Kapr Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Cau kde se da zakladni hra(nova)koupit co nejlevneji?(nejlip kamanej obchod v Praze) a je uz kazde nove hry ten V.I.P. kod? dik moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Ano, vip kód by měl být u každé nové hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Ano, vip kód by měl být u každé nové hry. jj dik tak snad jo....jinak co presne je ten VIP kod?cetl jsem ze za nej dostanu nejaky mapy nebo co :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Jj, dostanes mapy. ale jen v do jinych modů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 počítá se VIP který jsem si kupi přes store? (xlive) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Tak co chlapi? Už někdo hrál Onslaught? Názory, dojmy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 ten onslaught se musi koupit nebo se da stahnout zdarma|? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chucky_cz Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 ten onslaught se musi koupit nebo se da stahnout zdarma|? Musí se koupit, stojí 245kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Vlkovec: No, boti umřou po -3- zásazích, jsou trochu pomalí, ale vidí tě i na kilometr a střílí dost přesně, ale na dálku se nikdy netrefí přesně, vždy to létá asi 5 čísel vedle hlavy. Ale hlavně jich je jak nasráno, co spawn to asi 30 nepřátel :D. Nejhorší ale je to sbíránáí zbraní. Hodně rychle mi dojdou, takže když chci vzít zbraň po mrtvym, nikdy se nedá použít. Každá má jen 20 nábojů bez zásobníků, stejně tak pitole, jeden granát a jedna raketa. Hrůza :D. Ale jinak je to paráda. Dá se takhle zastřílet si i sám, takže když se nudíte :). Ale pozor, tenhle popis píšu z úrovně Easy (1/4), takže nechci vidět Hardcore (4/4) Hlavně tam nejsou lagy a je to plynulé, ale bacha, ti šmejdi používaj i techniku a sou vychcaný :D. Vylezou na střechu a střílej vám do vrtulníku RPGčkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Omlouvám se za zpoždění, kupón už mám a stahuju dnes večer. Všem zůčastněným dávám jako omluvu 10% z ceny dolů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 můžu se zeptat jak je to s tim slotem? má ho wrout? já? je volný nebo ho má někdo jiný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Omlouvám se za zpoždění, kupón už mám a stahuju dnes večer. Všem zůčastněným dávám jako omluvu 10% z ceny dolů :-) místo slevy pošli číslo účtu a variabilní symbol ((: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duuku Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Tak jake jsou dojmy z noveho modu? Mam do toho taky jit? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 je to super a ten HC není moc těžký, když je dobrá parta, jako my dneska s legionem a dalšími dvěma kámoši to šlo jako po másle... akorát je škoda, že se tam nic neotvírá a ani xp se nepočítají do celkového hodnocení, takže tu nevidím motivaci pro dlouhodobější hraní :( pokud se ale hraje s dobrou partou, je to skvělá oddychovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Omlouvám se za zpoždění, kupón už mám a stahuju dnes večer. Všem zůčastněným dávám jako omluvu 10% z ceny dolů :-) 10% slevy si nech a šup sem s číslem účtu a přihlašovacímy údaji :-) Jsem děsně nedočkavej... ^_^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 našel by se někdo kdo by mi pomohl s demolition man a Et tu brute? 5 killů u každýho ... popřípadě pomůžu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 máte to tam kucííí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 našel by se někdo kdo by mi pomohl s demolition man a Et tu brute? 5 killů u každýho ... popřípadě pomůžu taky Zavi však proč né potřebuju odemknout nějaký Ajchy tak ty helfneš mě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 ok dík ... jaký že máš GT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 ok dík ... jaký že máš GT? Mám tě na LIVKU : DyTicEkCZ ;) dneska jak se vratím (v 11) dáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Edit: plácal jsem blbosti, už jsem to pořešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 no já jsem IDIOT :D hele ahoso.. peníze jsem ti poslal... jenže já kretén jsem se přihlásil pod sebou a koupil to za sebe takže ten slot nevyužiju... tzn. že já mam +4 volné sloty na onslaught a AHOSO IDAHO má +1 slot na onsl.... (tenhle víkend jsem nedostupnej .. ale 4 sloty jisté) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 řekl bych že dva by mohl vzít wrout :) a ještě někdo chtěl, takže se to určitě uplatní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 medvidek .. ok. napiš mi číslo účtu a já ti to pošlu zpátky ... tímto tedy kdo chce .. můžu mu poskytnout jeden slot ... ať se mi ozve sms 602 344 874 nebo PM. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 hele taky nekomu z vas blbne onsl.? ted sem to hral a nedal sem ani jeden kill protoze kdyz nekoho trefim tak se nic nestane :D.. ten bot se oklepe a zabije me.. i kdyz ho trefim treba do hlavy.. nevi nekdo cim to je?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.