Sram_a Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Mě se to náhodou líbí rozhodně lepší než gta 4 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 je tam volnost jak v gta iv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Tak to hraju na PC a grafika je doceal hruzná (skoro stejná jako u jedničky). Plus je nově zabudovaný systém ovládání a upravy sveho gangu... jinak mě hra moc neoslnila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV65 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Mě taky moc neoslnila.Dávám tak 6,5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 ja bych to ohodnotil tak 4/10 ..! jelikoz to ma blbe ovladani, jeste horsi grajiku ale ta grafika ani tak nevadi ale opravte me jestli se pletu ale myra volnosti ve hre je az takova ze se tam ani nemuze skakat !!! tim padem kdyz se chcete dostat pres pul metrove zabradli tam musite objet celou ctvrt!!! necekal sem ze to bude nejaka bomba ale zmrsili to celkem dost.. zlaty gta4! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 souhlas s b0x3r-em je to hrozná kravina... škoda dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV65 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Hra má asi takovou kvalitu jako kdyby dnes vyšlo GTA Vice City. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Tak to je dost blbý přirovnání:roll: ta hra má svý kvality... ale prostě gta IV je lepší zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 no coste cekali, 2K je celkem podle me nejhorsi vyrobce her zatim co znam :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 no coste cekali, 2K je celkem podle me nejhorsi vyrobce her zatim co znam :bash: Děláš si sradnu ??? By jsis zasloužil přes hubu s prominutím, třeba Bioshock je výborná hra a není sama, tak nekecej kraviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Mám dojem, že dokonce distribuoval Civilization IV. takže už jenom proto :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 a kedy ma vist mafia 2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roflmao Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Miluju film,miluju knížku,nesnášim hru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 to je to fakt tak hrozný,je na tý hře aspoň něco pozitivního? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Téma bylo promazáno. Držte se tématu a hodnoťte prosím hru, nikoli vydavatele a další nesouvisející aspekty. K tématu chci uvést, že první díl byl minimálně zajímavou alternativou k sérií GTA. Přímý srovnání je IMHO nesmysl, tahle hra jde poněkud jinou cestou. Já předpokládám, že zaujme spíše ty, kteří byli zklamáni čtvrtým dílem GTA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Vypadá to dobře, určitě si to stáhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV65 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Hra určitě nemá takovou volnost.Ale zatím jsem ten systém hry moc nepochopil.Nevadí.Ještě tomu šanci dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 staženo,vypáleno,odzkoušeno a za mně musím říct,že to nevypadá vůbec špatně,určitě mně to bude bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 dneska sem videl videorecenzi na gamastiscaki a ti tomu dali 6/10 takze podle nich asi prumerna hra... no uvidime casem :D to taky zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 nějak extra jsem to nečetl ale tato hra funguje normálně na staršim flashy xboxu? Nebo potřebuju ten new jak je to u wanted atd... sry za spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 nějak extra jsem to nečetl ale tato hra funguje normálně na staršim flashy xboxu? Nebo potřebuju ten new jak je to u wanted atd... hra jede bez problemu na FW1.5 :) myslim ze uz sem to sem jednou psal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KARySTAL Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Zdarec lidi... :-) Dle mého názoru ta hra má skvělýho ducha je jiná než gta iv, protože byla tak udělaná má svoje mafiánské prostředí. Ta hra mě vtáhla do dějě úplně suprovým způsobem, není to jenom jakože chodím střílím, ale opravdu nad tím přemýšlím. Tato hra je hodně specifická, takže koho nezaujme její mafiánské prostředí, tak ho asi těžko začne bavit. Nic méně já tuto hru hodnotím kladně podle mě má potenciál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Jedním slovem strašný, nijak nerozvinuli nic z jedničky, naopak, je to ještě horší. Gameplay hrůza, střelba hrůza, nuda, nuda, nuda... Škoda licence, mělo to potenciál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlo Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 hmm no a mne sa to zase naopak velmi paci, tak ako pisal karystal ... niekoho nezaujme vobec ,niekoho zase vtiahne do diania :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Nevite kde je Budova v New yorku ? Jmenuje se New York Federal Building na mape není a tak to nemuzu najit prosim help je to cast achievu a v ty budove je trezor ktery musim otevrit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.