DeSmond Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 DarkTemplar a VOndy, pecka, tak to zapaříme už v den launchce ne? :D A jinak K/D skutečně nic neznamená, jedině velký ho*no! Já mam v Halo: Reach taky negativní K/D asi 0.97 nebo nějak tak (to proto že poslední měsíc jsem hrál půlku hry a hrál přitom ještě Minecraft nebo jsem musel něco pomoct :D) Ale jinak bych si tě v pohodě rozdrtil Desmonde :lol: Heh, to urcite ja pred xboxem nevysedavam xhodine denne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 tak zrovna od tebe cist slovo "nespamuj" je fakt zabava, ale ano mas pravdu taky ukoncuji tento nudny rozhovor s tebou. Btw ty si me bloknes? Proc ses mi tedy predtim vnucoval jak zde na foru do friends tak i na PSN? :o end. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 tak zrovna od tebe cist slovo "nespamuj" je fakt zabava, ale ano mas pravdu taky ukoncuji tento nudny rozhovor s tebou. Btw ty si me bloknes? Proc ses mi tedy predtim vnucoval jak zde na foru do friends tak i na PSN? :oend. Tak tohle bylo PWNED. :lol: Jinak, nemá tu někdo z vás na xko onslaught mod? Docela uvažuju o koupení, ale rozhodně nechci hrát s amíkama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Typickej ultim...zase na odstrel :D Tak tohle bylo PWNED. :lol:Jinak, nemá tu někdo z vás na xko onslaught mod? Docela uvažuju o koupení, ale rozhodně nechci hrát z amíkama...Tak si zkus zahrat S amikama ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Onslaught me vubec neba, asi je to tim ze nehraju s cechama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Tak tohle bylo PWNED. :lol:Jinak, nemá tu někdo z vás na xko onslaught mod? Docela uvažuju o koupení, ale rozhodně nechci hrát z amíkama... Tak hraj s Japoncema.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Nebo s Arabama žejo... xD Jinak kdyby někdo chtěl některou z těchto pecek na PC(!) http://www.ea.com/cz/news/tesco-zavadi-vice-jak-50-slevy-na-klasicke-pc-tituly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Ohh, BF2 za 199,- a BC2 taky, tak to je žůžo labůžo, asi beru, at si zahraju z VOndym a spol. :D Jinak sry Desmonde, ted jsem nějak extrémně zvyklej používat z místo s, i ve školě kvůli tomu mam špatný známky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 ach jo to je fakt vůl :D jinak budete ještě někdo hrát BF2? že bych si to taky pořídil? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 WaRDoG: já bych určitě BF2 dal :) stejně je to zatim nejlepší díl BFka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 zdravim... hledám nějaké hráče BFBC2 na xbox... tak kdyby někdo chtěl zahrát občas for fun, tak si mě přidejte ;) gamertag: noaxify Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 narli, je tu pro to topic v xlive sekci, už tam pár lidí je ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Aaaaa! Nesnášim zakempený snipery s 12x optikou... Lamy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Nejsou to lamy, dělaj co mají za účel, přeci za snipera nepůjdu do středu akce proti LMGčkám a SMGčkám ne? :) To leda v CoD :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Proč by ne? Dá se to... Koukni na videa týpka Adraj2121 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Posledni dobou hraji za snajpra u jednoho duvodu,,nesnašim ja a odstranuju je ze středu! a de mi to! však oni uvidi kdo ješte jsem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 na PC se to dá, ale na konzoli takové fragy rozhodně předvádět nemůžeš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Proč by ne? Dá se to... Koukni na videa týpka Adraj2121 Hm, ale takové killy nedává furt, to je jen o štěstí a hlavně to strácí smysl a "kouzlo" toho snipera chápeš? :) Do takový akce mají jít brokády a smgčka a né sniperky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Tak do mě všichni hustili, jak je gamepad na FPS hry super xD no co už... Nebudeme dělat flame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Náhodou, narlizo a vondy, takový fragy jsou taky běžný na konzolích, a hlavně u call of duty je gamepad epickej, tam jsou někdy úplně nevysvětlytelné killy ze snipou :D V BFkách by to taky bylo možný, ale ještě jsem to nikdy neskoušel a ani nikoho neviděl skoušet, my si radši někam zalezeme a počkáme si :D - Jinak, ted mam hroznou chut si zase po pár týdnech konečně zahrat BC2 na xku, jde někdo semnou? Sám nejdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Njn - zakempený lamy co akorát kazej hru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 KECÁŠ KRAVINY!!! Neříkám kdyby někdo kempil za rohem z brokádou či SMG ale SNIPER TAKOVEJHLE ÚČEL MÁ, pochopíš to? On nekazí hru, v realitě to tak taky je, sniper je ukrytej a střílí z dálky a rozhodně ne že de do bojiště a jen tak rychle zamíří a střelí, OMFG! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 OMS xD je to hra a né simulátor války... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Gamepad je na FPS super, není to jako na PC že vystrčíš hlavu a za desetinu sekundy jí dostaneš. S gamepadem je těžší střílet, tim pádem reálnější a pro mě zábavnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Jo je to hra, to všichni víme! Ale tak jako tak! POCHOP TO, snipeři mají bejt zakempený nebo prostě "číhat" v dálce a né běžet přímo do boje jako někdo z brokádou,assaultem či smgkem. Nehodlám ti to tu do nekonečna říkat, ale tak to prostě je. Pokud se ti to nelíbí tak je to tvůj problém, takhle to vždy bylo, je a taky bude, at už ve hře nebo v realitě. Gamepad je na FPS super, není to jako na PC že vystrčíš hlavu a za desetinu sekundy jí dostaneš. S gamepadem je těžší střílet, tim pádem reálnější a pro mě zábavnější... Souhlasim, ale u CoD je to stejný tam i tam :D Na PC že vystrčíš hlavu a za desetinu sekundy to dostaneš do hlavy není tak docela pravda, nějací zkušení hráči, např. na promodu v CoD, tak to jo, ale když jdeš na obyčejnej public tak tam se to tolik neděje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.