amon_r3_ Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 http://www.gametv.cz/video.php?vid=4979 a co by ste rekli na novej medal of company 2 ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 vypadá to spíš jako call of duty mw a troška BCčka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Tak tak. Modern Warfare 2 + Bad Company 2 = MoH. Ani se mi to nějak nelíbí, ta grafika je nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Mě se to líbí teda dost, asdi si to koupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 hele za dva dny startuje beta.. a mela by bejt pristupna pro vsechny vlastniky BC2 vice zde - http://gunclub.ea.com/ .. nejspis neodolam a zkusim to :) co legione sel bys do toho taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Do bety? Stoprocentně. Hele amone, budeš kupovat ten Vietnam? Zamlouvám si slot :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Battlefield: Bad Company 2 Expansion Pack VIETNAM, který bude dostupný letošní zimu!.... do zimy casu dost.. ale 100% to koupim.. mame prece dohodu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Tož já ti věřim, ale abych měl jistotu ;). Ten Onslaught vyjde až 23., takže času je dost tak jako tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 uz nic .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 to bude super, i když si to nedokážu moc představit, jelikož to budou potom jakoby 2 hry v jedné, každá z uplně jiné doby, zbraně asi nepůjdou používat ve vietnamu a naopak, každopádně se těším na nové mapy, kterých je v BBC2 stále velice málo škoda že to bude až v zimě, kdo ví jestli to ještě bude někdo hrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 bude to urcite stejne jako ta prvni mise v singlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Neviem či to tu niekde niekto písal , ale tie dogtagy sú takto [list] [*]Bronze – Knife a player with rank of 1-21 which is up to First Sergeant III, stopping before the officer rank. [*]Silver – Knife a player with the rank of 22-45 which is from Warrant Officer I to Colonel III. [*]Gold – Knife a player with the rank of 46-50 which is Brigadier General to General of the Army. [/list] a tu sú niektoré "TABULKY" z mojich hier .. http://i46.tinypic.com/ibbbe0.jpg http://i49.tinypic.com/35l7peg.jpg http://i50.tinypic.com/mrsk8h.jpg http://i46.tinypic.com/mht0dl.jpg http://i45.tinypic.com/ibmn1w.jpg - na tento som hrdý .. ten Rocco je hacker btw :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 ahoj uz som tu pisal ale nejako mi nikdo neodpovedel takze pisem zasa. Chcem si zahrat tuto pecku multiplayer ale ked sa pripojim na server po 3-5minutach mna to vyhodi z hlasku connection problem. Killzone2 hraju v poho ale tady mna to vzdy vyhodi nevite proc ?? nemnel nekdo rovnaky problem ? Moc mna to uz stve pink mam okolo 40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 nevíte někdo, kolik bude stát ten onslaught? a vychází tedy už tuto středu? já jen, že by legion už mohl dát třeba do PM číslo účtu, abych mohl dostat slot ihned v ten den co to výjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Ahoj. pOtřeboval bych kůli trofeji lidi kterří by si šli zahrát tuto hru online, stim že by jste si mně přidali do přátel a já bych vás zabíjel nožem! Kvůli trofeji naoplátku pomohu já vám. Chtělo by se to dohodnout na čase a dnu. Já mohu kdykoliv na od té 19H. Budu rád, když se přidají i ti co už tuto trofej mají :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 OK, takže zítra kupuju kupón na 500kč ... a kupuju ten add on. takže se napište, kdo další se přidá.... 1. AHOSO_VIDAHO 2. medvidek 3. bykk !!! :-) 4. RaiDave 5. WaRDoG / wrout Zítra touhle dobou zasílám jako PM přístupové údaje a číslo účtu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 a jak to vypadá s naší skupinkou? legione, budeš to dnes kupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Nenašlo by se dalších 5 lidí co by šli do nového onslaught módu? Popř. má-li někdo ještě místo, přidal bych se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 a jak to vypadá s naší skupinkou? legione, budeš to dnes kupovat? Nezapoměl jsem, neboj, ale v in-game storu to není vedeno jako vydané. Jakmile to půjde, koupim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Zítra touhle dobou zasílám jako PM přístupové údaje a číslo účtu :-) super.. počítam s tebou (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Ahoj. Potřeboval bych kůli trofeji lidi kterří by si šli zahrát tuto hru online, stim že by jste si mně přidali do přátel a já bych vás zabíjel nožem! Kvůli trofeji naoplátku pomohu já vám. Chtělo by se to dohodnout na čase a dnu. Já mohu kdykoliv na od té 19H. Budu rád, když se přidají i ti co už tuto trofej mají :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 tak bere to wrout nebo ja, a nebo jak teda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logic Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 pokud nekdo hledate do skupinky na ty shortcuty nebo onslaught mode napiste me jdu do toho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 uz to tam je, cena 245, ocekavam v PM cislo uctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Zítra touhle dobou zasílám jako PM přístupové údaje a číslo účtu :-) A jak to vypadá s naší skupinou? koupeno, nekoupeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.