DeSmond Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Find it in dictionary ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Ach ta škola že? Ted jí nemůžeme ani věřit, co když 1+1 není 2 ale 27164879? :lol: :D No? Not funny? :D náhodou 2+2=5 umim taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Nedávno jsme hrály a potkaly tohle : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Nedávno jsme hrály a potkaly tohle :[ATTACH=CONFIG]13667[/ATTACH] Ano, i tohle může být, já takhle nahrál bez ocenění asi 12k, někdo má štěstí no... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Dobrej frajer. Co to byl za mod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Rush, to nepoznáš? :) (nebo myslíš HC/SC?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 tvl, to neni možný...ten kdyby hrál sám proti 12ti, tak by to asi stejně vyhrál, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 To tezko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Rush, to nepoznáš? :) (nebo myslíš HC/SC?) Když vidim Attackers/Deffenders, tak se nebudu ptát jestli je to conquest ne? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Ja tipuju, ze nekde furt kempil frajer a hral za assaulta, ale 25K to je hodne slusny no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 hele, díval jsem se na statistiky a jede jenom rush a hlavně vrtulníky a tanky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 28, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Topic přesunut do Ostatních diskuzí, kde se nepočítají příspěvky kvuli velkému spamu. Srandovní se koukat na to, jak lidem z 1k postů spadli na 200. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 hele, díval jsem se na statistiky a jede jenom rush a hlavně vrtulníky a tanky... nojo, tak kdyz umis s vozidlama tak to pak jo :D, viz, jak jsme hrali IRAQ-FREEDOM blbec, ten nas s tou helinou dohnal k silnectvi ;) prave ze toho byl dal kazdej z nas, hele podle statu poznas kempa, hele nema moc platinovek, nejvic ma na sniperkach se kterejma kempi, ani granatomet nema na zlaty, ani u granatu nema 100 zabiti nic, takze to je kempa, kterou by dalo tady hodne lidi, to proste poznas, ze on nebeha, beha od zakladny do campu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 jj Iraq-Freedom takovy kkty miluju, ale pak jsme je aspon resskillovali na zaklade ^^ Po 2 tejdnech co jsem byl v Recku sem se tesil jak to zacnu kropit a samozrejme se jim zas zabugovali servery, takze to co jsme tam nahrali s Treyonem a Tillem se nam nepocitalo. Jestli tohle bude i v BF3, tak je tam v DICE ukamenuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 jj Iraq-Freedom takovy kkty miluju, ale pak jsme je aspon resskillovali na zaklade ^^Po 2 tejdnech co jsem byl v Recku sem se tesil jak to zacnu kropit a samozrejme se jim zas zabugovali servery, takze to co jsme tam nahrali s Treyonem a Tillem se nam nepocitalo. Jestli tohle bude i v BF3, tak je tam v DICE ukamenuju taky vcera parim s conanem a s treoynem a 1lvl a nic se nepocitalo dpc, takze jsem hral naprosto zbitecne! :D Tak jsem sel pak nasranim do pi.ce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nedor Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 taky vcera parim s conanem a s treoynem a 1lvl a nic se nepocitalo dpc, takze jsem hral naprosto zbitecne! :D Tak jsem sel pak nasranim do pi.ce :D jj, já včera stejnej problém a minulej víkend to samé, buď v dice o víkendu hrozně paří, nebo nevim:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Nebo to jsou lemry, ktery jsou radi, ze zvladaji praci na BF3 a na tohle serou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 zase se staty chovaj divně, dokonce poprvé jsem zaregistroval, že na stats verse se mi započítaly body a killy do hlavního skóre, ale killy na zbraních a vozidlech se objevily až dneska ráno, o PS3 ani nemluvim, tam mám staty z pátku, když se teda vůbec načtou...tvl, docela mě to s*re, musím říct, že v Black Ops nic takovýho není, jakmile vypadne hra, hned se přelouduje na někoho jinýho, včera a předevčírem jsme řádili dva CZ squady, byli z nás nešťastný...skoro mi jich při baserape bylo líto:cheesygrin:...ale co, vojna není kojná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 zase se staty chovaj divně, dokonce poprvé jsem zaregistroval, že na stats verse se mi započítaly body a killy do hlavního skóre, ale killy na zbraních a vozidlech se objevily až dneska ráno, o PS3 ani nemluvim, tam mám staty z pátku, když se teda vůbec načtou...tvl, docela mě to s*re, musím říct, že v Black Ops nic takovýho není, jakmile vypadne hra, hned se přelouduje na někoho jinýho, včera a předevčírem jsme řádili dva CZ squady, byli z nás nešťastný...skoro mi jich při baserape bylo líto:cheesygrin:...ale co, vojna není kojná... Skoda ze jsem tam nebyl :D, ale proste musel jsem ject Do galaxy do hrdel zakoncit prazdniny :D a na nejakou čubinu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 zase se staty chovaj divně, dokonce poprvé jsem zaregistroval, že na stats verse se mi započítaly body a killy do hlavního skóre, ale killy na zbraních a vozidlech se objevily až dneska ráno, o PS3 ani nemluvim, tam mám staty z pátku, když se teda vůbec načtou...tvl, docela mě to s*re, musím říct, že v Black Ops nic takovýho není, jakmile vypadne hra, hned se přelouduje na někoho jinýho, včera a předevčírem jsme řádili dva CZ squady, byli z nás nešťastný...skoro mi jich při baserape bylo líto:cheesygrin:...ale co, vojna není kojná... Chceš snad říct že jste jim prostě vlezli na bázi a nenechali je uběhnout 2 metry?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Chceš snad říct že jste jim prostě vlezli na bázi a nenechali je uběhnout 2 metry?! Presne tohle delam ja :) a mí kamosi taky ;), mas stim problem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Tohle osobne teda taky uplne nesnasim, vetsinou je to holt chyba silnyho tymu, takze to chapu, ale kdyz se respawnuju na deploymentu a tam me hned oddela jeden ze zastupu nepratel, kteri tam uz cihaji, mam chut neco rozmlatit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Jste lamy roku! Baserape dělaj jen ubožáci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 taky vcera parim s conanem a s treoynem a 1lvl a nic se nepocitalo dpc, takze jsem hral naprosto zbitecne! :D Tak jsem sel pak nasranim do pi.ce :D Asi v 10večer staty naběhly jenom Tillovi a Treyonovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Asi v 10večer staty naběhly jenom Tillovi a Treyonovi to uz sem spal, dneska to zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.