Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Vidím, že by zájem byl.

Teď prosím někoho, kdo by mi pomohl s organizací, ať se mi sem ozve :). Ale prosím pouze vážně.

Zbytek, kdo by měl vážný zájem, ozvěte se mi po PM nebo na ICQ 454 102 537 (příp. skype L3op4rd5, ale tam moc nejsem, upozornit PM pls :))

Vypadá to slibně :). Můžem udělat malý web, pro jednodušší informaci.

V PM nebo na ICQ (Skype), prosím uvádějte toto:

PSN ID

VIP - ANO/NE

Aktivita

Headset - máte/nemáte

Je to čistě pro mou orientaci, prosím všechny, aby to dodržovali :). Díky moc, a těším se na pařbu.

Pokud bude zájem, splácám menší web.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dobry napad.. ja se zatim jenom ,povezu´ ale pokud bude potreba klidne pridam ruku k dilu.. jinak se hlasim jako recon.. zaciname nevinne ale treba z toho vzejde celkem slusnej klan.. kazdopadne doufam ze budem ,,aspon´´ skvela particka pohodovejch lidi ;)

Odkaz ke komentáři

Srig: Od tebe vždycky rád přijmu pomoc, díky :).

Kdyby měl ještě někdo zájem, klidně se ozvěte, ale byl by už jen jako "náhradní" organizátor, spíše pomocník.

O průběhu klanu budu informovat, ale prosím, všichni zájemci se mi hlaste PM nebo ICQ. Viz výše.

Pravidelně sem budu dávat seznam hráčů apod.

Nezapomeňte, hlásit se mohou všichni, nejde nám o skóre, ale o zábavu :).

Odkaz ke komentáři

Amon: Hele, pokud bude zájem, klidně uděláme nějaký zápasový tým :). Hlavně si sežeň headset :D. Hlásíš se teda? napíšu si tě.

Nicméně, svoje třídy asi hlásit nemusíte, to se může dořešit až při rozdělování. Ale samozřejmě, hodí se to, nebudu se zlobit.

Všichni lidi sou tady pohodový, příjemný a je s nima sranda, když nic jinýho, aspoň můžem pokecat :D.

Odkaz ke komentáři

For Wroute a zbytek:

Všichni, kdo máte zájem přidat se do našeho klanu, týmu, pište mi PM nebo ICQ 454 102 537, případně skype L3op4rd5. Uveďte:

PSN ID

VIP - ANO/NE

Aktivita

Headset - máte/nemáte

Dost mi to ulehčí práci.

Seznam lidí rozjíždím od teďka :).

Srig: Udělám seznam, na zbytku se ještě dohodnem ok? Zatim začnu.

Odkaz ke komentáři

Nikdy není pozdě. Naše heslo - Nejde o skóre, jde o zábavu. Co na to říkáte? :D.

Hele, taky sem lama, ale zastřílim si vždycky rád :).

Nikdo není lama, pouze hráč s méně zkušenostmi :D

hele to heslo jsem vlastně vymyslel já !!! jinak já se taky hlásím ale zatím bf nemám ale rýsuje se mi výměna (viz. topic kde si chtěl vyměnit GT xD :D) takže bych to do konce týdne mohl mít a jestli ne tak to do rozhodně za pár dní koupím ! jinak s BF mám zkušenost max z BF2 ale vím že jen tak online to je celkem nuda a v teamu je to super ! v BF2 je skoro stejny jak BC2 xD

Odkaz ke komentáři

je pěkné že už jsou na oficiálních stránkách statistiky :)

,

Jsem ted hral s takovýma kriplama, byli jako klan a hralo se isla inocentes(nebo jak se to píše) byli jsme defenderi a ti z toho klanu attackers, byli jsme na posledním spawnu a a oni si stoupli tam kde se spawnujeme a furt nas reskillovali tak jsem s tim chtel uz hodit omg...to se přeci nedělá nebo ano?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu