xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 governante Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Měl bych pár otázek, mám starší Xbox ( mysllím že Falcon ) před měsícem jsem ho nechal fleshnout. 1. bude tam už i nový dashaboard 2. když bud vypalovat jak poznám jaký musím mít patch 3. stačí jen hru vypálit nebo ji musím ještě nějak upravit 4. mám možnost půjčit od kámoše již pálené hry ale on má již flash více jak přes rok a já měsíc - stačí hry jen skopírovat nebo je potřeba je nějak upravit. 5.jak hodně můžu ukládat když mám paměť jen 250MB 6.šla by použít fleshka místo HDD - že bych na ní nahrál hru abych zbytečně nezatěžoval mechaniku ( popř. jak to udělat) 7. je Xbox s revizi Falcon hodně poruchový - co udělat by vydržel co nejdéle. Diky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 1. dashboard si musíš dávat sám 2. patchovat musíš podle FW flashe - v tvém případě nemusíš 3. zkontroluj vždy iso v ABGX autofix na level 0 . Tam uvidíš , jestli to má ochranu AP25 a nebo potřebuje nějakou opravu . Potom to projeď na level 3 . Potom znova na level 0 pro kontrolu - mělo by tobýt vše zelené a teprve potom to můžeš vypálit 4. Hry od kamaráda musíš upravit přes 360WavesPatcher na původní wave 5. ukládat můžeš jen profil a savy - je lépe si pořídit HDD 6. je možno do velikosti 16 GB ale xbox nebere všechny značky - lepší je a levněji vyjde HDD 7. jen mít okolo něj dost místa kvůli dobrému chlazení a lépe je ho mít na stojáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Aky flash mas? Novy LT+? Ak mas LT+ (resp. starsi LT) a kamarat ma hry patchovane na Wave2 tak to bezproblemov funguje. Dashboard mas ten najnovsi 12611? USB http://support.microsoft.com/kb/981974/cs ale radsej kupit HDD 120GB, 250GB na instalovanie hier. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 governante Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 to vubec netuším-ale nechával jsem si to dělat před mesicem. Nejlepší asi bude když hru zkusím jestli u mě funguje - pokud ano stačí jen skopirovat?? a když ne, jde to nějak upravit?? Určitě vím že je lepší koupit HHD, ale mám doma fleshku 8G tak jsem si říkal že bych to pro začátak alespoň zkusil. Pokud bych hrál hry z HDD mohla by se tím prodloužit životnost Xboxu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Když jsi si to nechával flashovat před měsícem , tak nemáš LT + ( to vyšlo 27.listopadu ) ale jen LT . Ale i toto zvládne všechny wave . Jen ne nejnovější hry s ochranou AP25 . Tak jak píšeš to je nejlepší . Pokud to vyzkoušíš a hra půjde spustit , tak ji můžeš jen zkopírovat a bude chodit . V případě , že by jsi ale někdy přeflashoval na LT + kvůli hraní nejnovějších her , tak už to nemusí jít . Upravit na původní wave to jde - psal jsem ti , že na to je program 360WavesPatcher . Když máš flešku 8 GB , tak ji můžeš naformátovat v xboxu a použít ji na ukládání her . Vejde se na ni ale jen jedna. Když budeš instalovat hry na tu flešku , tak si samozřejmě šetříš mechaniku a prodloužíš její životnost . Xbox je také tišší a lépe se načítají hry . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Jaká je vlastně záruka na XBOX od Microsoftu? Některé příspěvky tady na fóru uvádějí 3 roky, ale přitom na oficiálních stránkách XBOX pro ČR je uvedeno, že je to globálně 1 rok nebo doba stanovená zákonem dané země, tedy u nás 2 roky... Jak to tedy je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Na E74, RRoD su 3 roky od datumu vyroby...davaju naviac priblizne 4 mesiace, cize 40 mesiacov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 A pokud je to SLIM, kde nehrozí RRoD... zajímá mě celková záruka na "cokoliv co se podělá" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 A pokud je to SLIM, kde nehrozí RRoD... zajímá mě celková záruka na "cokoliv co se podělá" Už jsi si odpověděl,tak se dál neptej : " na oficiálních stránkách XBOX pro ČR je uvedeno, že je to globálně 1 rok nebo doba stanovená zákonem dané země, tedy u nás 2 roky... " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 governante Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 ještě se zeptam, na X mám lihovkou napsaný Lite-on 74A1 LT+ W4 , nevím jestli to tam nahodou nenapsal flesher. Co to znamená? Když má kamoš starší flesh tak mě stejné hry spíše půjdou nebo určitě ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 To tam určitě napsal flasher, rozhodně ne technik od MS :) Jinak to znamená, že más flash iXTREME LT+ tj. nejnovější dostupný typ flashe. Můžeš s ním hrát všechny hry, i ty s novou ochranou AP2.5, pouze je doporučuju zkontrolovat předtím programem ABGX http://console-forum.net/tema/57624-par-rad-jak-se-chranit-proti-banu-a-navod-na-abgx360 a případně projet přes autofix Level 3. A půjdou ti všechny hry co jdou kámošovi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 To tam určitě napsal flasher, rozhodně ne technik od MS :)Jinak to znamená, že más flash iXTREME LT+ tj. nejnovější dostupný typ flashe. Můžeš s ním hrát všechny hry, i ty s novou ochranou AP2.5, pouze je doporučuju zkontrolovat předtím programem ABGX http://console-forum.net/tema/57624-par-rad-jak-se-chranit-proti-banu-a-navod-na-abgx360 a případně projet přes autofix Level 3. A půjdou ti všechny hry co jdou kámošovi :D Není vše pravda , co píšeš . Nejnovější je LT + 1.1 .Rozdíl je v tom , že na LT + nejdou spustit upravené hry z xbox 1 . LT + 1.1 je už trochu vylepšená verze , kde už jdou spustit . Pokud má kamarád starší flash a hry patchované , tak nemusí na LT + jít spustit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Díky za upozornění. Přešel jsem na origoš, takže jsem lehce ztratil přehled... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tankis Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Hledal sem a vyjel mi tento topic přmo pro mě :) Něka se v tom neorientuju tak neházejte hend věci na hlavu :) Chci se zeptat jeslti ej něaký jiný způsob hraní zaloh. her na xboxu 360 než jen flashem. Děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Hledal sem a vyjel mi tento topic přmo pro mě :) Něka se v tom neorientuju tak neházejte hend věci na hlavu :)Chci se zeptat jeslti ej něaký jiný způsob hraní zaloh. her na xboxu 360 než jen flashem. Děkuji :) Převzato z topicu pro začátečníky, tady je když tak odkaz:http://console-forum.net/tema/79973-xbox-360-pro-zacatecniky-aktualizace-18-7 XBRCo to je? Zavede se JTAG hack a přehraje se dashboard, je to mohem složitější uprava nez flash. V tomhle případě se přehrává software v čipu Xboxu, firmware mechaniky se neupravuje. XBR jde provést na Xboxu, který má dashboard nižší než 8XXX, pokud máte vyšší, budete muset použít flash. Klady: Možnost využít stažené DLC Více možností pro práci s Xboxem (vyčtení CPU key, DVD key ...) Možnost hrát hry jen z HDD, bez nutnosti vypálení Zápory: Nemůžete na live Muséíte stahovat už speciálně upravené hry, případně je upravit Složitější použití V ČR mnohem méně rozšířená metoda než flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Nemáte někdo zkušenosti s DVD Memorex, koupil jsem si je a při vypalování hry mi to hodí jak přes Clone CD tak IMgBurn chybu....