Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Už mám na XM8 Compact 4x optiku :D.

Je to supr zbraň. Teď dostanu AKS.

Jo, tak to sme hráli spolu, GolderCZ, spolužák.

Já ty hlášení o zabití nesleduju, oproti MW2 sou docela špatně udělané (umístěné), takže nevim kdo všechno tam je.

Ještě jsem si koupil M16, ale assault mi přijde takovej lehce nudnej, takže hraju jen za inženýra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě jsem si koupil M16, ale assault mi přijde takovej lehce nudnej, takže hraju jen za inženýra.

to je věc názoru, mě zase připadá assault nejzábavnější a to hlavně díky dostatku nábojů a příručního granátometu, který je na mnoha mapách k nezaplacení ;)

Odkaz ke komentáři

ahoj, chtel bych si koupit tuhle hru a chtel jsem se zeptat jak dlouhej je singleplayer. Online strilecky mi nejdou, neumim s tou packou mirit... takze tam budu jako posledni kolo u vozu... a jeste druhej dotaz, je mozny to hrat na pripojene klavesnici a mysi? nebo maji vsichni stejne podminky a hraji na ovladaci?

Odkaz ke komentáři

Chlapi, chtěl jsem si jen ujistit jestli jsem správně porozumněl tomu jak funguje Motion Sensor u Recona -> Když jej hodím někam na zem, tak je schopen zaznamenat pohyb (vojáka, vozidla) v určitém rádiusu, označí jej a přenese všem spoluhráčům na mapu?

přesně tak ;)

Odkaz ke komentáři

ahoj, chtel bych si koupit tuhle hru a chtel jsem se zeptat jak dlouhej je singleplayer. Online strilecky mi nejdou, neumim s tou packou mirit... takze tam budu jako posledni kolo u vozu... a jeste druhej dotaz, je mozny to hrat na pripojene klavesnici a mysi? nebo maji vsichni stejne podminky a hraji na ovladaci?

kvůly singla se battlefield neoplatí kupovat ... myš a klávesnici ke konzoli? takovým bych urazil hnaty

Odkaz ke komentáři

jj, přesně tak. Já jsem taky první 2 hodiny nadával, jak vzteklý, že se na gamepadu nedá hrát ... ale teď už hraju jen na PS3 ... všechny hry z ps jsem smazal .. teda až na strategie, a gamepad bych za klávesnici neměnil ani za nic ... jen se na něm blbě píše .. ale to zase vyřeší head set :-)

Odkaz ke komentáři

ja hraju s fragnsteinem kterej sem si asi pred pul rokem objednal z polska za 309PLN [ATTACH=CONFIG]8822[/ATTACH].. ted uz ho prodavaj snad i v cesku.. mylsim ze v playcentru ..nevermind.. samozrejme hraju bez aim assistu a reknu vam ze to neni zas tak lehky.. :)

Odkaz ke komentáři

O tom ani nevim :wohow:. Musím mrknout do settings, ale myslím si, že tato funkce by měla fungovat pouze pro singl, protože v multi by to bylo hodně nevyvážené tím, že někdo si to vypne a někdo ne.

Jo a lze v PS3 verzi nějak zavolat o ammo nebo lekárničku? Vím, že když mám třeba málo nabojů tak každý assalut nademnou vidí, že mi dochází náboje, ale kolikrát kolem mě proběhne a nic.

Odkaz ke komentáři

kouknu na to, ale určitě to platí pro single, navíc jsem nikdy neměl pocit, že by mi to mířilo automaticky... to bych poznal...

tezko rict.. driv sem hral s padem a ve chvili kdy sem zacal po nekom strilet tak mi to na nem udrzovala musku .. mozna je to kec ale me to tak prislo

Odkaz ke komentáři

tezko rict.. driv sem hral s padem a ve chvili kdy sem zacal po nekom strilet tak mi to na nem udrzovala musku .. mozna je to kec ale me to tak prislo

To já hraju na default nastavení a pokud na někoho namířím, zmáčknu a držím "FIRE" okamžitě mi začne puška uhýbat do kšá. Je třeba střílet po dávkách aby se dal udržet crosshair na nepříteli, nebo si vzít zbraň, která přímo dávkuje. S tím AutoAim v MP to bude blbost.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu