Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Ta zbraň neí zlatá, ale s pouštním maskováním :D. Je to jedno, jestli máte s nebo bez maskování, ale za těch 40 kč se vám odemkne hned, nemusíte dělat těch 5-6 (nebo kolik jich je) před ní. Já si takhle koupil M16 (zbývalo mi na store 68 kč :)).

Jinak já používám jedině - XM8 Compact - Tracer Dart - M2 Gustav - W ALT W (kulomet a raketa k tanku) + nějaký ty vylepšení vojáka, moc jich nemám a měnim je. M16 moc nepoužívám.

Odesláno

Ja sem to ted po dlouhy dobe zap jen tak aybch vyzkousel Headset a hned sem byl v nasem tymu na prvnim miste. Celou dobu dycky snim o tom abych RPGckem sejmul bastarda kterej je za strilnou (protoze se to pocita jako Destroy Vehicle + Kill an enemy) a kosi vsechny a povede se mi to 3x..? Kdyz hraju celej vecer a snazim tak mi to nejde, pak to po dlouhy dobe zapnu na jednu hru a best jako.

Odesláno
podle mě je teda to dávkování nanic, možná na nějaký vetší mapy na Rush popř. Conquest, ale na menší a střední mapy kde ste neustále s někým v kontaktu sou nepoužitelný!

když máš rychlej ukazováček, tak za stejnou dobu u "dávkujících" zbraní vystřelíš mnohem více ran než u automatu a hlavně je přesnější

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu