Srig Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Nedám dopustit na MG36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 MG36 aneb sniperka pro medicy :) Mě na ní vadí že nemá mířdila a ani normální optika se na ní nedá přidělat. Používám jí pouze v Heavy Metal. Jinak dá dneska někdo nehardcore Conquest? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 To ťa VOndy bude mať rád za MG36 :) Inak ako som písal , G3 power :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 já si klidně dneska zahraju nehardcore cokoliv :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Tak já si s váma taky klidně zastřílim, ale budu snadnej terč :-D Jdu si pustit PS3 kdyžtak mi napište na icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 já půjdu hrát po desátý, tak se kdyžtak připojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 DarkTemplar: Taky jsem si říkal. Jinak za assaulta M16/416 inženýra nepoužívám sniper M95/GOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Hraje tu niekto s F2000 btw ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Pro mě je F2000 nejhorší zbraň pro Assaulta:), zásobník je hned prázdnej, lítá mi to všude kolem, přitom jsem se na ní těšil, v BC1 se nedala jen tak vyhrát, byla nějaká bonusová a muselo se na BC1 web a něco řešit, takže jsem jí neměl, přitom je moc pěkná, ale AUG, která je taky bullpup (zásobník za spouští), je mnohem lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 GOL sniper je pro mě staršnej kulištencl pekáč já rači M95 nebo M7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 M7 je granátomet z druhý světový... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 M24 (stylová klasika) , Vss (malá potvora) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 hele je potreba k MP hrani na PS3 nejaky key?Kupuju to z bazaru tak abych to mohl hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 M24 je najlepšia snipa imo :) @Readdy_B Pre mňa je to isté AUG , veľký recoil a malý dmg :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 ne, na bezne online hrani zadny key nepotrebujes, BC2 nabizi ale tzv. VIP kody, coz ti po jejich zadani umozni stahovat obsah navic, jedna se predevsim o hrani ruznych modu her na urcitych mapach, ktery bez toho VIP kodu hrat nemuzes, a posledni VIP mappack umoznil i stazeni 3 map navic, ale pro bezne hrani VIP kod nepotrebujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Dokonce, pokud byla hra koupena jako nová někdy kolem vánoc, tak už budeš mít přístup ke všem VIP mapám, Spousta lidí má všechny mapy a tvrdí, že VIP koupit nemuseli. např. já jsem k bazarový limitce musel před rokem ještě VIP koupit. Zkontroluješ to tak, že třeba v Conquestu budeš mít 11 map, což je konečný počet map v Conquestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 tak sem se zpletl no XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Po celodenim hraní BC mi odešla mechanika takže než přijde novej slim bude battlefieldovej půst :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 to je smůla, tak hlavně aby nová dorazila co nejdřív:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Poslední dobou se mi pravidelně stává, že se nemůžu připojit do hry. Píše to nějakou hlášku, že se momentálně nelze připojit k EA serverům, ať to zkusím znovu. Většinou pomůže, když dám PLAY WITH FRIENDS, to se mi to pak připojí. Akorát, že když zrovna nehraje nikdo z přátel, tak mám smůlu no..:( Nestává se vám to taky někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Občas se mi to taky stane ale zatím odhlášení/přihlášení do PSN vždy pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 dneska jsem hrál a zase se mi to uplně znechutilo...nějaký ultra těžký borec vyběhne z poza baráku a střelí mi pod nohy RPG :D a pak další takový expert s granátometem :D Jaká je vaše oblíbená mapa? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 V Conquestu určitě Nelson's Bay. Panama Canal, White Pass a samozřejmě Aricu mam taky rád. Naopak moc nemusim Atacamu, ani jednu Lagunu, Port Valdez a Heavy Metal. Rush skoro nehraju ale když už na něj dostanu chuť tak si pustim White Pass. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 mně se poslední dobou hodně líbí harvest day Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Cold war ve všem, kde je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.