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Vypaloval jsem na ně naprosto bez problémů , než jsem přešel na ještě levnější MAXELL . Dokonce i čtyři roky staré vypálené hry na MEMOREXECH chodí naprosto bez problémů . Problém ale není ve značce , ale v kvalitě tvé vypalovačky . Ještě můžeš zkusit vypalovat na VERBATIM - i když je horší vypalovačka , tak to někdy jde , ale doporučuji koupit novou vypalovačku . Potom budeš moci vypalovat na MEMOREX i třeba na MAXELL za 13 Kč jako já : http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500600000010N0&Search=dvd%20maxell&SearchType=1 http://www.prodejdvd.cz/detail-zbozi/1232-dvdr-dl-maxell-8-5gb-8x-25cake/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Ahoj mám takovou otazku mám TV od LG 82 cm uhlopříčka 2x HDMI , a je to jen HD ready takže to má 1080p tak se chci zeptat ... protože když sem to tu tak prjížděl tak si plno lidi stěžovalo že některý xbox to rozjede ten 1080 p a některý ne ... až bude na Hrejte . cz Slim s flashem tak to planuju koupit ... takže otázka zní rozjede Slim 1080p ? nebo mám koupit něco staršiho .. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Ahoj mám takovou otazku mám TV od LG 82 cm uhlopříčka 2x HDMI , a je to jen HD ready takže to má 1080p tak se chci zeptat ... protože když sem to tu tak prjížděl tak si plno lidi stěžovalo že některý xbox to rozjede ten 1080 p a některý ne ... až bude na Hrejte . cz Slim s flashem tak to planuju koupit ... takže otázka zní rozjede Slim 1080p ? nebo mám koupit něco staršiho .. dík Pises uplne odveci :D 1. TV s HD Ready ti pusti tak max. 1080i a nie 1080p...1080p iba FullHD TV 2. aky X360 rozjede 1080p a iny X360 nie? :lol: Predsa X360 je vzdy a bude X360, to znamena, ze vykon je a bude vzdy rovnaky, aj ked sa menili revizie!!! X360 ma v nastaveni moznost aj fullHD 1080p (1920x1080), ale to je iba upscaling - drviva vacsina hier ma skutocnych max. 720p (1280x720)! http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 Na skutocne fullHD v hrach si budes musiet pockat do vydania novej generacie konzol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hecin Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Doubry den, chci si koupit novou vypalovacku abych mohl vypalovat na levnejsi dvd... :http://shop.avpc.cz/271|284|.d.481232.mediarange-dvdr-85gb-8x-doublelayer-cake-10.html. Stacila by tahle :http://shop.avpc.cz/5000|.d.567587.lg-dvdrw-gh22ns-22x-dvd-dvdram-sata-bulk-cerna.html ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Pises uplne odveci :D 1. TV s HD Ready ti pusti tak max. 1080i a nie 1080p...1080p iba FullHD TV 2. aky X360 rozjede 1080p a iny X360 nie? :lol: Predsa X360 je vzdy a bude X360, to znamena, ze vykon je a bude vzdy rovnaky, aj ked sa menili revizie!!! X360 ma v nastaveni moznost aj fullHD 1080p (1920x1080), ale to je iba upscaling - drviva vacsina hier ma skutocnych max. 720p (1280x720)! http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 Na skutocne fullHD v hrach si budes musiet pockat do vydania novej generacie konzol. věř nebo nevěř já mám na te televizi napsané HD ready 2x HDMI simplink 1080p input XD engine tak nevím no . ale každopádně díky za informace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 věř nebo nevěř já mám na te televizi napsané HD ready 2x HDMI simplink 1080p input XD engine tak nevím no . ale každopádně díky za informace :D OK, moze byt, ale na displeji, ktory nie je 1920x1080 asi to 1080p nebude podstatne :D Aky TV model to mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 ok ale jako vhodná TV pro hraní na Xboxu ne ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 ok ale jako vhodná TV pro hraní na Xboxu ne ? .. To su vsetky HDTV...pocnuc od displeja 1024x768 (plazma) po FullHD :D Ked si das na konzole 720p, tak uplne staci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 ok dekuju :) to sem chtěl slyšet ... a jen doufám že už brzo bude na Hrej.cz Slim s flashem počítám že když tam maj ted Slim ( bez kinectu ) za 6200 tak že s flashem bude tak za 7000 ne ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.