Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

jo přesně tam by měla letět...ale končim diskusi, protože se bavíme o "různých" hrách, ty o PC a já o PS3 verzi. Podíval jsem se na videa s AT4 na PC a to je prostě rozdílná raketa proti PS3. ty voe, von si tam dělá s AT4 zatáčky, pomalu si s ní maluje na oblohu a raketa letí rychleji než na PS3, to věřim, že je to lehký s takovouhle střelou sundat vrtulník, na PS3 má AT4 jiný (horší) vlastnosti a sundat Havoc nebo Apache je prostě pakárna...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak vona AT4 je protitanková, proti nízko letícím cílům je to taková nouzovka, podle mě Dice nepočítali s takovým skillerstvím v heli a že se nejdřív rozseká AA baterie a pak se vraždí neviňátka na základně:D, ale taková ta nejhorší pakárna je to jenom někdy, když je v týmu nějakej dobrej pilot, tak se ty vrtulníky mastí mezi sebou a bigoš si může vydejchnout nebo v nejhorším se motám kolem AA a snažim se heli alespoň zahnat na nějakou opravu, když už se schovává pod horizontem, ale to mě moc nebaví, mě baví zabírat vlajky:D...tak mě napadá, že by mohly bejt přenosný protiletadlový turetty.

Odkaz ke komentáři

jo, mě to taky potom moc nebaví, hlavně když jsem to neviňátko na základně zrovna já8)sám s helinou moc lítat neumím, tak si ty mapy tak často nevybírám. No uvidíme jak to bude v b3, ale ten přenosnej turett by byl dobrej nápad. Já hraju většinou rush, nemám zatím moc spoluhráčů v f.listu a když jsem přišel na vlajky, tak to bylo nějaký pekelně rychlí a samá týmovka sem a tam, koukal jsem jako blázen, ale to je asi tím že hraju většinou až po 22 a to už to tam pak je samej pařmen.

Odkaz ke komentáři

jak tady koukám, je tu samej profík a znalec bc2, co vlastně znamená ten skill level?

myslim, ze kdyz zabijis vetsi lvl, a tebe mensi lvl zabiji,me to ted furt klesa :D, tak si rikam WTF? No jenze ja uz vetsi lvl zabijet nemuzu, takze me zabijej mensi lvl, takze to klesa asi, takhle to nejak je.

Odkaz ke komentáři

Moc jsem skill taky neřešil, přijde mi, že klesá stoupá jak chce...ale našel jsem tohle:

1) To je takový číslo, o kterém vlastně nikdo nic pořádně neví co přesně zohledňuje a jak se počítá… to snad ví jen v Dice:-). Ale mělo by vyjadřovat míru tvých hráčských schopnosti.

2) Pokud hraješ výborně – máš skill level 101-200 a pokud máš víc tak hraješ nadprůměrně. Pokud hraješ "špatně" – máš skillevel 0-100. Abych to shrnul, tak se prostě o skillevelu krom toho že se nepočítá podle K/D a toho co sem napsal výše nic neví (jestli je to třeba podle přesnosti střílení apod.)

Navíc já mám v PS3 a na http://bfbc2.statsverse.com skill level 194, ale na www.bfbcs.com mám 510, takže babo raď...

Odkaz ke komentáři

Protože ho to baví? Docela jedete OT a hádky chlapci. Já třeba zbožnuji Bad Company 2, ale přitom co 20 minut nadávám že je to na♥♥♥♥♥ atd, protože je třeba špatně poskládaný tým (4x Recon 1x Medic? No co to je?). Každá hra má svoje klady a zápory. Přesto je ale moje nejoblíbenější. :P Jinak s AT4 nemám problém. Když letíte ve vrtulníku musíte trochu manévrovat aby jste se vyhnuli palbě a né letět jak poštovní vrtulník :dozey: .

Odkaz ke komentáři

Proč AT4 podělali? Že neni jako v reálu? Že byste jen drželi ten oranžovej čtvereček na helině a raketa by tam doletěla? Už takhle stačí trapnej AA Gun kterej je op a low jak svině...

Je to jenom o šikovnosti, když byl ve hře machr v helině, tak první na co se zaměřoval byl vždycky AA gun a životnost toho kuláku byla max. 5 - 10 vteřin a no a za tu dobu ho nikdo z oblohy neměl šanci sundat. A pravděpodobnost že se ve hře najde stejně dobrej protihráč v helině a budou se rubat mezi sebou ve vzduchu je dost malá. No ale každej má šance stejný, takže jediný co nám zbývá je naučit se lítat jako ti borci a budem na tom stejně:D

Odkaz ke komentáři

To je paráda, takhle by jsem si představoval ideální důchod, baráček, zahrádka a každej večer zapařit BFBC 2:), jinak jsem zvědavej jak to bude v B3 s těma stíhačkama, když dneska ty heliny dokážou pěkně zatápět, co teprve až tam budou lítat ty F16 apod. :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu