WaRDoG Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 možná zaplatil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 občas vidim když mě někdo zabije že má "zlatou zbraň" , nevíte kde ji vzal ? DLC ze storu ne?u každý class poslední zbraň...UMP,MG3,M16A2,M95 nebo to byla jiná?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 to bude asi vonco.. premejslel sem ze si to koupim.. ale neprijde mi ze by meli vlastnici tech novejch kamuflazi nejakou vyhodu.. staci se kouknout treba na ruskyho snipera kterej vypada jak nejakej zelenej bacil.. kterej ukapnul sfinze z nosu(red dwarf 4ever) :D.. zelena kamuflaz na mape atacama desert mi pride spis jako nevyhoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 ale můžeš si připadat :) a jen pokud vím tak M60 není poslední :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chucky_cz Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 ale můžeš si připadat :)a jen pokud vím tak M60 není poslední :) Je to MG3 SPECACT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 ted jsem hral port valdez za attackery, prvni dve jsme prosli behem 5ti minut ale jak se dostali k apačovi, tak nás tak podrtil že to ani možné není, borec s tím lítal bravurně, nikdo ho nedokázal zničit a za 10minut bylo po nás :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Ta zbraň neí zlatá, ale s pouštním maskováním :D. Je to jedno, jestli máte s nebo bez maskování, ale za těch 40 kč se vám odemkne hned, nemusíte dělat těch 5-6 (nebo kolik jich je) před ní. Já si takhle koupil M16 (zbývalo mi na store 68 kč :)). Jinak já používám jedině - XM8 Compact - Tracer Dart - M2 Gustav - W ALT W (kulomet a raketa k tanku) + nějaký ty vylepšení vojáka, moc jich nemám a měnim je. M16 moc nepoužívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chucky_cz Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 To já se zamiloval do M416 už mám Platinium Star (950 zabití) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 M4 je u assaultu co? Já za něj vůbec nehraju, ale asi budu muset začít, s M4 si mě dávaj :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chucky_cz Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 M4 je u assaultu co? Já za něj vůbec nehraju, ale asi budu muset začít, s M4 si mě dávaj :D. jj asi nejlepší zbran u assaulta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 To věřim. Mimo to, co za zbraň je po AKS, a je AKS dobrá zbraň? Mám jí teĎ těsně před odemknutim, tak jestli do ní mám jít a pokračovat s ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 no já mám odemčeno všechno, a u engineera hraju jedině s AKS, potom je UMP to je podle porovnání s AKS u jednoho parametru horší. U assaulta jsem hral s XM8 Prototype ale jak jsem odemkl M16 tak jedině s ní, je to super zbraň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 M16 má oproti M16 v CoD jednu výhodu - dávky na sebe navazují přímo, v Call of Duty jsou to v podstatě úseky střelby. Tady dvakrát zmáčknu za sebou, a letí jakoby půlka jedné dávky a druhá, tzn asi 5 kulek, ale s kadencí kulometu. Paráda :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chucky_cz Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 AKS jde ale mě se nejlip hraje s UZI nebo PP-2000 (nejmín hážou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 PP2000 je v CoD úplně nahovno zbraň :D. Ale tady je dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Dnes som mal asi 8 killov a skóre nejak okolo 2K .. som mal niečo okolo 56 squad repairov , som bol s jedným v tanku a vždy som ho proste opravoval :D Inak za assaulta hrám jedine za AK-94 Akaban , má to myslím najväčší damage .. a odomknuté mám všetko u všetkého okrem Recona :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Ja sem to ted po dlouhy dobe zap jen tak aybch vyzkousel Headset a hned sem byl v nasem tymu na prvnim miste. Celou dobu dycky snim o tom abych RPGckem sejmul bastarda kterej je za strilnou (protoze se to pocita jako Destroy Vehicle + Kill an enemy) a kosi vsechny a povede se mi to 3x..? Kdyz hraju celej vecer a snazim tak mi to nejde, pak to po dlouhy dobe zapnu na jednu hru a best jako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 pro me bylo nejtezsi sundat vertulnik stacionarni strilnou blbe se to ridi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 podle mě je taky u assaulta nejlepší AN94 Abakan nebo M16, díky tomu dávkování jde na zásobník zabít třeba i 5 enemies... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 To dávkování je super. Na sundávání tanků nebo vrtulníků používám tracer dart - je to nejjednodušší. Akorát že nemám záložní braň, jenže tu bych ani nedokázal vytáhnout tak rychle :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 podle mě je teda to dávkování nanic, možná na nějaký vetší mapy na Rush popř. Conquest, ale na menší a střední mapy kde ste neustále s někým v kontaktu sou nepoužitelný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 M16 je i na male mapy v pohodě, střílí celkem rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 podle mě je teda to dávkování nanic, možná na nějaký vetší mapy na Rush popř. Conquest, ale na menší a střední mapy kde ste neustále s někým v kontaktu sou nepoužitelný! když máš rychlej ukazováček, tak za stejnou dobu u "dávkujících" zbraní vystřelíš mnohem více ran než u automatu a hlavně je přesnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 dávkování je o hodně výhodnější hlavně kvůli nábojům ... jinak automat já využiju max když je někdo odemně tak 0-5m jinak pouze dávkování :) EDIT: tak sorry no :D na to že mám z češtiny od 5. třídy 4 tak to píšu až moc dobře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 To je jasny ze prerusovanu davkovani, hlavne taky kvuli "kopani." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.