Srig Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Tak zatím všichni co máte hru na ps3 a chtěli byste si zahrát napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Vidím, že by zájem byl. Teď prosím někoho, kdo by mi pomohl s organizací, ať se mi sem ozve :). Ale prosím pouze vážně. Zbytek, kdo by měl vážný zájem, ozvěte se mi po PM nebo na ICQ 454 102 537 (příp. skype L3op4rd5, ale tam moc nejsem, upozornit PM pls :)) Vypadá to slibně :). Můžem udělat malý web, pro jednodušší informaci. V PM nebo na ICQ (Skype), prosím uvádějte toto: PSN ID VIP - ANO/NE Aktivita Headset - máte/nemáte Je to čistě pro mou orientaci, prosím všechny, aby to dodržovali :). Díky moc, a těším se na pařbu. Pokud bude zájem, splácám menší web. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Rád ti pomůžu, mám tě přidaného na skypu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 dobry napad.. ja se zatim jenom ,povezu´ ale pokud bude potreba klidne pridam ruku k dilu.. jinak se hlasim jako recon.. zaciname nevinne ale treba z toho vzejde celkem slusnej klan.. kazdopadne doufam ze budem ,,aspon´´ skvela particka pohodovejch lidi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Srig: Od tebe vždycky rád přijmu pomoc, díky :). Kdyby měl ještě někdo zájem, klidně se ozvěte, ale byl by už jen jako "náhradní" organizátor, spíše pomocník. O průběhu klanu budu informovat, ale prosím, všichni zájemci se mi hlaste PM nebo ICQ. Viz výše. Pravidelně sem budu dávat seznam hráčů apod. Nezapomeňte, hlásit se mohou všichni, nejde nám o skóre, ale o zábavu :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Amon: Hele, pokud bude zájem, klidně uděláme nějaký zápasový tým :). Hlavně si sežeň headset :D. Hlásíš se teda? napíšu si tě. Nicméně, svoje třídy asi hlásit nemusíte, to se může dořešit až při rozdělování. Ale samozřejmě, hodí se to, nebudu se zlobit. Všichni lidi sou tady pohodový, příjemný a je s nima sranda, když nic jinýho, aspoň můžem pokecat :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 až mi přijde z alzy a trochu natrénuju tak dam vědět... snad nebude příliš pozdě (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Nikdy není pozdě. Naše heslo - Nejde o skóre, jde o zábavu. Co na to říkáte? :D. Hele, taky sem lama, ale zastřílim si vždycky rád :). Nikdo není lama, pouze hráč s méně zkušenostmi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Já bych taky dal, hrát dokola s cizími není vončo. přidejte si mě na psn, můj nick je wroutone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 For Wroute a zbytek: Všichni, kdo máte zájem přidat se do našeho klanu, týmu, pište mi PM nebo ICQ 454 102 537, případně skype L3op4rd5. Uveďte: PSN ID VIP - ANO/NE Aktivita Headset - máte/nemáte Dost mi to ulehčí práci. Seznam lidí rozjíždím od teďka :). Srig: Udělám seznam, na zbytku se ještě dohodnem ok? Zatim začnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 nechcete udělat novej topic? ať je přehled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Nikdy není pozdě. Naše heslo - Nejde o skóre, jde o zábavu. Co na to říkáte? :D.Hele, taky sem lama, ale zastřílim si vždycky rád :). Nikdo není lama, pouze hráč s méně zkušenostmi :D hele to heslo jsem vlastně vymyslel já !!! jinak já se taky hlásím ale zatím bf nemám ale rýsuje se mi výměna (viz. topic kde si chtěl vyměnit GT xD :D) takže bych to do konce týdne mohl mít a jestli ne tak to do rozhodně za pár dní koupím ! jinak s BF mám zkušenost max z BF2 ale vím že jen tak online to je celkem nuda a v teamu je to super ! v BF2 je skoro stejny jak BC2 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Nový topic byl vytvořen, pište prosím tam :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 tak se taky hlásím, už jsem dost dlouho BC2 nehrál, ale pokud se nás sejde početná parta, může to být zábava... LegionCZE: posílám PM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 tak se musím taky pochlubit :D ale je to starší ještě když sem hrál za medica teď hraju za engineera... http://2i.cz/28f9f2d80b http://2i.cz/39e8e3c91a a mimochodem,psal jsem ti PM LegionCZE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 je pěkné že už jsou na oficiálních stránkách statistiky :) , Jsem ted hral s takovýma kriplama, byli jako klan a hralo se isla inocentes(nebo jak se to píše) byli jsme defenderi a ti z toho klanu attackers, byli jsme na posledním spawnu a a oni si stoupli tam kde se spawnujeme a furt nas reskillovali tak jsem s tim chtel uz hodit omg...to se přeci nedělá nebo ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 vždyt tam je tolik místa, kde se respawnovat, jak se jim podařilo to všechno pokrýt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 taky sem to jednou zazil.. pri squad rushy na stejny mape tam mas jen jedno misto kde se spawnujes a oni vsichni klecej za tim spawnpointem a cekaj s nabitejma granatometama... je to svinarna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 take sa mi este nestalo ... mna skor seru ty debili ktori nasadnu do tanku,vrtulniku a na nikoho nepocakuju ... kludne za nim mozu 5 hraci utekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 tady skoro všici hrajete Rush, je tady taky někdo, kdo převážně hraje starý dobrý Conquest? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 ja len conquest hravam.... sem tam rush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 tady skoro všici hrajete Rush, je tady taky někdo, kdo převážně hraje starý dobrý Conquest? já mam bfko doam druhym dnem a hraju jedině conquest na hc ... takže se najde někdo kdo hraje cq :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 ok, ok, to jsem chtěl slyšet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 ja hraju obojí to mrdam....jsem se u toho zas vztekl, mě to hodí pokaždé do týmu s uplnyma dementama....mozna jsou to boti na easy, protoze oni co delaji to se neda...a proti mně je vždycky nějaký superteam. stává se vám to taky nebo mám smůlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 jo dneska sem hral ,zase´ taky s nejakym bambulou.. 5minut sem za nim behal a rikal mu o naboje.. nakonec mi hodil bednicku ale ani ne 2s potom me zabili :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.