Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
heh tak to gratz.. btw m60 je fakt hrozne silna.. od kamose sem slysel ze ji chtej borci z dice trochu ubrat dmg ale jestli je to pravda.. to vi jen buh.. a vyvojari..

kazda class ma nejaku silnu zbran ... assault ma m16.... engineer ma ump ... medic m60 .... a to ze je m60 silnejsia je asi tym ze je to light machine ... tak asi nebude mat dmg ako tie pluvance u egineera...

Odesláno

Rohlais: Celý život jsem strávil na sérii CoD. Hrál jsem ale i BF42, Desert Combat, několik přídavků do 42, a 43. Ale BC2 mně uchvátilo, a dávám si je jak sviňa :D. Nevím ratio, až bude čas, udělám si statistiku.

Hej všichni, tak co, neuděláme pořádnej tým?

Kdo by měl zájem, můžem udělat něco jako klan, případně víc, a pořádně si zastřílet, co vy na to? :).

Kdo se přidá?

Odesláno
Rohlais: Celý život jsem strávil na sérii CoD. Hrál jsem ale i BF42, Desert Combat, několik přídavků do 42, a 43. Ale BC2 mně uchvátilo, a dávám si je jak sviňa :D. Nevím ratio, až bude čas, udělám si statistiku.

Hej všichni, tak co, neuděláme pořádnej tým?

Kdo by měl zájem, můžem udělat něco jako klan, případně víc, a pořádně si zastřílet, co vy na to? :).

Kdo se přidá?

Já se hlásím za assaulta (m16) nebo přinejhoršim recon (m95), hlavně ne engineer. K/d mám sice mizerný, ale teď mívám už 1,4+.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu