VoKoCA Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 vyjadruj sa presne ano ked mas TV v kazdej izbe tak TEBE je to k nicomu no ja sa napriklad rad kupem aj hodinu a pochybujem ze v kupelni mas TV :lol: Tak jen bacha aby se nekoupalo i PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 já jenom že mi už tekken včera helfnul a je to tím že mám vyskoej FW nesjpíš a mám 3.90 m33 a tam to asi nefunguje takže jaký máš fw tak podle toho by ti to mělo fungovat musíš mít nejspíš nižší FW ;) to neni tim, že musíš mít nižší FW (asi) ale stačil by Kernel 1.5 , který PSP slim nemá, a nepodporuje .. a ani to nejde přes Eloader a nic... přes Time machine jsem si tam hodil FW 1.5, a taky to nejede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 to neni tim, že musíš mít nižší FW (asi) ale stačil by Kernel 1.5 , který PSP slim nemá, a nepodporuje .. a ani to nejde přes Eloader a nic... přes Time machine jsem si tam hodil FW 1.5, a taky to nejede... no já mám fat s 1.50 kernelem a nejde mi to bude to tím fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael166 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 noo ja mam tiez 3.90 M33-2 tak mam asi smolu do kelu a na 1.50 to asi tiez nepojde vsak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 no podle mě by to mohlo jet tak od 3.40-3.71 můj názor samozdřejmě cfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael166 Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 do prcic tam kazda aplikacia funguje niekde inde mozem to... aj irshell mi blbne a zamrza snim nemas dake skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thc69 Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 jak vidim tak to tady nikomu nejde a nahodou kdyby se to nekomu povedlo tak bych byl rad kdyby mi napsal protoze me to taky nejak nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 hej mooto, napis tu aplikaci znovu pro kernel 3.8, a at funguje na slimacky prosim:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thc69 Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 cau lidi tak komu to jde me to nejde pls kdyztak poradte me to nejde vubec jinak by to mohl bejt celkem dobrej program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 cau lidi tak komu to jde me to nejde pls kdyztak poradte me to nejde vubec jinak by to mohl bejt celkem dobrej program je to firmwarem mluvil sem o tom už dřív s tekkenem a říkal že to bude na nižší fw tak 3.40-3.71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 já zkoušel přes TM 1.5, 3.40 , 3.71 a 3.90 s prostě to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 mootoo hel a jako to musimi mit doma Wi-fi interent ? nebo to de i bez nej ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 mootoo hel a jako to musimi mit doma Wi-fi interent ? nebo to de i bez nej ?? jo, jde to i bez nej, musis akorat hodne chtit, a mozna ti buh vytvori nejakou sit, ktera na svete neexistuje, nebo se ji nerika Wi-Fi ... hele, do PSP dostanes data jen USB a Wi-Fi, a pres Wi-Fi jenom kdyz mas vytvorenou sit - a pres USB to nebeha, tak hadej, jestli doma musis mit Wi-Fi sit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Duben 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 funguje to na 2.71se a 3.03 OE , momentalne mam ine starosti a radosti takze zatial sry,ked dokoncim moj posledny mod, opravim 2ksNDSL (urcite este nieco pribudne) tak sa s tym skusim pohrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spasy Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Ja jeste ani nemam PSP ale uz si ctu vsechny hacky :D:psp: Jinak Motoo ses machr :thumbup: uz jen se v tomhle vyznat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miiiiike Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 the game could not be started (8002014c) :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilco Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 to musim mít wifinu ne abych to spustil ? asi je to blbá otázka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 miiiiike: je to 1.5 kernel,pokud máš slim tak jedině TM... kilco: musíš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 mam problem zapnu ten pmp vlc norálne pripojim pres wifi a pak oznacim live stream po chvilce načítáni se mi tam objeví http://192.168.1.34:1234/: Error while opening file neví nekdo co sem udelal za chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabbit Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 the game could not be started(8002014c) :cry: Já to stejné :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Diky mootoo super tut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toluxik Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 gallie lol ty si ale ... tam mas zadat adresu toho streamu teda ip na ktery ten stream probiha takze treba ja si davam mms://netshow.play.cz/evropa2video tak to tam musis dat a tu tvoji adresu as tam dole jak mas stream/save tak to zaskrtni a tam mas vedle setting a v nem si to nastavis na jaky ip to ma vysilat a je to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lollollol Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 mootoo prosimte poradil bys mi jak udelam abych se mohl divat na TV v PC?? pls moc to potrebuju na PSP uz vim ale jak si mam zapnout televizi v PC??? posli mi to PM nebo zde pls jo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigwick Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 jeden soubor corrupted data, druhej při spuštění 80020148 chyba, mam slim co s tim?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.