Lazyt Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 takze super mario bros. , cooking mama 2 (ted parim 3) a este jedna nezvpomenu si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barinka Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Prejel sem zeldu za 3 dny :D (s Lentilkem) oo. klobouk dolů :D. už se o to pokouším dva týdny, ale zasekla jsem se. jako zkušený hráč mi můžeš prosim poradit co dělat, když vždycky když se snažim plout na lodi na vrchní část první mapy na sever na druhou mapu na mě zaútočí tornádo. začínám u toho zuřit:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 oo. klobouk dolů :D. už se o to pokouším dva týdny, ale zasekla jsem se. jako zkušený hráč mi můžeš prosim poradit co dělat, když vždycky když se snažim plout na lodi na vrchní část první mapy na sever na druhou mapu na mě zaútočí tornádo. začínám u toho zuřit:D 1. mensi tornado muzes sestrelit z dela 2. pokud te vraci zpatky, tak jsi neudelala nejaky dulezity ukol na te casti mapy, kde jsi :D Me to totiz taky vracelo nez mi doslo, ze abych se dostal dal, tak musim neco udelat - a pokud to je to co myslim, tak tudy cesta nevede a potrebujes prave to delo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Už si to nepamatuju,ale na molida island nad druhým domem je palma a pod ni je tajny vchod do mistnosti kde je mapa jak tam projet(jenom si to přepíšeš do své mapy a jedeš podle toho a tornádo tě nevzme) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Už si to nepamatuju,ale na molida island nad druhým domem je palma a pod ni je tajny vchod do mistnosti kde je mapa jak tam projet(jenom si to přepíšeš do své mapy a jedeš podle toho a tornádo tě nevzme) mas pravdu, nepamatujes si to, jelikoz dotycna se nemuze dostat na druhou cast mapy - to co popisujes JE DRUHA CAST MAPY, kde te zpatky hodi MLHA :D ale je fakt, ze to klickovani mezi ostruvky - cestu najdes prave tam kde pises :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barinka Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 1. mensi tornado muzes sestrelit z dela2. pokud te vraci zpatky, tak jsi neudelala nejaky dulezity ukol na te casti mapy, kde jsi :D Me to totiz taky vracelo nez mi doslo, ze abych se dostal dal, tak musim neco udelat - a pokud to je to co myslim, tak tudy cesta nevede a potrebujes prave to delo :D přesně, na první mapě. dělo mám, ale za boha se tam nemožu dostat. když mě to vrátí pryč tak mi to píše, že něco jako možná bysme měli zkusit jinou cestu nebo tak něco. nevim jaký ukol mam splnit, protože mam mapu druhého ostrova, dělo poraženého bosse.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Zkus se plavit na levou stranu mapy, nekde uprostred narazis na skaly, ktere se daji prostrelit delem :D a pak hodne stesti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barinka Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Zkus se plavit na levou stranu mapy, nekde uprostred narazis na skaly, ktere se daji prostrelit delem :D a pak hodne stesti :D děkuji ti osvícený člověče, zachránil jsi můj život:D mimochodem nevíš kde seženu ten bomb bag nebo jak se to jmenuje? abych mohla kupovat bomby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Novy uspech projel jsem GTA chinatown wars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pampkin Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Dojel jsem Final fantasy 3, Mario a Luigi partners in time,AOE Mythology a Robocalypse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 nerozbil jsem dsko pri hrani 101 in 1 Megamix :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BluDik Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Nedavno jsem dohral Henry Hatsworth in the Puzzling Adventure. Jedna z nejtezsich her co jsem kdy hral - a to napric platformami. Po zabiti posledniho bosse sem skoro brecel stestim ... :-D (joke) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaluroo Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Moje úspěchy: přes 324 hodin hraní Pokemon Diamond dohráno Super robot taisen og saga(moc hezké slečny pokud jste na tyto kreslené typy:cheesygrin:) New mario bros, Rhytm paradise(suprová hra, kdo ji nezkusil,tomu ji vřele doporučuji), castlevania, .. . . . . . Nds je nej!!!8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ndsigamer Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Nepamatuju si uz kdy ale dohral jsem James Cameron Avatar fakt super hra ale mohli by to udělat 2x tak dlouhe kdyz jsem porazil posledniho bose tak jsem by sice rad ze jsem to dohral ale smutny ze je konec.A tu hru jsem hral tak 5-8 dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samik Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 dokonceny legend of zelda phantom hourglass asi za 4 dni po par hodin hrania a prejdety cely final fantasy echoes of time Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fricky Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 prešiel som zatial len New Super Maria Bros. (všetky svety) a mám nejakých 100 hodín u Pokémon SS a 50 hodín u Pokémon Diamond :D a ešte som zabudol, mám 10 hodín u Wolverine Origins, doporučujem, došt chytlavá hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Doplnim uspech, ktery bude na dlouhou dobu asi mym nejvetsim -> projiti TOWER questu na normal obtiznost ve hre Phantasy Star Zero. Pro ty, co nevedi o co jde... cca 6 - 7mi hodinova prochazka po 101 patrech, kde musite zlikvidovat nepratele (kazde desate + 101. je BOSS) Pokud tohle dam jeste na HARD a SUPER HARD, tak tim uspech jen znasobim :D EDIT: btw. hral jsem to temer dva dny... zacal jsem v 20:00 a koncil v 1:00 druhy den rano (5h v kuse) do cca 80teho patra. Poslednich 21 pater jsem prosel cca za 1 - 1,5h odpoledne po praci. ZDE ME MRZI, ze ACEKARD ani AKAIO nemaji RTS, jelikoz bych nemusel hru nechat bezet ale jen bych ulozil a druhy den nahral... (hra sama nabizi ulozeni jen statistik a vzhledu postavy, rozpracovany ukol se MUSI hrat odznovu po nacteni hry...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 tak já ted dohrál Mario a Luigi RPG3. Strašně úžasná hra moje nej na NDS ale zdá se mi velmi krátká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samik Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 momentalne naj uspech je dokoncovanie KH 358/2 , 11h herneho casu...mal by som to menej hrat ale zda sa mi to ako jedna z naj hier co som hral za poslednu dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 momentalne naj uspech je dokoncovanie KH 358/2 , 11h herneho casu...mal by som to menej hrat ale zda sa mi to ako jedna z naj hier co som hral za poslednu dobu No tenhle názor s tebou rozhodně sdílím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.