WaRDoG Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 no podle porovnání co je ve hře byla u engineera nejsilnější AKS, teď je to uplně dojebané a vůbec se v tom nevyznám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 že by balance? :D jo balance, ale bylo to v tomhle patchi nebo už dřív, dlouho jsem to ted nehrál... nechápu, proč to všechno měnili, bylo to dobrý, docela to i odpovídalo nejsilnější byli LMG, potom "assaultky", SMG a pak pistole, ted je v tom takovej guláš, že ani nevim za co hrát... skoro u všech zbraní snížili damage a přidali rate of fire a tím jak ted zvýšili damage u brokovnic, mám pocit, že všichni běhaj jenom s broksnama, takže když někoho takovýho potkám, jsem vždy na jednu ránu mrtvej, ani nezačnu střílet... nevím kdo si stěžoval, že to museli takhle domrdat... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Máte pravdu v CODMW2 by měla být taková luxusní demolice budov a prostředí ve kterém hrajete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Na PC to asi nie je že , keď som si nič nevšimol ? :D Inak MW2 vs BFBC2 je tu aj topic .. ja mám obidve a hrávam obidve , takže tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 AKS, SV 91 (nebo jak) a XM8 Compact byly nejsilnější, teď sou SV91, Scar a ta před Scarem. XM8 a AKS posunuli na konec. UZI, PP2000 sou jako flusačky, nemám je, ale maj hrozně malou damage, a USP 45 se mi zdá stejný, možná krapet lepší. A zdá se mi, že u skoro každé assault zbraně přidali damage a accuracy, ubrali jen u M16 a asi ještě jedné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 no teď v tom bude chvilku guláš, ale myslím že si na to všeci zvykneme... tak nevim kdes to videl. vsechny assault maji daleko mensi dmg... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 cus nevite proc ked sa pripojim tak ma to cca po 3minutach vyhodi ? connecting problem alebo take neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 uz ses tu ptal ne? nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 no teď v tom bude chvilku guláš, ale myslím že si na to všeci zvykneme.... Já si zvykat nemusím já se připojil až po vydání patche xD Jinak nevíte kolikáty odemčení je kulomet na tanku ? Potřebuju kropit taky pěšáky a tým dělem to moc nejde xD A nechápu proč M3A3 Bradlyem můžu kropit jen po dávkách to nedává smysl ... A nebo ten kulomet na věžich tanků, co to má být ? Copak je bc2 z budoucnosti ? V bf2 jste si stouply pěkně za ruční kulomet jak je tomu i v bc2 u humwee a je to! Když potkáte zběsile kropící tank tak jste mohli sejmout aspoň střelce na věži ale tady je jediná možnost sejmout celej tank, tohle se mi teda vůbec nelíbí. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Tak ten kulomet na tanku (Alternative weapon) je až poslední upgrade na tank, ale neřeknu z paměti kolik to dělá zkušenostních bodů. A s tím Bradleym nevím jak to funguje ve skutečnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 no bredly může pálit dokud se mu nezahřeje hlaveň a teď jsem si vzpoměl že mě to štvalo i u coop pilota u heli ... tak rotačákem na blackhóku si můžu kropit jak rambo ale na ůtočné heli ne ? divny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Já si zvykat nemusím já se připojil až po vydání patche xD Jinak nevíte kolikáty odemčení je kulomet na tanku ? Potřebuju kropit taky pěšáky a tým dělem to moc nejde xD A nechápu proč M3A3 Bradlyem můžu kropit jen po dávkách to nedává smysl ... A nebo ten kulomet na věžich tanků, co to má být ? Copak je bc2 z budoucnosti ? V bf2 jste si stouply pěkně za ruční kulomet jak je tomu i v bc2 u humwee a je to! Když potkáte zběsile kropící tank tak jste mohli sejmout aspoň střelce na věži ale tady je jediná možnost sejmout celej tank, tohle se mi teda vůbec nelíbí. :) Pokud máš VIP, má ho hned, jinak je až na konci. Body taky nevim, ale málo to neni. No jo, jenže to byli všichni zakempený a jen čekali na kulometčíka až přijede. Jinak ten patch mně neuvěřitelně nasral, z kulometů udělal flusačky a z flusaček kulomety. Na HC jsem PKM do jednoho týpka napral 4 kulky, ale on mě sundal 2 z UZI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Já si zvykat nemusím já se připojil až po vydání patche xD Jinak nevíte kolikáty odemčení je kulomet na tanku ? Potřebuju kropit taky pěšáky a tým dělem to moc nejde xD A nechápu proč M3A3 Bradlyem můžu kropit jen po dávkách to nedává smysl ... A nebo ten kulomet na věžich tanků, co to má být ? Copak je bc2 z budoucnosti ? V bf2 jste si stouply pěkně za ruční kulomet jak je tomu i v bc2 u humwee a je to! Když potkáte zběsile kropící tank tak jste mohli sejmout aspoň střelce na věži ale tady je jediná možnost sejmout celej tank, tohle se mi teda vůbec nelíbí. :) kropí po dávkách, protože by byl jinak až moc silnej, navíc takhle je to podle mě i docela reálný... a k tomu u ručního kulometu, nevím to jistě, ale když se do toho trefíš s rpgčka přímo, zabiješ ho... jednou se mi to povedlo trefit ale shodou okolností bouchl i tank, ale dostal jsem kill za headshot tomu u ručního kulometu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 cože ? já mám vip a kulomet na tank nemám ! co je to za poděl... VIP kod jsem vložil a psalo mi to že je to OK ale možná jsem to četl (přeložil) špatně .. kde to můžu znova vložit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 no a máš ho zvolený v nabídce kde si vybíráš zbraň, gadgety atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 9.6. budou mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 tu nějaké info+video http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/06/07/battlefield-bad-company-2-vip-map-pack-3.aspx## Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Tak jsem koupil kredit, kdo by tedy měl zájem? Udělal bych to klidně výměnou, mám zájem o DLC do Uncharted 2 a Modern Warfare 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 canava: Vyber si ho u zbraní, jestli tam neni, di do shopu a zmáčkni trojúhelník, ale je to blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 no a máš ho zvolený v nabídce kde si vybíráš zbraň, gadgety atd? jo tam jak jsou políčka spec 1 atd. ? no tam jsem zkoušel jestli už něco mám ale nic na výběr tam není ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 no přesně tam, je to myslím 3. a to se jmenuje w alt.... jestli si zadal ten vip kod tak bys to tam mel mit a mel by jsi jeste mit thompsona. jestli nemas ani to tak zkus ten kod dat znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Mrkni až do Spec 3 a projeď to, neni to moc vidět. Je to W Alt W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 no thomsona taky nemám.. ale mapy asi jo, pokud se nemýlím tak jedna z VIP map je kanál cosi ne ? jinak já prohledal cely bf a nenašel kde to mám vložit :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Tak to je divný, měly by se ti odemknout samy, mrkni se pořádně, jestli nejsou pod linkou, jinak fakt nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Tak jsem koupil kredit, kdo by tedy měl zájem? Udělal bych to klidně výměnou, mám zájem o DLC do Uncharted 2 a Modern Warfare 2 :) Budeš kupovat coop Ongulstad? Nabízím druhé dlc k GTA 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.