Krystal Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 já mam rád většinu map ale kromě tý jedný v CQ název vám neřeknu aneb dlouho sem teď Bc2 néhrál protože došlel Gold live Xd ale furt nechápu proč sem v PS3 sekci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 jedu hlavně Conquest: nejoblíbenější mám asi Harvest Day, Arica, Nelson Bay, Oasis...ale i Laguna Presa je dobrá. nejhorší bezkonkurenčně Heavy Metal, někdy mě s*rou vrtulníky na Atacamě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Když mám LVL 50 tak už se zabití k jednotlivím zbraním nepočítá bo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 neee, killy se počítají stále, body taky, pouze po dosažení platinové hvězdy na zbrani už nedostáváš další hvězdy a body za ně...zkoušel jsem jestli po platinovce nedostanu další zlatou a né... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Mě jde oto že mi chybý např. u jedné zbraně 16 killu do platinovky a ty se mi prostě nepřičítají myslel jsem že to má něco společného stím 50lvl. Tak nevím kde je problém. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 moment, ty střílíš furt pryč a stále ti chybí 16 killů a nechce se ti udělat platina? není to jen, že nejsou aktualizované staty v PS3? zkoušel ses na staty podívat třeba na verse stats? mě se někdy neaktualizují staty v PS3, ale killy se počítaj a třeba po tejdnu se vše srovná...jakej máš PSN nick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Tak podle mě když ti chybí např. jeden killl na zbrani a ty někoho zabiješ tak okamžitě obdržíš příslušnou hvězdu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 přesně tak, ale stává se, že naděláš killy, dostaneš i hvězdu přímo ve hře, ale nepřičte se ti to do statistik hned tj. nedojde k aktualizaci tvých statů v PS3, ale třeba na http://bfbc2.statsverse.com to už přičteno máš. mě se stalo, že jsem na konci kola dostal platinu, při další hře mi zamrzla PS3 a platina nikde, musel jsem si killy na tu platinu nakonec dodělat ještě jednou, každopádně to není standardní. zkontroluj si staty jinde, jestli se ti zobrazí, že tu platinu už vlastně máš. ještě upřesňující dotaz: na jiné zbrani se ti killy započítávají jen ne na té skoro platinové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 mně se poslední dobou hodně líbí harvest day Mě taky, je to parádní mapa, hlavně třeba s VSS nebo SVU mezi stromama 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 cus,koho si muzu pridat aby jsme mohli parit po netu? (na PS3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 přidej si všechny...pro jistotu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 tušim že tu je někde seznam všech ps3 bf hráčů.. to by ti mělo práci usnadnit (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 jj, tady je http://console-forum.net/tema/117358-bad-company-2-online-ranking Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Rozhodně všichni tam nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Rozhodně všichni tam nejsou. tak to je jasný, že všichni čechoslováci, kteří hrají BC2 tam nejsou, jen někteří z těch, co jsou na CF...je tam přimícháno i pár PCčkářů...navíc kdo tam chce doplnit, musí napsat Jeniczechovi, seznam se nedoplňuje automaticky sám podle toho kdo má login do BC2. Jestli je někde od Dice kompletní seznam hráčů, sem s ním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Přidej si pár lidí ze seznamu, občas si s nima zahraj a za chvíli budeš znát takových čechoslováků že se ti nebudou vejít do friendlistu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dilinko Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 H8u, h8u, h8u, h8u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 těšíte se na BF3 ^^ já jo ale přemýšlím jestli BF3 nebo WH 40k space marine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 těšíte se na BF3 ^^ já jo ale přemýšlím jestli BF3 nebo WH 40k space marine Nejlepe oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 deepe, už ti maká BD mechanika? dneska bude mač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Dá dneska někdo? Jen si dojdu do Tesca pro pivo a de se válčit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Nechápu že si stěžujete jak je VADS slabej!!! Už takhle je to s nim naprosto trapně lehký sestřelit helinu a vy by ste chtěli něco silnějšího!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 ale h*vno Vondy, čti si celý příspěvky než se začneš vztekat. VADS je super, na blízko lepší než ZUS, ale nic nevydrží, přiletí heli pod horizontem, zvedne to a první salvou raketama je po AA baterii. sedim na základně v Heavy Metalu a střílim na vrtulník na Bčku, kterej laguje jako prase natož aby šel označit, takže stejně skoro nejde zasáhnout, to mi kua vadí. teď to dělám tak (když je pilot skilla), že začnu střílet z AA, von se schová pod horizont a přiletí, vylezu z AA, vemu AT4 a čekám až to zvedne, bude chtít střílet po AA a naperu to do něj raketou, protože salva se dá stihnout tak jedna max dvě a to je málo, to jsou vopravdu zbraně 21. století...když na Discovery ukazovali ve Future weapons jak se střílí z AT4, tak nikde nebylo, že se zaměřovač předsazuje vo kilák před letící cíl, do p*če, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 od včerejška mam X live na rok tak dko chce zapařit ať si mě přidá na xbx do friendu nick mam na kartě u podpisu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Aha jasně... Říka ti něco pojem "vyváženost hry"? Takže podle tebe by ta raketa z AT4 měla letět přesně tam kde je ta oranžová sračka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.