LegionCZE Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Dávkování může být rychlejší než automat, stačí mít dostatečně rychlej prst Zavorka: Jak můžeš napsat "kvůly"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Tady je stránka, kde je vše celkem přehledně popsaný, od zbraní až po mapy.. : http://bad-company2.cz/povolani/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 tak já to mám za attackery a defendery následovně, moc to ale nechápu, jelikož hraju převážně conquest a tam se attackeři/defendeři neberou, pokud vím... Team stats Name Wins Loss W/L Ratio Attacker 319 24 13.29 Defender 23 226 0.10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 tiez som natom podobne ... jedine vysvetlenie je ze v counquest to dava loss do defenders ked nam obsadia vlajku ... inak tie statistiky su nejak blbo spravene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 nj, ale když sečtu počet výher a proher, tak mi to +/- odpovídá počtu odehraných her a za takovou hru se vlajky obsadí mnohonásobně vícekrát než jak to číslo odpovídá... je to opravdu divné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 ted jsem hrál chvíli za recona a na arrica harbor za defendery se mi podařilo dát Marksman Headshot jeden za 321 a druhej dokonce za 377 XP, byla to sakra dálka, týpkovi jsem v tom měřítku mířil tak 2 metry nad hlavu :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 dneska vysel nejakej novej patch mel pres 280mb tak sem se naivne domnival ze to bude ten onslaught no a ono hovno :) jediny zmeny ktery sem si vsim bylo to ze kdyz si vybirate gadget tak sou u toho postavy jako u recona sniper atd..jinak sem zadnou jinou zmenu nezpozoroval coz je dost divny kdyz ten patch mel pres 280mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 ano, další změny, které jsem zpozoroval, je, že na conquestu je ted více bodů za obsazení vlajky dříve 80 nyní 150 a za assistenci bylo 50, nyní 75 a na některých mapách, možná na všech, ale určitě na white pass je zvýšeno odčítání ze 150 na 225 (+/-), rush jsem s novým patchem zatím nehrál, takže nevím, jestli jsou nějaké změny i tam btw stále mám volné sloty na SPECACT bundle pack, jestli má někdo zájem tak PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 a teamkill je za -100 bodů .. dnes se mi to bohužel povedlo když jsme rpgčkem střílel proti tanku a vběhl tam sniper s c4kama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 to se ti stane pouze na HC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chucky_cz Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 No např. v Africa Harbor v conquestu jsou ted nově i čtyřkolky a vubec celá ta mapa je tak nějak mírně vylepšená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 to se ti stane pouze na HC :D mě nic jiného ani nebaví ... miluju neviditelnej hud a zbloudilé kulky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 no s tema team killama budu mit trochu problem :-) edit: http://www.ps3trophies.org/forum/battlefield-bad-company-2/53371-288mb-update.html zde se pise o patchi jinak same drobne vylepseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 EDIT:už nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=94685&p=885975#post885975 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Osobně mě BBC2 bavilo ale jen singleplayer, všichni říkají že MP je fakticky úžasný ale podle mně to tak není, ale každý má jiný vkus mě se spíše líbí MP v CODMW2 kde je fakticky skvělý a propracovanější, sice tam nemám vodní skůtr nebo čtyřkolku ale to mi nevadí :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 uz jsou oznamene trofeje na onslaught mode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Osobně mě BBC2 bavilo ale jen singleplayer, všichni říkají že MP je fakticky úžasný ale podle mně to tak není, ale každý má jiný vkus mě se spíše líbí MP v CODMW2 kde je fakticky skvělý a propracovanější, sice tam nemám vodní skůtr nebo čtyřkolku ale to mi nevadí :D. ty taky řekneš ty nejmíň důležitý vozidla, my to hrajem kvůli tankům (případně někdo kvůli vrtulníkům) a né kvůli čtyřkolkám :D a také kvůli zničitelnýmu prostředí, které by v MW2 mělo být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 neví někdo o nějakém oficiálním seznamu všech změn v patchi 1.03? např. jsem si ještě všimnul, že do stats přibyla ta bugína ze singlu, co má ten těžkej kulomet a granátomet, potom tam je další antiair gun a čínskej a americkej granátomet (asi tyto prostředky budou v tom Onslaught) a hlavně skoro u všech zbraní jsou změněný parametry, nebo to už bylo v předchozím patchi? to je totiž asi nejzásadnější změna a překvapilo mě, že na tom ps3trophies.org se o tom nikdo nezmiňuje... hlavně všechny "assaultky" ted mají skoro o polovinu menší damage než měli, nechápu, proč to takhle změnili, byly dost silný a ted už jsou silnější i samopaly u engineera i ruční pistole (M1911 ma dvakrát větší damage než M16) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 že by balance? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 dík, ja jsem si řikal že ta M16 je nejaka rozbitá :D já nějak nikoho nemůžu zabit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 ihaveyou: MW2 mi přijde trochu víc casual. na BC2 se mí líbí ty vozidla, destrukce a vůbec :). Nevíte jak je na tom s tou balance UZI, AKS, UMP a další zbraně u Inženýra? Hraju za něj nejvíc, tak doufám, že jsem nepřišel o své nej zbraně. Stáhl jsem patch, ale ještě nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 no ja jsem se nejak dival a je toho moc, scarl je slabsi nez SA91avtomat nebo jak se to jmenuje(ta 1. hnedka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 ihaveyou: MW2 mi přijde trochu víc casual. na BC2 se mí líbí ty vozidla, destrukce a vůbec :).Nevíte jak je na tom s tou balance UZI, AKS, UMP a další zbraně u Inženýra? Hraju za něj nejvíc, tak doufám, že jsem nepřišel o své nej zbraně. Stáhl jsem patch, ale ještě nehrál. engineer zůstal nezměněn... ta první zbraň u něj je nejsilnější .. tušim že to tak blyo už dřív? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 No nevim, zdá se mi, že ubrali účinnost AKS, přidali kopání a pozměnili zvuk. Rychlejc se uzdravuju, asi trojnásobně Díky tomu pitomýmu balance mně to přestává bavit. Krucinál. Abych měl nějakou šanci přežít, musel bych hrát za medica nebo assaulta, engineer je teĎ snad nejslabší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.