huhla Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Kapr podívej se po informacích ohledně Map Pack 5 Alright Ladies and Gentlemen. The VIP Map Pack 5 is out! Fight for control of M-COM stations in White Pass Rush Mode Capture and hold tactical positions as Nelson Bay is enhanced with Conquest Mode The map pack is available with the VIP code which is included in every new copy of Battlefield: Bad Company 2. Players that do not have a code can purchase one via the in-game store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Kapr podívej se po informacích ohledně Map Pack 5Alright Ladies and Gentlemen. The VIP Map Pack 5 is out! Fight for control of M-COM stations in White Pass Rush Mode Capture and hold tactical positions as Nelson Bay is enhanced with Conquest Mode The map pack is available with the VIP code which is included in every new copy of Battlefield: Bad Company 2. Players that do not have a code can purchase one via the in-game store jo to vim to uz mam..ale to neni nova mapa :D jen ty stary udelany do novych modu(no taky starych :D) btw jsou v tom onslought modu nejaky novy mapy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 ne, jsou tam ty samé, akorát jiná denní doba atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Už tu má někdo platinum? Asi jo co? Mě chybí dát 5x Demolush kill a konečně to tam je. a co me taky celkem mrzi ze i M95 u snipera nezabije na jednu ranu(headshot se nepocita) :D A nebylo by to tak trochu moc lehký kdyby jsi ho musel trefit kamkoli? Di na hardcore a pak si stěžuj :D A jak si tu furt stěžujete na Recony, že kempí a spamují mortar, tak ně každej to dělá. Já teda osobně hraju s C4 a jakmile vidim tank, tak naběhnu zničim a hledám enemy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 musim si tu hru taky uz konecne poridit. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 aby bylo veškerý prostředí zničitelny na to si musíš ještě chvíli počkat nemůže být všechno hned :) nasimulovat ničení plechu není jednoduchý, cihly a beton se jednoduše rozletí ale plech se všelijak kroutí atd.. Mě je putna, jestli se ohne nebo roztaví, ale že ten sloupek je 5 cm širokej, a ani protipancéřová střela z tanku to nezničí :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 co ty víš z jakého je to materiálu :D ale musíme uznat že tam jde zničit moc věcí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 WaRDoG: ty nepoznáš materiál ? :D jj jde tam toho zničit fakt hodně, chtěli by jste toho moc kdyby jste chtěli mít všechno zničitelny :P počkejte ještě nějakej ten rok a dočkáte se :) LegionCZE: já myslel třeba ty ocelovy kontejnery atd.. :) nějakej 5cm sloupek musí na něco navazovat, přece nevylízá jen tak ze země ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 no třeba se to jen tváří jako plech, ale ve skutečnosti je to nějaký mimozemský nezničitelný materiál :) Super je tam to že tam jde uplně rozmlátit cesta, na port valdez jsme házeli granáty na jedno místo a bylo tam super oraniště :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Wardog: Jo, my sme udělali příkop a pak sme přes to jezdili, docela mrdácký :D Canava: Je úplně jedno, jestli vylejzá z betonu nebo hlíny, musí se přervat. Ale to je jedno, nebýt toho tak defendeři nemaj tuplem žádnou šanci., kterou nemaj už skoéro takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 jestli se vam nelibi ta likvidace tak si zahrejte Red faction tam si muzete taky rozbit co chcete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Čau lidi prosim Vás včera sem si koupil BBC2 a je to sranda hrát online :) ale mam takovej dotaz, nemam k tomu VIP kód (respektive použitej už) otázka je taková když si koupim VIP kód na PS store budu moct stahovat veškerý VIP Map Packy, nebo se to vztahuje jen na jeden z těch map balíčků? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 já bych řekl že všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Čau lidi prosim Vás včera sem si koupil BBC2 a je to sranda hrát online :) ale mam takovej dotaz, nemam k tomu VIP kód (respektive použitej už) otázka je taková když si koupim VIP kód na PS store budu moct stahovat veškerý VIP Map Packy, nebo se to vztahuje jen na jeden z těch map balíčků? Díky. budes moct stahovat vsechno u ceho bude VIP...zatim jsou to vsechny mapy co byly ke stazeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 a nestahuje se to náhodou automaticky ?? jednou jsem to tak zapl a hle nová mapa... a nedávno zas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 a nestahuje se to náhodou automaticky ?? jednou jsem to tak zapl a hle nová mapa... a nedávno zas... jo ty co maj VIP kod a zadaj ho na zacatku tak se to stahuje automaticky....ale vlastne *novy* mapy to nejsou jen predelany do jinejch modu...coz je aspon neco no....ale zajimalo by me jestli budou novy NOVY mapy...nebo zbrane atd.....kdyz jsem koukal na STORE v BC2 tak ma neco prijit a bude to zase pro VIP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 co ty víš z jakého je to materiálu :Dale musíme uznat že tam jde zničit moc věcí :) to teda.. dneska sem si uspesne znicil nervy >:s.. hele lidi musime se konecne domluvit a nekdy si spolu poradne zahrat.. ukazat ze umime vic nez jen tvorit pivni pupky :D... uz chci videt CZEch power in action :).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 To bysme mohli, no... Já akorát nemám o prázdninách moc času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Musím říct za sebe, že mě už nějak BC2 dost omrzelo, ale klidně se k vám přidám, pouze pokud bude větší účast lidí. HS mám, LegionCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Musím říct za sebe, že mě už nějak BC2 dost omrzelo, ale klidně se k vám přidám, pouze pokud bude větší účast lidí. HS mám, LegionCZ Tak to teda mě ne,pořád mam potřebu získávat platinový hvězdy:D Je to moje jediná hra na PS3,všechny ostatní sem prodal takže nehraju nic jinýho:) Jinak taky se rád přidam,boužel HS nemam,ale budu pořizovat:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Taky mě to pořád hodně baví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Tak pánové, dnes jsem si zahrál Onslaught s Teonasem (RailDave), a už ze začátku sem tušil, že to zas bude něco. Taky že jo. Na Nelson Bay sme vykáceli všechny stromy, ke kterým jsme měli přístup. Už uploaduju video na YT. Až to bude, hodím to sem. Byla to fakt sranda, tak mě napadlo, jestli by někdo neměl zájem provést něco podobného na jiných mapách. Jednoduchý scénář - zabrání A a B, a pak už jen blbnutí. Napadlo mě vymlátit všechny baráky atd atd. Kdo by měl zájem? Já a Teonas jdeme určitě, jen domluvit čas. Potřebujem další dva takové blázny :P. Nejlépe s headsetem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Hlásim se do služby, hs mám, jen mi trochu ongulstad blbne. Střílim do botů, ale nezabíjim je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Nebude třeba, pokud ti funguje destrukce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Jo, ta funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.