Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

kde se dají zjistit ty statistiky za defendera/attackera? já si myslím, že je to hlavně o vyrovnanosti týmů, pokud jsou dobří defendeři, tak attackeři nemají šanci, pak tu také velkou roli hraje mapa a dostupná vozidla...

no jasný ale podívej se na ty mí statistiky, jako že bych vždycky byl v tom slabým týmu ?? jinak ty statistiky sou tady: bfbcs.com , tam si dáš PS3 a pak tam napíšeš svůj nick a vyjedou ti podrobný statistiky ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě baví hrát za Defendra, kde ubránit menší budovu neni takovej problém ale parchanti vždy roztřílejí celej barák tak že nám ve finále spadne na hlavu :)... Taky jsem zkoušel lítat s helikoptérou, po drsném startu jsem měl co dělat abych to udržel ve vzduchu a netřísknul sebou o zem, což se mi částečně povedlo protože jsem to hodil do vody. Aspoň nějákej tutorial mohli udělat pro amatéry jako jsem já

Odkaz ke komentáři

hlavně s takovým apachem by to chtělo umět lítat, jeden hráč co byl dlouho první na světě Invincible_Raw nebo tak nějak se jmenuje má snad 2/3 killů s apachem, takže ten s tim fakt musí umět lítat... přitom ten je asi jen na dvou mapách, to nehraje nic jinýho :D

Odkaz ke komentáři

no, včera se mi povedlo že jsem měl UAV a tak na mě utíkali 3nepřátelé, tak jsem zničil tank a pak jsem letěl rychle k sobě, pokosil všecky 3 a ničil dál :) dva už běželi, a 3. už byl tak 3metry ode mě a chtěl mě asi zanožovat :), dneska jsem hral HC a vzal jsem UAV a zastřelil mě můj....

a chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi M2 Carl Gustav a RPG-7, tam to poslední si řídím sám, ale nevím jestli je to lepší než ty dvě :D tak mi prosím poraďte :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu