LegionCZE Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Srig: Mám šanci odmítnout? :D průběžně: Legion - 2 sloty Srig - 1 slot Amon 1 slot Stejná dohoda běží i v sekci BC2 klan, je to stejná akce, takže pište raději tam. přidávejte se, mám největší zájem o DLC Uncharted 2, popřípadě MW2, ale je tu i možnost klasik poslání peněz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Kupuješ teda ten coop? PS: buď na skype, potřebuju se zeptat na n900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Srig: Kupuju, ještě mi sežeňte jednoho zájemce :) (Já 2, Amon, ty) Jsem tam, čekám na tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Jinak, stává se vám to taky, že i po výhře vám to napíše "Your team lost" nebo naopak? Hráli sme 4, 3 to napsalo výhru, ale mě prohru (jeden tým, jeden squad), vlajky (conquest je to tak?). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 jo už se to řešilo myslím v tom topicu o tom klanu, je to po tom novém patchi, piny dostáváš takže jde akorát o tu obrazovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Jinak, stává se vám to taky, že i po výhře vám to napíše "Your team lost" nebo naopak? Hráli sme 4, 3 to napsalo výhru, ale mě prohru (jeden tým, jeden squad), vlajky (conquest je to tak?). jj mě to dost jebe já tam totiž mám furt lost xD EDIT: jinak toho tomsna ani ten kulomet tam nemám řekněte mi prosím kam mám znova vložit ten kod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZXkSOI1f2oI&feature=related tak tohle je fakt masterpiece :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Aby se Vám odemklo hned na začátku těch 6 vylepšení musíte mít Battlefield: Bad Company 2 - Limited Edition. Jinak VIP kód je vložen u každé hry, která je z oficiální distribuce. I já mám VIP kód a to nemám limitovanou edici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 aha tak to vysvětluje všechno xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Tak pánové, dnes nás pravděpodobně čeká další patch - 1.04, kde budou následující změny: o Vehicles can now be damaged by friendly fire when playing Hardcore. (V HC módu lze zničit přátelská vozidla) o The MG36 now properly has its red dot sight in Hardcore. (MG36 má v HC red dot) o Damaged vehicles no longer blink on the minimap for soldiers without a powertool. (Poničená vozidla se nebudou zobrazovat na minimapě vojákům bez repair tool) o SPECACT kits can be used on all SDM and SR levels. (SPECACT kit lze použít v Squad Deathmatch a Squad Rush) o 40mm Shotgun is now properly rewarded platinum at 500 kills not 1000. (Platina za 40mm Shotgun je udělena za 500 killů namísto 1000) o G3 and Mk14 can now use the AR Marksman specialization. (Na G3 a MK14 lze použít - Assalut Rifle Marksman specialization) o Fixed a graphical issue when equipping the GOL with a 4x or Red Dot sight. (???) o Scoring is now awarded after a player’s death. (Score je udělováno až po smrti) o Increased Tickets in Conquest mode and significantly increased Ticket Bleed when holding a majority or more of flags. (???) o The Conquest Horn now only plays for a short time when running low on Tickets. (Siréna upozorňuje až při nižším počtu zbývajících tiketů do konce kola) o Updated the weapon stats in the Menu to reflect previous weapon balance changes (no additional weapon balance changes were made). (Úprava statistik zbraní v menu) o Increased the power of the UH-60 miniguns at long range. (Zvýšení účinnost kulometu na UH-60 na větší vzdálenost) o Armored Vehicles are now more effective at running over soldiers. (Obrněné vozidla mají učinější roadkill) o Fixed an issue on Isla Inocentes where destroying a fence would also destroy the building containing an MCom. (???) o Fixed various hangs and exploits. (Úprava různých nedostatků) Je to můj překlad, tak snad je to správně. U čeho jsem si nebyl jistý tak jsem raději nepřekládal. Link na officiální blog: http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/06/07/battlefield-bad-company-2-playstation-3-and-xbox-360-updates.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 tak doufám že těma různýma nedostatkama myslí i your team lost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Snad jo, taky mi to dělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Taky sme pařili v jednom squadu v jedný místnosti a pak na jedný TV lost a na druhý won, ja myslel, že špatně vidim :-D. Jinak tady malá ochutnávka, jak se Battlefieldem bavíme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Amon: Některý killy, jako se snipou, sou fakt pěkný, ale broksnou dám někoho taky na jednu ránu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 kilení se snipou a hezky ? nesnáším snipování, je to takové neosobní :D když se střílím s typkem na 50m a on mě nakonec dá tak to vemu řeknu si dobře ty a pařim dál... ale když běžím k base abych ju ubránil a teď mě sejme sniper kterej je 200m ode mě někde v křoví tak je to o ničem... já vím o tom sniperování je a je to i trochu o zručnosti ale je to pro nudaře... snipeři rači vylezte a poďte si to rozdat z očí do očí !! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 a nebo ty si vem M24 zalez do křoví a rozdej si to se snipařema :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 To sem zkoušel. Čekal jsem asi 15 minut jak idiot, abych ho minul a on mě pak rozjebal M95. Ne díky :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 dneska mě " rozstřlel " sniper když jsem si to štrádoval v tanku... btw taky vám to dneska místama krapet lagovalo ?.. já měřil net všechno v pohodě ale ve hře nevim.. sem tam jsem se mi hra vracela a přešlapávala všude dokola... jo a ještě dotaz ohledně statistik.. skill level a level.. k čemu jsou ty čísla?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 sniper tě dostal přes pancíř ? to musel mít teda kanón :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 tak určitě mu k tomu někdo pomohl ale konečná tabulka byla od recona a zbraň ta m95ka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 když už mluvíš o konečný tabulce tak tam je vždycky zobrazeny kolik má životů ale já svoje životy nemůžu zjistit to je pěkně na hovno teda xD a když si hodím lekárničku sám pro sebe tak mě to léčí nebo ne ? když jsem totiž někdy zakrvavenej a hodím si ji tak to nic nedělá a někdy mě krev zmizí (asi se do toho připletla cizí lekárna a nebo bug že to mám furt krvavy) a bez zobrazení životů se to těžko zjišťuje tak kdo mi odhalí pravdu jestli si náhodou zbytečně nehážu lekárny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 ale je to celkem sranda když o vás neví a jen je střílíte :) měla by tě léčit i tvoje lékárnička, zkus chvíli počkat, uslyšíš takové zasyčení až budeš vyléčen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Srig: Mám šanci odmítnout? :Dprůběžně: Legion - 2 sloty Srig - 1 slot Amon 1 slot Stejná dohoda běží i v sekci BC2 klan, je to stejná akce, takže pište raději tam. přidávejte se, mám největší zájem o DLC Uncharted 2, popřípadě MW2, ale je tu i možnost klasik poslání peněz :) BERUUUU, člověk tu dva dny není a oni by ho vyšoupli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 tak určitě mu k tomu někdo pomohl ale konečná tabulka byla od recona a zbraň ta m95ka :D jednou jsem jel v tanku a střílel po mě sniper, říkal jsem si, proč to dělá, vždyt to je zbytečný, ale asi tam bude někde nějaká škvírka, kterou na tebe vidí a on se jí snažil trefit, u tebe se mu to povedlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 jde o to jestli to byl opravdu tank(T-90 nebo M1A2) nebo to bylo BMD-3 bakcha,myslim že tank žádnou "škvírku" nemá ale bakcha jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.