Krystal Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 všimli jste si že poslední dobou hrají všichni za snipera hned od začátku je docela divný kdž lvl 7 kempi s 12 optikou a a tou nejlepší snipou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Nevim co je na tom divnýho, já nejdřív jel na enginera a asi od 10lvlů jsem přešel na Recona a po 4 nebo 5 lvlech jsem měl vše, né li mín. Snipřit je celkem lehký, jen se to muset naučit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 já to každé kolo střídám pěkně popořadě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Já mam recon úplně nejraději, prostě někde se zakempit a čekat :D Enginer je taky dobrej, Assault mě moc nebavil ale taky šel a úplně nenávidim medica a LMG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Co je na M95 tak super že si zaslouží titul best sniperka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 zaslouží si ho možná proto.. že to prostě je best sniperka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Vždyť má málo nábojů a pomalu nabíjí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 ale je to prostě DĚLO!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 ROFL, vy teda máte divný priority... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 one shoot one kill... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 To s každou opakovačkou do hlavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 já s tím jako nehraju, radši mám GOL ale tak musíš uznat že M95 budí respekt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 To sice budí ale nedělá to z ní nejlepší sniperku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 GOL je o několikrát lepší jak M95, GOL je lepší, přesnější, M95 je jen silnější ale to nemá žádnej smysl když jsi z GOL(em) přesnej a dobrej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 M24... :) , příjde mi taková vyvážená jak na dálku tak na kratší vzdálenosti, ovšem s 12x optikou... M95, má tu výhodu že lze s ní dorazit vrtulník nebo čtyřkolku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Heh, z M24kou jsem to párkrát skoušel, nikdy mi to s ní nešlo, k GOLu atd jsem se dostal z pomocí Thompsnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 M95 je taky přesná i na obrovskou vzdálenost.. je to prostě zabiják :) stačí jedna ráda do nohy a borec je tuhej.. to s GOL by jsi musel dát aspoň 3x do nohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 No to jo, ale furt je GOL lepší, dostřelí dál a je přesnější, a pochybuju že se tu někdo zaměřuje na to aby nepřitele střelil jen do nohy, stát se to může, ale já dávám ze snipou spíš furt headshoty a často i marksman headshoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 no jo tak v BC2 není problém dát HS že.. tam ta kulka letí 20cm vedle a stejně toho borce sejmeš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 GOL je pre lamky :) Vôbec sa aim netrasie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 GOL neni pro lamky... Je to pro ty co umějí použít mozek! Pro lamky jsou např. cheaty, ale tohle ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 jezis kdo tu nadava na snajpry tak to s nim nejspis vubec neumi, ja si to za nej nejvic uziju, kdyz nekoho pekne z dalky sejmu, nebo kdyz sem dneska dal dvakrat pilota vrtulniku, tohle pri hrani za ostatni povolani nezazijete, takovou cirou radost :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Jojo, hlavně jako sniper není problém udělat několik killů v řadě bez umírání, stačí se někde úžasně zakempit aby tě v podstatě ani nemohly najít a prostě čekáš... čekáš až čekáš, než se někdo zastaví a ty ho picneš :D Miluju to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 ty čekáš až se někdo zastaví ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 No jako né úplně ale není úplně lehký zásáhnout sprintující nebo někdy i chodící cíl, tohle hold neni Call of Duty :D Jako jasný, často se to povede, ale radší neriskuju a pěkně si počkám, stejně, jednou se prostě zastaví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.