WaRDoG Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 to je legrace :D napadlo vas to někoho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 WaRDoG dobře oni :D S kámošem sme si dali C4 na Apache, takže když sme byli na pokraji výbuchu, shodili sme ho :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 moje nejlepsi skore za posledni tejden :D.. je to z team-deathmatche.. to sem hral snad i s tebou legione.. nebo ne?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 My jsme spolu někdy hráli ? :D Ještě ne, pokud vím, teprve se na to chystáme :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 myslel sem spolu jako na stejnym serveru.. jinak proti sobe :).. to je fuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Proti sobě? To sem s někym hrál, buď ty nebo Srig. Tj jedno, teď sem hrál se spolužákem, a K/D sem z 0.66 vytáhl na 0.77 :D. Měl sem zhruba 1.2 :)). Věřte mi, bez HS to fakt nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 mel si ve squadu nejakyho cecha myslim ..G(neco)CZ.. joo to pujde.. az budes mit lepsi zbrane tak to ,vytahnes´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Už mám na XM8 Compact 4x optiku :D. Je to supr zbraň. Teď dostanu AKS. Jo, tak to sme hráli spolu, GolderCZ, spolužák. Já ty hlášení o zabití nesleduju, oproti MW2 sou docela špatně udělané (umístěné), takže nevim kdo všechno tam je. Ještě jsem si koupil M16, ale assault mi přijde takovej lehce nudnej, takže hraju jen za inženýra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Ještě jsem si koupil M16, ale assault mi přijde takovej lehce nudnej, takže hraju jen za inženýra. to je věc názoru, mě zase připadá assault nejzábavnější a to hlavně díky dostatku nábojů a příručního granátometu, který je na mnoha mapách k nezaplacení ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psfreak Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 ahoj, chtel bych si koupit tuhle hru a chtel jsem se zeptat jak dlouhej je singleplayer. Online strilecky mi nejdou, neumim s tou packou mirit... takze tam budu jako posledni kolo u vozu... a jeste druhej dotaz, je mozny to hrat na pripojene klavesnici a mysi? nebo maji vsichni stejne podminky a hraji na ovladaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Chlapi, chtěl jsem si jen ujistit jestli jsem správně porozumněl tomu jak funguje Motion Sensor u Recona -> Když jej hodím někam na zem, tak je schopen zaznamenat pohyb (vojáka, vozidla) v určitém rádiusu, označí jej a přenese všem spoluhráčům na mapu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Chlapi, chtěl jsem si jen ujistit jestli jsem správně porozumněl tomu jak funguje Motion Sensor u Recona -> Když jej hodím někam na zem, tak je schopen zaznamenat pohyb (vojáka, vozidla) v určitém rádiusu, označí jej a přenese všem spoluhráčům na mapu? přesně tak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 ahoj, chtel bych si koupit tuhle hru a chtel jsem se zeptat jak dlouhej je singleplayer. Online strilecky mi nejdou, neumim s tou packou mirit... takze tam budu jako posledni kolo u vozu... a jeste druhej dotaz, je mozny to hrat na pripojene klavesnici a mysi? nebo maji vsichni stejne podminky a hraji na ovladaci? kvůly singla se battlefield neoplatí kupovat ... myš a klávesnici ke konzoli? takovým bych urazil hnaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 kvůly singla se battlefield neoplatí kupovat ... myš a klávesnici ke konzoli? takovým bych urazil hnaty jj přesně tak, chce to trošku potrénovat na gamepadu, teď bych už analogy za klavesnicí s myší neměnil. Baví mě to daleko víc než na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 jj, přesně tak. Já jsem taky první 2 hodiny nadával, jak vzteklý, že se na gamepadu nedá hrát ... ale teď už hraju jen na PS3 ... všechny hry z ps jsem smazal .. teda až na strategie, a gamepad bych za klávesnici neměnil ani za nic ... jen se na něm blbě píše .. ale to zase vyřeší head set :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psfreak Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 jasny, me slo jen o to, jestli budu na tech serverech potkavat typky, ktery to budou hrat na klavesnici a mysi a budou tim padem mit vyhodu...a nebo jestli to hra nepovoluje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Určitě nějaké takové potkáš, ale že by měli nějakou velkou výhodu oproti gamepadu si nemyslím...jak sem psal, až se naučíš s gamepadem tak natřeš prd*l i těm kdo hrajou na klávesnici s myší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 ja hraju s fragnsteinem kterej sem si asi pred pul rokem objednal z polska za 309PLN [ATTACH=CONFIG]8822[/ATTACH].. ted uz ho prodavaj snad i v cesku.. mylsim ze v playcentru ..nevermind.. samozrejme hraju bez aim assistu a reknu vam ze to neni zas tak lehky.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 a kdo tu hraje s aim assistem? to jde? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 no tak predpokladam ze vetsina z vas si ho v nastaveni hry nevypla.. :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 O tom ani nevim :wohow:. Musím mrknout do settings, ale myslím si, že tato funkce by měla fungovat pouze pro singl, protože v multi by to bylo hodně nevyvážené tím, že někdo si to vypne a někdo ne. Jo a lze v PS3 verzi nějak zavolat o ammo nebo lekárničku? Vím, že když mám třeba málo nabojů tak každý assalut nademnou vidí, že mi dochází náboje, ale kolikrát kolem mě proběhne a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 no tak predpokladam ze vetsina z vas si ho v nastaveni hry nevypla.. :o kouknu na to, ale určitě to platí pro single, navíc jsem nikdy neměl pocit, že by mi to mířilo automaticky... to bych poznal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 namiris na assaulta nebo na medika a zmacknes select :).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 kouknu na to, ale určitě to platí pro single, navíc jsem nikdy neměl pocit, že by mi to mířilo automaticky... to bych poznal... tezko rict.. driv sem hral s padem a ve chvili kdy sem zacal po nekom strilet tak mi to na nem udrzovala musku .. mozna je to kec ale me to tak prislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 tezko rict.. driv sem hral s padem a ve chvili kdy sem zacal po nekom strilet tak mi to na nem udrzovala musku .. mozna je to kec ale me to tak prislo To já hraju na default nastavení a pokud na někoho namířím, zmáčknu a držím "FIRE" okamžitě mi začne puška uhýbat do kšá. Je třeba střílet po dávkách aby se dal udržet crosshair na nepříteli, nebo si vzít zbraň, která přímo dávkuje. S tím AutoAim v MP to bude blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.