej-ceny.cz/37294/redukce-jack-3-5mm-2x-cinch.html nebo: http://satelity.nej-ceny.cz/30333/kabel-jack-3-5mm-f-2x-cinch-m-0-20m.html záleží co máš na bedínkách, jestli "samečka" nebo "samičku" jack :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolda5 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Já už mám právě Xbox S s wifinou v sobě takže fakt nevím, v čem je problém..Právě naíc router co mám tak dopadl dobře v signálu, takže jsem nepříjemně překvapen, možná zkusím ještě změnit kanál ale nevím jestli to jde i na xboxu...zvláštní je ale, že sousedův signál, je silnější než můj, přitom soused bydlí v 1 patře a já v 3...Díky toho mi jede šíleně pomalu windows media center na xboxu a další problém je právě v tom zvuku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Koukni sem: http://www.nextgenupdate.com/forums/news-archives/178468-xbox-360-slim-wifi-problems.html The internal module supports both 802.11 b and g and 802.11 n the current standard - but only in the 2.4 GHz and not in the 5 GHz band. On the new Xbox 360 "Slim" has a transfer rate of up to 300Mb/s, which is barely able to transfer HD movies. To use this mode, you need also a wireless router that supports this standard. Je možné tedy, že tvůj router jede jen v 5 GHz pásmu a proto xko nechytá signál.... Edit: tak jsem koukal, tvůj router by měl zváldat obě pásma, tak ještě bych zkontroloval jak je nastavený NAT, firewall, security options, přesměrvání portů atd. (zkusit vše povypínat vyzkoušet, zda se připojíš). Také bych se podíval, zda v routru není zapnuté blokování neznámých MAC adres, případně doplnit MAC adresu xboxu do seznamu povolených... víc mě nenapadá kde by mohl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolda5 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Jsem nasrán, nechápu proč to udělali tak, že když mám HDMi kabel v xboxu, tak tam nestrčím ten audio- video...Podařilo se mi propojit (jak jsem psal výše propojení monitor bez zvuk.výstupu + xbox)zvuk ale samozřejmě na úkor obrazu, protože hdmi tam nezapojí..A zase, když mám obraz,nemůžu mít zvuk..Takže mi nezbývá nic jiného než si koupit tu redukci co mi poradil fenri. A nebo urychleně vybrat nějaký televizor, jelikož ten co mám,tak je v jiném pokoji(ložnici) a pořád ho přenášet není ideální. Jenže se bojím, že když koupím nějakou televizi, tak budu mít zase problém s hdmi připojením. Nevím co se to stalo ale HDMI kabel, který mám, tak mi nefunguje v případě propojení TV-Xtreamer ani v případě propojení TV-XBOX. Přitom ten samý kabel mi funguje v propojení monitor(přes redukci DVI-HDMI) - XBOX, takže probblém v kabelu nebude. Problém je evidentně v TV ale nevím jak se mi to povedlo si zkazit, když se začátku jsem měl TV připojenou k PC (přímo HDMI výstup z grafické karty)tím samým kabelem a vše fungovalo..jedině zkusit ještě tu TV reklamovat, že mi nefungují HDMI...Ale nechi aby se to někdy opakovalo, nesetkal jsem se s nikým kdo by měl podobný problém, že mu přestaly z ničeho nic fungovat HDMI v TV... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Jsem nasrán, nechápu proč to udělali tak, že když mám HDMi kabel v xboxu, tak tam nestrčím ten audio- video...Podařilo se mi propojit (jak jsem psal výše propojení monitor bez zvuk.výstupu + xbox)zvuk ale samozřejmě na úkor obrazu, protože hdmi tam nezapojí..A zase, když mám obraz,nemůžu mít zvuk..Takže mi nezbývá nic jiného než si koupit tu redukci co mi poradil fenri. A nebo urychleně vybrat nějaký televizor, jelikož ten co mám,tak je v jiném pokoji(ložnici) a pořád ho přenášet není ideální. Jenže se bojím, že když koupím nějakou televizi, tak budu mít zase problém s hdmi připojením. Nevím co se to stalo ale HDMI kabel, který mám, tak mi nefunguje v případě propojení TV-Xtreamer ani v případě propojení TV-XBOX. Přitom ten samý kabel mi funguje v propojení monitor(přes redukci DVI-HDMI) - XBOX, takže probblém v kabelu nebude. Problém je evidentně v TV ale nevím jak se mi to povedlo si zkazit, když se začátku jsem měl TV připojenou k PC (přímo HDMI výstup z grafické karty)tím samým kabelem a vše fungovalo..jedině zkusit ještě tu TV reklamovat, že mi nefungují HDMI...Ale nechi aby se to někdy opakovalo, nesetkal jsem se s nikým kdo by měl podobný problém, že mu přestaly z ničeho nic fungovat HDMI v TV... Vím, že kamarád má XBOX připojen k TV pomocí HDMI a jen tak mu přestal jít obraz, přičemž normálně po připojení k LCD monitoru vše fungovalo. Řešil to reklamováním TV... JInak chápu tvé rozčílení ohledně toho, že se nevejde HDMI a AV konektor u XBOXu vedle sebe. Já si normálně říkal, že to je udělané i schválně, aby si lidé kupovali ten originál kabel HDMI + audio... Protože samotný AV konektor uvnitř je tenký, jen ten pitomej plast kolem je takovej "špekoun"... Lze vyřešit "rozlousknutím" takto: http://console-forum.net/tema/82992-xbox-360-pripojen-pres-hdmi-jak-vyresit-zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolda5 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 A byla mu prosím tě ta reklamace uznána ? Já už jsem zkoušel hodit TV do původního nastavení ale prostě HDMi nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Prý ano, že se snad ani na nic neptali a neřešili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 asi blbej dotaz...kdybych mel bannuté xko a mel bych na mechanice flash LT+ a mel bych rrod a pak bych si koupil novy xko a prehodil mechaniku ze staryho rozbityho do novyho, tak bych nemel ban?? :) Ban se vztahuje na konzoli - ne na mechaniku . Takže mechaniku můžeš vzít z xka , kde je ban , ale stejně to nejde jen jednoduše vyměnit . Musí se xbox s mechanikou spárovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 takže se to asi ohledně peněž nevyplatí...? To si můžeš na tom novým xku rovnou nechat udělat flash a tu starou mechaniku nechat v záloze a nebo prodat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Chci se ještě zeptat jestli mužu normálně projíždět hry s wawe 6 tím novy abgx 360 1.04 díkes:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Chci se ještě zeptat jestli mužu normálně projíždět hry s wawe 6 tím novy abgx 360 1.04 díkes:) Samozřejmě - na wave nezáleží . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 By Dawe Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Čau, chtěl jsem se zeptat co je potřeba pro to abych mohl hrát třeba nfs pursit ...... ma to ap25. Na forku tady sem našel ,že to můžu i nějak udělat sam a nemusim za nějakym flasherem, ale neni tu návod (neboo sem ho nenašel) ...... Nepotřebuju přistup na Xlive. pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Jestli nemáš dashboard vyšší , než 9199 , tak můžeš použít tento postup : http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup . Když máš větší , tak jedině přeflashovat na LT + . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 By Dawe Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 sorry ale flashnute xko sem již koupil, jak se pozna ten dashboard :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.