LegionCZE Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Fajn mám plno, Já (2), Srig, Amon a HOW3N. Jak mi zaplatíte Amone a HOW3NE? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 no tak si vyber.. b. prevod, posta a nebo az vyjde zas nejaky dlc tak ho koupim ja a budes mit u me jeden slot rezervovanej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 samozřejmě převodem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 nemá někdo ještě jeden volny slot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Amon: To DLC bych klidně bral, ale nezapomeneš na to? :) HOW3N: Klidně, ale jestli máš DLC k U2, můžeš i tím :). Ale je to na tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 neboj takovej nejsem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Tak to beru :). Co ty HOW3NE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 U2 ještě budu hrát a ty mapy využiji, jak jsem psal výše, zaplatím převodem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 taky bch rád našel někoho s volnym slotem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 Myslel jsem to DLC za které bys to vyměnil :D. Ale ok, beru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 co takhle složit se na další?AHOSO_VIDAHO + medvidek + já a ještě potřebujem 2 hm?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 jo to by nebylo od věci (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 jo jsem pro .. když tak mužu nějak nahrát prachy na PSS a koupim to .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 Já bych taky bral jeden slot pokud máte ještě nějáký volný a řešil bych to asi převodem na učet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 jo jsem pro .. když tak mužu nějak nahrát prachy na PSS a koupim to .. ok,tak uš sme 4 i s RaiDave,ještě potřebujem jednoho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 Já bych do toho šel, ale potřeboval bych 2 sloty, tak kdyby někdo vypad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 máte ještě místo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 OK, takže zítra kupuju kupón na 500kč ... a kupuju ten add on. takže se napište, kdo další se přidá.... 1. AHOSO_VIDAHO 2. medvidek 3. bykk !!! :-) 4. RaiDave 5. WaRDoG / wrout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Mě si tam taky přidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 jestli to nebude ten wroutone chtit tak bych to mozna vzal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 jenže on chce dva sloty .. tak se domluvte .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 proč máš u mě otazníky?:) já to beru určitě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 http://bad-company2.cz/dlc-bfbc2-vietnam/ co si o tom myslíte?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 to bude takovy betl 1943 v BFBC2 coz nemusi byt spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Ten Vietnam vypadá dost dobře, hrál jsem jeho verzi na PC (Battlefield Vietnam) a byla to bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.