LegionCZE Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 BC2 mám chvíli, ale s M16 v normalu dám kill za cca 2-3 dávky - to znamená zhruba 6 až 9 kulek. XMB P, Thompson apod. cca 5 ran. Ale to jsou zásahy, obyčejně ještě jednou tolik vystřílim mimo :). HC sem ještě nehrál. Nezahrál by si někdo ? Mám VIP, tzn. v budoucnu i Onslaught :). Pište na PSN LegionCZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 můžem dat, přes týden se tam moc nedostanu ale přes víkend tam bývám dost :) stačí napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 tak sem lama no :D ratio 1.59 ... no asi ne :D jinak stačí pouze dávkovat ... jen na blízko si přidržet kohoutek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 klidne se pridam.. ale kdy ze bude ten onslaught nevi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 ratio 1.59 ... no asi ne :Djinak stačí pouze dávkovat ... jen na blízko si přidržet kohoutek to se snazim no tak ted teda nevim v cem to bude :D.. asi strilim slepejma :).. a to kd ratio mam uchazejici jen kvuli tomu ze hraju prevazne recona a vetsinu casu sem schovanej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Já si rád zahraju, jak víte že ongulstad bude pro vip zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 to se snazim no tak ted teda nevim v cem to bude :D.. asi strilim slepejma :).. a to kd ratio mam uchazejici jen kvuli tomu ze hraju prevazne recona a vetsinu casu sem schovanej :) to ja mam to ratio hlavně díky medikovi a m60 :D s ní to padá jak na cvičné střelnici xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 :D ty hrajes jen na xboxu ze? jo a hele kdy ze bude ten turnaj o kterym si tu psal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 jj ... někdy na konci měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 to ja mam to ratio hlavně díky medikovi a m60 :D s ní to padá jak na cvičné střelnici xD to jsme na tom stejne za ostatni tridy to je pod jednicku ale za medika s m60 to jde hrave u nej nejvetsi K\D ratio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 heh tak to gratz.. btw m60 je fakt hrozne silna.. od kamose sem slysel ze ji chtej borci z dice trochu ubrat dmg ale jestli je to pravda.. to vi jen buh.. a vyvojari.. kazda class ma nejaku silnu zbran ... assault ma m16.... engineer ma ump ... medic m60 .... a to ze je m60 silnejsia je asi tym ze je to light machine ... tak asi nebude mat dmg ako tie pluvance u egineera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 jj ... někdy na konci měsíce skoda docela rad bych s tebou zahral btw GL.. skoda ze takovy turnaje nejsou i na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 co není může být, myslím, že PS3 hráčů je nás tu dost, ale asi by nebylo nejlehčí udělat kvalitní team :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 engineer mávam K/D nad 1 .. Keď dám v jednom živote niekedy aj 8killov s M2kou .. 1-2 double + normál .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Ted jsem byl pro něj na poště, dám si špagety a půjdu si zastřílet, jsem zvědavej :). Kdyžtak si mě můžete přidat PSN: Rohlais PS. zkušenosti mám leda ze série cod, tak uvidíme..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 kazda class ma nejaku silnu zbran ... assault ma m16.... engineer ma ump ... medic m60 .... a to ze je m60 silnejsia je asi tym ze je to light machine ... tak asi nebude mat dmg ako tie pluvance u egineera... UMP? není lepší AKS-74U? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Já si rád zahraju, jak víte že ongulstad bude pro vip zadarmo. len mapy su free... tento mod bude plateny UMP? není lepší AKS-74U? nvm, moze byt , ump som dal len ako priklad pretoze v poslednom case ich ma vela engineerov a zdalo sa mi dost silne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 mod bude opravdu placený? No podle parametrů je AKS lepší než UMP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 zkoušel jsem obojí ... lepší se mi zdá UMP taky hlavně díky přesnosti ... ale má jen 25 nábojů (+75 sebou) což je dost málo ale střílí se s ní pěkně hs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Rohlais: Celý život jsem strávil na sérii CoD. Hrál jsem ale i BF42, Desert Combat, několik přídavků do 42, a 43. Ale BC2 mně uchvátilo, a dávám si je jak sviňa :D. Nevím ratio, až bude čas, udělám si statistiku. Hej všichni, tak co, neuděláme pořádnej tým? Kdo by měl zájem, můžem udělat něco jako klan, případně víc, a pořádně si zastřílet, co vy na to? :). Kdo se přidá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 já nevím, když se podívu na porovnání zbraní tak je na tom AKS líp. s tím klanem nevim no :) jsem celkem lama :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 lama nelama tady jde o zábavu :D :) já bych se přidal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Rohlais: Celý život jsem strávil na sérii CoD. Hrál jsem ale i BF42, Desert Combat, několik přídavků do 42, a 43. Ale BC2 mně uchvátilo, a dávám si je jak sviňa :D. Nevím ratio, až bude čas, udělám si statistiku.Hej všichni, tak co, neuděláme pořádnej tým? Kdo by měl zájem, můžem udělat něco jako klan, případně víc, a pořádně si zastřílet, co vy na to? :). Kdo se přidá? Já se hlásím za assaulta (m16) nebo přinejhoršim recon (m95), hlavně ne engineer. K/d mám sice mizerný, ale teď mívám už 1,4+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 to neni spatnej napad.. hrat treba takovy CZ private matche :)... ja osobne sem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRryCZ Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 celkem povedené videjko z B:BC2 kdo si chce zahrat tak at si mě přidá online sem skoro furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.