Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Pro mě je F2000 nejhorší zbraň pro Assaulta:), zásobník je hned prázdnej, lítá mi to všude kolem, přitom jsem se na ní těšil, v BC1 se nedala jen tak vyhrát, byla nějaká bonusová a muselo se na BC1 web a něco řešit, takže jsem jí neměl, přitom je moc pěkná, ale AUG, která je taky bullpup (zásobník za spouští), je mnohem lepší...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne, na bezne online hrani zadny key nepotrebujes, BC2 nabizi ale tzv. VIP kody, coz ti po jejich zadani umozni stahovat obsah navic, jedna se predevsim o hrani ruznych modu her na urcitych mapach, ktery bez toho VIP kodu hrat nemuzes, a posledni VIP mappack umoznil i stazeni 3 map navic, ale pro bezne hrani VIP kod nepotrebujes...

Odkaz ke komentáři

Dokonce, pokud byla hra koupena jako nová někdy kolem vánoc, tak už budeš mít přístup ke všem VIP mapám, Spousta lidí má všechny mapy a tvrdí, že VIP koupit nemuseli. např. já jsem k bazarový limitce musel před rokem ještě VIP koupit. Zkontroluješ to tak, že třeba v Conquestu budeš mít 11 map, což je konečný počet map v Conquestu.

Odkaz ke komentáři

Poslední dobou se mi pravidelně stává, že se nemůžu připojit do hry. Píše to nějakou hlášku, že se momentálně nelze připojit k EA serverům, ať to zkusím znovu. Většinou pomůže, když dám PLAY WITH FRIENDS, to se mi to pak připojí. Akorát, že když zrovna nehraje nikdo z přátel, tak mám smůlu no..:(

Nestává se vám to taky někomu?

Odkaz ke komentáři

V Conquestu určitě Nelson's Bay. Panama Canal, White Pass a samozřejmě Aricu mam taky rád. Naopak moc nemusim Atacamu, ani jednu Lagunu, Port Valdez a Heavy Metal.

Rush skoro nehraju ale když už na něj dostanu chuť tak si pustim White Pass.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu