Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

moment, ty střílíš furt pryč a stále ti chybí 16 killů a nechce se ti udělat platina? není to jen, že nejsou aktualizované staty v PS3? zkoušel ses na staty podívat třeba na verse stats? mě se někdy neaktualizují staty v PS3, ale killy se počítaj a třeba po tejdnu se vše srovná...jakej máš PSN nick?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně tak, ale stává se, že naděláš killy, dostaneš i hvězdu přímo ve hře, ale nepřičte se ti to do statistik hned tj. nedojde k aktualizaci tvých statů v PS3, ale třeba na http://bfbc2.statsverse.com to už přičteno máš. mě se stalo, že jsem na konci kola dostal platinu, při další hře mi zamrzla PS3 a platina nikde, musel jsem si killy na tu platinu nakonec dodělat ještě jednou, každopádně to není standardní. zkontroluj si staty jinde, jestli se ti zobrazí, že tu platinu už vlastně máš. ještě upřesňující dotaz: na jiné zbrani se ti killy započítávají jen ne na té skoro platinové?

Odkaz ke komentáři

Rozhodně všichni tam nejsou.

tak to je jasný, že všichni čechoslováci, kteří hrají BC2 tam nejsou, jen někteří z těch, co jsou na CF...je tam přimícháno i pár PCčkářů...navíc kdo tam chce doplnit, musí napsat Jeniczechovi, seznam se nedoplňuje automaticky sám podle toho kdo má login do BC2. Jestli je někde od Dice kompletní seznam hráčů, sem s ním...

Odkaz ke komentáři

ale h*vno Vondy, čti si celý příspěvky než se začneš vztekat. VADS je super, na blízko lepší než ZUS, ale nic nevydrží, přiletí heli pod horizontem, zvedne to a první salvou raketama je po AA baterii. sedim na základně v Heavy Metalu a střílim na vrtulník na Bčku, kterej laguje jako prase natož aby šel označit, takže stejně skoro nejde zasáhnout, to mi kua vadí. teď to dělám tak (když je pilot skilla), že začnu střílet z AA, von se schová pod horizont a přiletí, vylezu z AA, vemu AT4 a čekám až to zvedne, bude chtít střílet po AA a naperu to do něj raketou, protože salva se dá stihnout tak jedna max dvě a to je málo, to jsou vopravdu zbraně 21. století...když na Discovery ukazovali ve Future weapons jak se střílí z AT4, tak nikde nebylo, že se zaměřovač předsazuje vo kilák před letící cíl, do p*če, ne?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu