RaiDave Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Častý problém co jsem slyšel ale mě se to zatím stalo pouze jednou, no taky jsem to hrál pouze 4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Něco jsem slyšel od kámoše, ale nezažil jsem to. Nicméně na Twitteru Dice píše, že už vyřešili nějaký velký bug, třeba je to ono. Teonas: Nedáme teda? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Teonas: Nedáme teda? :D Zrovna se mi moc nechce, notebook mám rozvalenej na zahradě a valim se v bazéně :D ale zítra odpoledne by jsme mohly, to budu mít čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 jo mně se to taky párkrát stalo, bodal jsem do něho nožem a pak jsem ležel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Zrovna se mi moc nechce, notebook mám rozvalenej na zahradě a valim se v bazéně :D ale zítra odpoledne by jsme mohly, to budu mít čas Mě je jedno kdy, já můžu skoro kdykoli, šak víš :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Teď se mi stala divná věc, chtěl jsem si zahrát onslaught a nikde jsem ho nenašel? co to sakra? prostě mi ze hry zmizel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Teonas: Už se ti vrátil, nebo je furt pryč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Je fuč pořád, jen mě napadlo jestli to nebude tim že jsem smáznul Ahoso_Vidaho učet co jem tam měl ale je to divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 j to bude tim.. ja sem vcera taky omylem! vymazal ucet z kteryho sem ten onslaught stahoval.... byl sem ozralej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Takže alkohol za to může... sakra, že já to pívo vůbec otevíral :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Tak ať vám ho dá stáhnout znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Je fuč pořád, jen mě napadlo jestli to nebude tim že jsem smáznul Ahoso_Vidaho učet co jem tam měl ale je to divný samozrejme, ze je to timto, ten ucet tam musi zustat, aby jsi veci z nej stazene mohl pouzivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Takže alkohol za to může... sakra, že já to pívo vůbec otevíral :( tak to bylo sakra drahy pivo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Tak snad půjde dát redownload když už to bylo jednou aktivovaný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Mělo by to jít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Hledám někoho kdo by mi vypomohl s "Et Tu, Brute?" trofejí,mělo by fungovat zabít 5x jednoho z přátel. Nejlépe komunikovat třeba přes skype a mapu bych volil Atacama Desert na vlajách, je tam spousta místa po stranách kde nikdo nebude otravovat... A ještě bych měl otázečky k Demolition man trofeji... jak je to když shodím budovu na spolubojovníky,počítá se to? a odečítá mi to nějáké skóre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Hledám někoho kdo by mi vypomohl s "Et Tu, Brute?" trofejí,mělo by fungovat zabít 5x jednoho z přátel. Nejlépe komunikovat třeba přes skype a mapu bych volil Atacama Desert na vlajách, je tam spousta místa po stranách kde nikdo nebude otravovat...A ještě bych měl otázečky k Demolition man trofeji... jak je to když shodím budovu na spolubojovníky,počítá se to? a odečítá mi to nějáké skóre? musíte být proti sobě, takže je to nejlehčí na modu Squad Rush, jelikož tam je velká pravděpodobnost, že nebudete spolu a spolubojovníci se nepočítaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 jak je ten achievement na ten roadkill s vrtulnikem, tak se UAV nepocita?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 pocita.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 uav se počítá ... a je to s tím nejlehčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 to jsem z toho jelen.... ja jsem nekoho prejel UAV a achievement jsem nedostal :( Když mě zabijou a medic mě oživí, připisuje se do statistik smrt nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 připisuje se...mě by spíš zajímalo,jestli když vyhraju a napíše se mi tam že jsem prohrál,tak jestli se připíše prohra nebo výhra...nemá někdo odzkoušeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 no já bych řekl že se počítá výhra, dostaneš i PIN takže je problém jen s tim videem na konci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 kill se nezapočítává poku oživí toho co jste sejmuli a započítává se dead? to je blbost ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 když tě sejmou a oživí tak se ti smrt nezapočítá protože jsi přece neumřel to je jasný ne ? :) a to že někoho sejmu já a oni ho oživí, tak to by mě taky zajímalo jak to funguje.. v BF2 když někoho zabiju a oživí ho tak se mi bod přičte ale v bc se mi to ještě nepodařilo zjistit :bash: ale podle mě to tak taky bude protože hned když někoho zabijete tak se načítaj body ale nikdy se mi neodečetli jak i TK... a bylo by to dost nespravedlivé kdyby si celou hru kosil jednoho šmejda za druhým a na konci zjistil že máš 0 bodů protože ty šmejdy furt někdo oživoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.