pascalino Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 :-) jsem vůl private message-........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karllan Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 Zdravím Nemá někdo zkušenost s touhle redukcí na HDD? http://www.ebay.com/itm/New-Data-Connecting-Cable-Connection-Conversion-Line-For-Xbox-360-Fat-Hard-Drive-/311460804243?hash=item488482b693:g:01kAAOSwjVVVxCxU Nerad bych koupil zajíce v pytli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 5, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 Než takovou tryznu kup si raději originál enclosure, do kterého HDD pohodlně usadíš a při připojení ke konzoli to taky bude jinak vypadat. http://www.ebay.com/itm/Xbox-360-HDD-Hard-Disk-Drive-Holder-Case-Enclosure-2-5-SATA-HDD-not-included-/300542780943?hash=item45f9bee60f:m:m_oTBw7jK1mohQoP1VmgloQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 a neni lepsi pripojit externi HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karllan Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 Za jistých okolností ano. Ale některé hry bohužel vyžadují instalaci jen na interní HDD. Řeším to v jiném vlákně (http://console-forum.net/tema/183346-instalace-bf4-na-externi-hd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 tak nektere hry nainstalujes na interni a zbytek na externi, i kdz u 4GB verze to muze byt problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karllan Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Za 4 GB bych byl ještě vděčný :) Mám revizi Jasper (512 MB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 jdi do RGH...EXTERNÍ DISK BUDE O.K. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato1168 Odesláno Prosinec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2015 Caute tak uz mam xbox doma ale po vlozeni toho upraveneho disku ho xbox nenajde. Skusal som to viackrat ale stale nic. Viete mi poradit? Chcel by som to rozchodit kedze mam 4GB verziu xboxu aby som mohol instalovat hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Prosinec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2015 Caute tak uz mam xbox doma ale po vlozeni toho upraveneho disku ho xbox nenajde. Skusal som to viackrat ale stale nic. Viete mi poradit? Chcel by som to rozchodit kedze mam 4GB verziu xboxu aby som mohol instalovat hry. Hdd jsi upravil v HddHackr? Nahrál jsi do tvé 160 HDDSS.bin pro 120GB Hdd?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato1168 Odesláno Prosinec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2015 (upraveno) Ano upravil som to cez hddhackr.Nahral som tam 250gb. Teraz som skusil 320gb a disk naslo ale len 16,4GB dal som formatovat a cakam ako to dopadne je to v polovici. Tam to aj zacalo a zatial sa to nepohlo. Je potrebne tam nahrat hddss pre 120GB disk? Format stale ide a nepohlo sa to. Disk je WD 1600BEVS tusim. ///EDIT: Tak sa to podarilo disk naformatovany velkost ukazuje tusim 300GB. Upraveno Prosinec 7, 2015 uživatelem drak3go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato1168 Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 (upraveno) Dneska som si vsimol ze hdd je opät nenaformatovany. Zajtra ho skusim naformatovat ci to pojde. Chcem sa spytat ci je lepsie pri 160gb disku pouzit subor hddss.bin pre 120GB disk alebo mam nechat ten co mam teda 320GB. Pripadne by som ho mohol pripojit aj cez usb ak by sa normalne naformatoval aby som mal dostupne cele volne miesto. Len neviem ako je to potom s hrami ci tam pojdu nainstalovat. Chcel by som hry napr. Gta V , battlefield hardline nhl 16 a niake nfs. Upraveno Prosinec 9, 2015 uživatelem mato1168 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 (upraveno) určitě dej HDDSS.bin pro 120GB, skutečnou kapacitu bude mít Hdd pořád stejnou, ale ty budeš klidnější, že se ti Hdd nezasekne. -ještě edit - s 320GB HDDSS.bin získáš necelých 40GB víc, ale pokud se toho nebojíš tak ti stačí HDDSS.bin pro 250GB edit2 - a po Flashi HDDSS.bin 320gb jsi Hdd formátoval v PC nebo v konzoli? -----pokud ho ke konzoli připojíš jako externí disk přes USB nebudeš moci instalovat HD obsah, např Battlefield 4 Upraveno Prosinec 9, 2015 uživatelem Pietro Fofista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato1168 Odesláno Prosinec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 Ok dakujem za radu dam teda ten 120gb. Hdd som formatoval na konzole. 120gb by mi malo stacit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato1168 Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 Este mam otazku ako je to s tym banom pri pripojeni upraveneho interneho disku. Ci ho mozem dostat alebo sa toho nemusim bat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 Myslím ze ne. Budes mit originál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Kdyby se nkd nechtel otravovat s formatovanim, mam na prodej originalni 20GB HDD pro Xbox 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
postmann Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 Zdravím, prosím o radu. Mám WD 320 Gb. Chtěl jsem ho upravit do XBOX 360 4Gb. Nabootovat DOS, a spustit Hddhackr by nebyl problém, 320 bin mám též stažen, ale po spuštění hddhackr vypíše hlášku No ATA Devices Present. Našel jsem, že by mohlo pomoci v BIOSU nastavit IDE místo AHCI, ale u notebooku HP 630 je tak ořezaný BIOS, že ta možnost tam vůbec neni. Je z toho cesta ven ? Jinej noťas nemam, kde to zkusit. Koukal jsem zde, že už jde i exter ale bohužel nelze poté hrát např. Titanfall. Xbox mám chvilku, tak se v něm moc ještě nevyznám, ale místo se hodí na instalaci her. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 Jde pouzit (originalni) HDD z FAT verze do Slimka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Prosinec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 jasne jde použít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 jasne jde použít Diky, ale to budu asi muset koupit nejaky ramecek, ze? Chci ho dat kamosovi, co ma pouz 4GB verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 28, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 Buď koupíš plastový box podobný originálu v ceně někde okolo 100 Kč, anebo HDD připojíš jen tak jak je a něčím vypodložíš, aby v té šachtě neležel volně. To sice není tak úhledné, ale funkční ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 (upraveno) Buď koupíš plastový box podobný originálu v ceně někde okolo 100 Kč, anebo HDD připojíš jen tak jak je a něčím vypodložíš, aby v té šachtě neležel volně. To sice není tak úhledné, ale funkční ;) diky za info, ja prave myslel, ze se prodava i originalni ramecek (podobne jako se treba prodavaji analogy na joypad) Upraveno Prosinec 28, 2015 uživatelem jirik gramatika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 28, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 No, ten kus plastu jako náhradní díl originál neexistuje, ale soudruzi z Číny ho napodobili celkem obstojně, naštěstí nemusí plnit žádnou veledůležitou funkci, takže to že ten kus plastu není tak pevný jako originál a má možná jinou samolepku a visačku tolik nevadí :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Prosinec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2015 Já teď už pár dní řeším banální věc, kterou vlastně ani nepotřebuji, akorát mě štve, že mi to nejde. Snažím se upravit 500GB disk, ale nedaří se mi to udělat tak aby se v xboxu zobrazoval nápis Microsoft. Vzhledem k tomu, že mám RGH, tak to pro mě není životně důležitá věc, protože xbox samozřejmě disk vidí v jakémkoliv stavu, ale jde mi o princip co vlastně dělám špatně, když dělám všechno podle návodu. Hlavně nemám jinou konzolu, na které bych mohl vyzkoušet funkčnost disku mimo RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.