Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Je pěkné sledovat jak vždy, když se někdo dopustí omylu proti zdravému rozumu, najde se ihned zástup lidí, kterým by se něco podobného nikdy v životě stát nemohlo;-) Možná byste se nad tím měli zamyslet z pohledu té americké ženy (možná matky malého hráče), která by Vás možná všechny proškolila třeba ve vaření, praní a dalších domácích činnostech:-) Jejím pohledem by možná řada z Vás udělala v "jejím" oboru podobné boty, jako ona v tom "vašem".

Odesláno

metuji.. tohle je ale povaha Amiku. U Cechu se zadny podobny kix nikdy nekonal. U Amiku je to porad neco, jsou tim proslaveni, ze se soudi o kazdou blbost, o svoji demenci..

Jak by to bylo u nas? Bud by Cesi svemu diteti nic nekoupili nebo by se to snazili cracknout (ci si to od nekoho nechat cracknout spise) nebo by se zeptali zkusenejsiho. Pokud by se jednalo o nekoho starsiho, tak by na to nesahal. Troufam si ale rici, ze 99% zen v CR, co ma dite v normalnim veku, ma nejaky ten vseobecny prehled a tohle by nikdy neudelaly. Bud vedi, ze na techniku nejsou a tak do toho nehrabou, anebo maji proste nejaky ten prehled.. Protoze tohle je moc.

Navic si snad nemusime vypravet, jake je Americke skolstvi a ze na High School (jejich stredni skola) se pisi testy se sesime v ruce, takze High School tam ma proste kazdej trouba. Prehled maji sotva o sve vlastni zemi, kde je Australie uz treba nevedi ani omylem (nekde v topicu tu byla anketa.. byli to nahodni obycejni Americane). Musim se zastat Cechu, ze obecne jsou Cesi chytrejsi. (obecne, celkove, prumerne.. )

EDIT: a presne jak tu je receno podemnou.. ve zkratce -> jasne, mohu udelat chybu (v jeji silne strance.. treba to kuchteni), ale rozhodne se nebudu (chtit) soudit.. Tohle je jasny rozdil Amiku a presne timhle jsou proslaveni.. U nas, kdyz nekdo udela chyba (takovehleho razu), tak stahne zadek a soupa nohama, rozhodne by zadneho zdraveho Cecha nenapadlo se soudit, kvuli takove hovadine..

^^ presne tohle je blbeji receno vyse, nad EDITEM :D

Odesláno
metuji.. tohle je ale povaha Amiku. U Cechu se zadny podobny kix nikdy nekonal.

Delal jsem pred mnoha lety na servisnim stredisku Minolty. Mohu te ujistit, ze nasinec umi prekvapit uplne stejna jako ta zminena pani;-)

Dam k dobru dva priklady, co si pamatuju:

Pripad 1

Volal mi pan, ze ma od nas sitovou tiskarnu, ale nejde mu zapojit do jejich site. Ptal jsem se jestli proveril zapojeni kabelu a on me skocil do reci s tim, ze je technik - sitar a zadny diletant. At pry s nim nemluvim jako s nejakou nablblou blondynou. Ptam se tedy: Zkousel jsem si na tu tiskarnu pingnout? A on: A cim? Prstem, nebo sroubovakem? Nebo jak?

Pripad 2

Skoli jsem particku !!!TECHNIKU!!!, kteri chodi primo do firem spravovat velke multifunkce za stovky tisic. Jeden mi behem skoleni rekl, ze se mu nenacita CD s ovladaci, ktere jsem jim pred kurzem rozdal. Par minut jsme se dohadovali pres celou ucebnu a pak jsem odesel k jeho PC, otevrel mechaniku a to CD bylo potiskem dolu. Ja myslel ze se spolecne zasmejeme a rikam: Drobna chybka na strane technika;-)

Ale on me uzemnil: Vam to takhle necte?? Moje mechanika doma ano!

metuji tak to bych se tomu "technikovy" asi docela zasmal :lol:

No a presne o tom to je:-) On by se mozna zase zasmal tobe, protoze technikovy = technikovi :-) Zkratka nikdo neni dokonaly;-)

Odesláno
ty ses taky převedl s tím amíci se předvedlYYYY

jinak co byste čekali, to je jak tady na fóru s některýma :D

newim proc, ale jakmile sem si precetl "predvedly" ... tak mi bylo jasny, ze si nekdo neda pokoj,:roll: ...... a tim sem myslel presne tebe !! to "samozDrejme" ti nezapomenu ... za podelany pismenko 1000 points nebo 2000 ted uz presne newim.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu