Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

DarkTemplar a VOndy, pecka, tak to zapaříme už v den launchce ne? :D A jinak K/D skutečně nic neznamená, jedině velký ho*no! Já mam v Halo: Reach taky negativní K/D asi 0.97 nebo nějak tak (to proto že poslední měsíc jsem hrál půlku hry a hrál přitom ještě Minecraft nebo jsem musel něco pomoct :D) Ale jinak bych si tě v pohodě rozdrtil Desmonde :lol:
Heh, to urcite ja pred xboxem nevysedavam xhodine denne :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak zrovna od tebe cist slovo "nespamuj" je fakt zabava, ale ano mas pravdu taky ukoncuji tento nudny rozhovor s tebou. Btw ty si me bloknes? Proc ses mi tedy predtim vnucoval jak zde na foru do friends tak i na PSN? :o

end.

Tak tohle bylo PWNED. :lol:

Jinak, nemá tu někdo z vás na xko onslaught mod? Docela uvažuju o koupení, ale rozhodně nechci hrát s amíkama...

Odkaz ke komentáři

Náhodou, narlizo a vondy, takový fragy jsou taky běžný na konzolích, a hlavně u call of duty je gamepad epickej, tam jsou někdy úplně nevysvětlytelné killy ze snipou :D V BFkách by to taky bylo možný, ale ještě jsem to nikdy neskoušel a ani nikoho neviděl skoušet, my si radši někam zalezeme a počkáme si :D - Jinak, ted mam hroznou chut si zase po pár týdnech konečně zahrat BC2 na xku, jde někdo semnou? Sám nejdu...

Odkaz ke komentáři

KECÁŠ KRAVINY!!! Neříkám kdyby někdo kempil za rohem z brokádou či SMG ale SNIPER TAKOVEJHLE ÚČEL MÁ, pochopíš to? On nekazí hru, v realitě to tak taky je, sniper je ukrytej a střílí z dálky a rozhodně ne že de do bojiště a jen tak rychle zamíří a střelí, OMFG!

Odkaz ke komentáři

Jo je to hra, to všichni víme! Ale tak jako tak! POCHOP TO, snipeři mají bejt zakempený nebo prostě "číhat" v dálce a né běžet přímo do boje jako někdo z brokádou,assaultem či smgkem.

Nehodlám ti to tu do nekonečna říkat, ale tak to prostě je. Pokud se ti to nelíbí tak je to tvůj problém, takhle to vždy bylo, je a taky bude, at už ve hře nebo v realitě.

Gamepad je na FPS super, není to jako na PC že vystrčíš hlavu a za desetinu sekundy jí dostaneš. S gamepadem je těžší střílet, tim pádem reálnější a pro mě zábavnější...

Souhlasim, ale u CoD je to stejný tam i tam :D Na PC že vystrčíš hlavu a za desetinu sekundy to dostaneš do hlavy není tak docela pravda, nějací zkušení hráči, např. na promodu v CoD, tak to jo, ale když jdeš na obyčejnej public tak tam se to tolik neděje.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu