amon_r3_ Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 tak ja si dneska asi zkusim zahrat s gpadem.. ty vole to bude komedie :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 tak tak ziadny aim assist v MP neni .... to by uz co bol za mp .. by som si vsimol keby mi samo drzi na nepriatelovy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 tak v tom pripade pred vama smekam panove.. ja sem s gpadem uplne ztracenej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 je to o zvyku .. ten aim assist funguje jen u SP u MP nee :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 taky máte tak hrozný výsledky co se týče Defenderů ? nebo prostě vždycky chytnu špatej tým ? :) Team stats Name ____ Wins Loss W/L Ratio Attacker___ 29____ 5 ____ 5.80 Defender ___ 1___ 27 ____ 0.04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 je to o zvyku ... na nekterych mapach se brani lip na nekterych hur ... nekde lje lepsi byt snajpr a nekde treba inzenyr .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 jo u defendru to mam taky katastrofalni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 zdá se mi to hodně nevyvážený, co se tak koukám na statistiky jiných hráčů tak jsou na tom taky hrozně jako Defenders Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 to já mám zase za defendera lepší ... 1.3 ratio ... s atackerem mám 0.9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 kde se dají zjistit ty statistiky za defendera/attackera? já si myslím, že je to hlavně o vyrovnanosti týmů, pokud jsou dobří defendeři, tak attackeři nemají šanci, pak tu také velkou roli hraje mapa a dostupná vozidla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 kde se dají zjistit ty statistiky za defendera/attackera? já si myslím, že je to hlavně o vyrovnanosti týmů, pokud jsou dobří defendeři, tak attackeři nemají šanci, pak tu také velkou roli hraje mapa a dostupná vozidla... no jasný ale podívej se na ty mí statistiky, jako že bych vždycky byl v tom slabým týmu ?? jinak ty statistiky sou tady: bfbcs.com , tam si dáš PS3 a pak tam napíšeš svůj nick a vyjedou ti podrobný statistiky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 ano to je dost možný, já mám taky pocit, že jsem skoro pořád v horším týmu... edit: tak jsem na ty stránky koukal, najde mi to sice můj nick, ale je to kompletně neaktualizovaný, u všeho 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Ja mám väčšinou pocit že som v tom lepšom týme :D Inak mám za Attackera - 1.35 a za Defendera - 0.90 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Mě baví hrát za Defendra, kde ubránit menší budovu neni takovej problém ale parchanti vždy roztřílejí celej barák tak že nám ve finále spadne na hlavu :)... Taky jsem zkoušel lítat s helikoptérou, po drsném startu jsem měl co dělat abych to udržel ve vzduchu a netřísknul sebou o zem, což se mi částečně povedlo protože jsem to hodil do vody. Aspoň nějákej tutorial mohli udělat pro amatéry jako jsem já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 přesně, nějaký cvičiště kde by se daly vyzkoušet zbraně a vozidla, protože singleplayer je na tohle naprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 hlavně s takovým apachem by to chtělo umět lítat, jeden hráč co byl dlouho první na světě Invincible_Raw nebo tak nějak se jmenuje má snad 2/3 killů s apachem, takže ten s tim fakt musí umět lítat... přitom ten je asi jen na dvou mapách, to nehraje nic jinýho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 jj koukám na ty jeho statistiky a fakt má s Apachem nahranejch nějakejch 63 hodin a se zbraní, kterou používá nejvíc strávil jenom 25 hodin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Apache je super, dobře ovladatelnej, ale dost citlivej a složitej. Poprvý je to kurva těžký, ale kdo s tím umí, je jako praprapraprapraprasynovec Chucka Norrise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 nejlepší je UAV :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 do doby než tě někdo vykuchá nebo sniper trefí přes celou mapu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 no, včera se mi povedlo že jsem měl UAV a tak na mě utíkali 3nepřátelé, tak jsem zničil tank a pak jsem letěl rychle k sobě, pokosil všecky 3 a ničil dál :) dva už běželi, a 3. už byl tak 3metry ode mě a chtěl mě asi zanožovat :), dneska jsem hral HC a vzal jsem UAV a zastřelil mě můj.... a chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi M2 Carl Gustav a RPG-7, tam to poslední si řídím sám, ale nevím jestli je to lepší než ty dvě :D tak mi prosím poraďte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Myslim ze jen v ucinnosti, dostrelu a poctu raket. Nedival sem se, ale zda se mi, ze raketa z RPG jde drive k zemi, a RPG ma asi i min naboju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Ja pouzivam jedine RPG-7 + Tracer Dart. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Ja používam M2 s tými vylepšeniami na viac rakiet + väčší Explosive damage .. Inak ten invicible raw má možno nejaký server - tú mapu 24/7 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 občas vidim když mě někdo zabije že má "zlatou zbraň" , nevíte kde ji vzal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.