Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Amici se zas predvedly


Bagster

Recommended Posts

Je pěkné sledovat jak vždy, když se někdo dopustí omylu proti zdravému rozumu, najde se ihned zástup lidí, kterým by se něco podobného nikdy v životě stát nemohlo;-) Možná byste se nad tím měli zamyslet z pohledu té americké ženy (možná matky malého hráče), která by Vás možná všechny proškolila třeba ve vaření, praní a dalších domácích činnostech:-) Jejím pohledem by možná řada z Vás udělala v "jejím" oboru podobné boty, jako ona v tom "vašem".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

metuj měl teď vcelku pravdu ja si pamatuju že sem si jednou nechtěně vyšistil zuby práškem na praní v tubě :D to by se mámě nestalo :D byl to hnus...

Hodne luxusni ja jsem strcil ruce do icolační peny.. to bolelo jako sv*e kdyz jsem to sundaval ptoze nez jsme dojeli domu tak uschla:lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

metuji.. tohle je ale povaha Amiku. U Cechu se zadny podobny kix nikdy nekonal. U Amiku je to porad neco, jsou tim proslaveni, ze se soudi o kazdou blbost, o svoji demenci..

Jak by to bylo u nas? Bud by Cesi svemu diteti nic nekoupili nebo by se to snazili cracknout (ci si to od nekoho nechat cracknout spise) nebo by se zeptali zkusenejsiho. Pokud by se jednalo o nekoho starsiho, tak by na to nesahal. Troufam si ale rici, ze 99% zen v CR, co ma dite v normalnim veku, ma nejaky ten vseobecny prehled a tohle by nikdy neudelaly. Bud vedi, ze na techniku nejsou a tak do toho nehrabou, anebo maji proste nejaky ten prehled.. Protoze tohle je moc.

Navic si snad nemusime vypravet, jake je Americke skolstvi a ze na High School (jejich stredni skola) se pisi testy se sesime v ruce, takze High School tam ma proste kazdej trouba. Prehled maji sotva o sve vlastni zemi, kde je Australie uz treba nevedi ani omylem (nekde v topicu tu byla anketa.. byli to nahodni obycejni Americane). Musim se zastat Cechu, ze obecne jsou Cesi chytrejsi. (obecne, celkove, prumerne.. )

EDIT: a presne jak tu je receno podemnou.. ve zkratce -> jasne, mohu udelat chybu (v jeji silne strance.. treba to kuchteni), ale rozhodne se nebudu (chtit) soudit.. Tohle je jasny rozdil Amiku a presne timhle jsou proslaveni.. U nas, kdyz nekdo udela chyba (takovehleho razu), tak stahne zadek a soupa nohama, rozhodne by zadneho zdraveho Cecha nenapadlo se soudit, kvuli takove hovadine..

^^ presne tohle je blbeji receno vyse, nad EDITEM :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

metuji.. tohle je ale povaha Amiku. U Cechu se zadny podobny kix nikdy nekonal.

Delal jsem pred mnoha lety na servisnim stredisku Minolty. Mohu te ujistit, ze nasinec umi prekvapit uplne stejna jako ta zminena pani;-)

Dam k dobru dva priklady, co si pamatuju:

Pripad 1

Volal mi pan, ze ma od nas sitovou tiskarnu, ale nejde mu zapojit do jejich site. Ptal jsem se jestli proveril zapojeni kabelu a on me skocil do reci s tim, ze je technik - sitar a zadny diletant. At pry s nim nemluvim jako s nejakou nablblou blondynou. Ptam se tedy: Zkousel jsem si na tu tiskarnu pingnout? A on: A cim? Prstem, nebo sroubovakem? Nebo jak?

Pripad 2

Skoli jsem particku !!!TECHNIKU!!!, kteri chodi primo do firem spravovat velke multifunkce za stovky tisic. Jeden mi behem skoleni rekl, ze se mu nenacita CD s ovladaci, ktere jsem jim pred kurzem rozdal. Par minut jsme se dohadovali pres celou ucebnu a pak jsem odesel k jeho PC, otevrel mechaniku a to CD bylo potiskem dolu. Ja myslel ze se spolecne zasmejeme a rikam: Drobna chybka na strane technika;-)

Ale on me uzemnil: Vam to takhle necte?? Moje mechanika doma ano!

metuji tak to bych se tomu "technikovy" asi docela zasmal :lol:

No a presne o tom to je:-) On by se mozna zase zasmal tobe, protoze technikovy = technikovi :-) Zkratka nikdo neni dokonaly;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty ses taky převedl s tím amíci se předvedlYYYY

jinak co byste čekali, to je jak tady na fóru s některýma :D

newim proc, ale jakmile sem si precetl "predvedly" ... tak mi bylo jasny, ze si nekdo neda pokoj,:roll: ...... a tim sem myslel presne tebe !! to "samozDrejme" ti nezapomenu ... za podelany pismenko 1000 points nebo 2000 ted uz presne newim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu