Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ale budeto paráda, když si vezmete kolik škody udělá jedna AH-64 v Bad Company 2, kolik toho udělají třeba 3 stíhačky + 2 vrtulníky + 50 hráčů... To budou jatka! :)

ale proti těm třem stíhačkám a dvěma vrtulníkům bude stát podstatně víc protivníků, takže to budou mít těžší :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

(Mam xbox tak se hned omlouva ze sem pisu, v xbox topic bych cekal dny na odpoved) Chtel jsem se zeptat vubec se nemuzu pripojit na EA. Jsem pripojenej xbox live uplne v poho a kdyz dam multiplayer tak se mi zjevi connecting a pak se ukaze hlaska failed... ea (nelze se spojit na ea) ale nekdy se mi povede v se pripojit ale vzdy musi z resetovat pripojeni na internet. Nevite cim to muze bejt?

Odkaz ke komentáři

(Mam xbox tak se hned omlouva ze sem pisu, v xbox topic bych cekal dny na odpoved) Chtel jsem se zeptat vubec se nemuzu pripojit na EA. Jsem pripojenej xbox live uplne v poho a kdyz dam multiplayer tak se mi zjevi connecting a pak se ukaze hlaska failed... ea (nelze se spojit na ea) ale nekdy se mi povede v se pripojit ale vzdy musi z resetovat pripojeni na internet. Nevite cim to muze bejt?

to blbne, me to ted posledni dobou nekdy udela taky na PS3, neni tvoje chyba, jestli ti jdou ostatni hry na MP. Zkus se pripojit do hry za kamosem a melo by ti to jit. Pokad se nemuzes vubec pripojit k EA, tak to se mi stalo nedavno taky, proste cekej, ono to treba za ten den zas pude ;)

Odkaz ke komentáři

Dobrej dedula, kdybych mel momentalne BC2 doma pridam si ho :)

Nechci ti nic říkat ani nadávat, pač to nemůžeš ani vědět asi, ale tohle video tu bylo už asi 2x před tebou.

Jinak cojot, nemusíš se omlouvat, hodně lidí co sem píše má xbox, ne PS3.

Odkaz ke komentáři

Myslis ze ma nekdo naladu tady procitat ty sahoudlohy 100 strankovy flamy? :)

Jinak tenhle tyden jsem se po dlouhe dobe vratil k BBC2, konecne jsem si i dohral SP, ktery me nakonec docela prekvapil, pac to neni tak strsny jak jsem tvrdil, ale porad to nema nejakej dobrej feel......a dnes jsem si hrozne uzil CQ na Aricaca Harbor, kde byli strasny jatka a ja jsem si prekvapive strasne jel....adrenalin jak hovado, pripomenelo mi to proc me to kdysi tak bavilo :D

Odkaz ke komentáři

Myslis ze ma nekdo naladu tady procitat ty sahoudlohy 100 strankovy flamy? :)

Jinak tenhle tyden jsem se po dlouhe dobe vratil k BBC2, konecne jsem si i dohral SP, ktery me nakonec docela prekvapil, pac to neni tak strsny jak jsem tvrdil, ale porad to nema nejakej dobrej feel......a dnes jsem si hrozne uzil CQ na Aricaca Harbor, kde byli strasny jatka a ja jsem si prekvapive strasne jel....adrenalin jak hovado, pripomenelo mi to proc me to kdysi tak bavilo :D

Já jsem BC2 kampan projel 2x, jednou na poprvé mě nebavila, ted jsem si jí ale kvůli ajchům projel na druhém účtu znova a byl jsem nadšen a hrozně mě to, nevim proč bavilo... Snad víc jak i CoD (:lol:)

Ale k věci, ČTEŠ vůbec co píšu? Já píšu ze to nemůže vědět ale prostě ho informuju o tom že to tu už bylo a ty napíšeš toto, tak popřemýšlej :D Ale to je jedno...

Odkaz ke komentáři

Já jsem BC2 kampan projel 2x, jednou na poprvé mě nebavila, ted jsem si jí ale kvůli ajchům projel na druhém účtu znova a byl jsem nadšen a hrozně mě to, nevim proč bavilo... Snad víc jak i CoD (:lol:)

Ale k věci, ČTEŠ vůbec co píšu? Já píšu ze to nemůže vědět ale prostě ho informuju o tom že to tu už bylo a ty napíšeš toto, tak popřemýšlej :D Ale to je jedno...

Ctu ale jemu je to asi ukradeny a ja jsem vyjadril svuj nazor....takze si to neber zas tak osobne.....jinak nechapu jak nekdo muzu hrat neco co ho napoprve nebavilo kvuli ajchum :D

Odkaz ke komentáři

Ctu ale jemu je to asi ukradeny a ja jsem vyjadril svuj nazor....takze si to neber zas tak osobne.....jinak nechapu jak nekdo muzu hrat neco co ho napoprve nebavilo kvuli ajchum :D
Co na tom nechápeš? Hold rád zbírám ajchy, dnes a včera jsem se na Black Ops Shangri-La zombie mapě pokoušel 10 hodin o ajch za 10G, nakonec jsem ho nedostal, hned zítra se ale pokusím znovu. Co se týče kampaně, tak nejdřív sem u ní takřka umíral nudou a ted jsem si jí skvěle užil a ty ajchy mi to skvěle osladily. Ale kdybych za to nemēl dostat ty ajchy tak bych to znova ani nehrál, ikdyž by to byla stejnē asi zábava. Ale trochu OT...
Odkaz ke komentáři

Tak u tēch ajchů BC2 jsem se bavil, I u toho Black Opsového na zombíkách, ten ajch je dēsnē lehkej ale dostat z bedny zrovna ti zbran je hrozný, a když jsme dva a najednou jí dostanu v 15 kole tak to už nejde. V zombách jsem dobrej ale Shangri-La je extrém, málo místa, žádný volný prostor skoro, samé chodby a napalm zombíci...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu