Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

jo přesně tam by měla letět...ale končim diskusi, protože se bavíme o "různých" hrách, ty o PC a já o PS3 verzi. Podíval jsem se na videa s AT4 na PC a to je prostě rozdílná raketa proti PS3. ty voe, von si tam dělá s AT4 zatáčky, pomalu si s ní maluje na oblohu a raketa letí rychleji než na PS3, to věřim, že je to lehký s takovouhle střelou sundat vrtulník, na PS3 má AT4 jiný (horší) vlastnosti a sundat Havoc nebo Apache je prostě pakárna...

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

tak vona AT4 je protitanková, proti nízko letícím cílům je to taková nouzovka, podle mě Dice nepočítali s takovým skillerstvím v heli a že se nejdřív rozseká AA baterie a pak se vraždí neviňátka na základně:D, ale taková ta nejhorší pakárna je to jenom někdy, když je v týmu nějakej dobrej pilot, tak se ty vrtulníky mastí mezi sebou a bigoš si může vydejchnout nebo v nejhorším se motám kolem AA a snažim se heli alespoň zahnat na nějakou opravu, když už se schovává pod horizontem, ale to mě moc nebaví, mě baví zabírat vlajky:D...tak mě napadá, že by mohly bejt přenosný protiletadlový turetty.

Odesláno

jo, mě to taky potom moc nebaví, hlavně když jsem to neviňátko na základně zrovna já8)sám s helinou moc lítat neumím, tak si ty mapy tak často nevybírám. No uvidíme jak to bude v b3, ale ten přenosnej turett by byl dobrej nápad. Já hraju většinou rush, nemám zatím moc spoluhráčů v f.listu a když jsem přišel na vlajky, tak to bylo nějaký pekelně rychlí a samá týmovka sem a tam, koukal jsem jako blázen, ale to je asi tím že hraju většinou až po 22 a to už to tam pak je samej pařmen.

Odesláno

Moc jsem skill taky neřešil, přijde mi, že klesá stoupá jak chce...ale našel jsem tohle:

1) To je takový číslo, o kterém vlastně nikdo nic pořádně neví co přesně zohledňuje a jak se počítá… to snad ví jen v Dice:-). Ale mělo by vyjadřovat míru tvých hráčských schopnosti.

2) Pokud hraješ výborně – máš skill level 101-200 a pokud máš víc tak hraješ nadprůměrně. Pokud hraješ "špatně" – máš skillevel 0-100. Abych to shrnul, tak se prostě o skillevelu krom toho že se nepočítá podle K/D a toho co sem napsal výše nic neví (jestli je to třeba podle přesnosti střílení apod.)

Navíc já mám v PS3 a na http://bfbc2.statsverse.com skill level 194, ale na www.bfbcs.com mám 510, takže babo raď...

Odesláno

Protože ho to baví? Docela jedete OT a hádky chlapci. Já třeba zbožnuji Bad Company 2, ale přitom co 20 minut nadávám že je to na♥♥♥♥♥ atd, protože je třeba špatně poskládaný tým (4x Recon 1x Medic? No co to je?). Každá hra má svoje klady a zápory. Přesto je ale moje nejoblíbenější. :P Jinak s AT4 nemám problém. Když letíte ve vrtulníku musíte trochu manévrovat aby jste se vyhnuli palbě a né letět jak poštovní vrtulník :dozey: .

Odesláno
Proč AT4 podělali? Že neni jako v reálu? Že byste jen drželi ten oranžovej čtvereček na helině a raketa by tam doletěla? Už takhle stačí trapnej AA Gun kterej je op a low jak svině...

Je to jenom o šikovnosti, když byl ve hře machr v helině, tak první na co se zaměřoval byl vždycky AA gun a životnost toho kuláku byla max. 5 - 10 vteřin a no a za tu dobu ho nikdo z oblohy neměl šanci sundat. A pravděpodobnost že se ve hře najde stejně dobrej protihráč v helině a budou se rubat mezi sebou ve vzduchu je dost malá. No ale každej má šance stejný, takže jediný co nám zbývá je naučit se lítat jako ti borci a budem na tom stejně:D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu