amon_r3_ Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 pocitej i se mnou ;).. tak squad mame uz to chce jen domluvit cas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Řekněte kdy můžete vy zhruba, a něco sesmolíme. Já du spát, howgh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Už šestý VIP Map Pack se objeví zítra v in-game Bad Company 2 obchodě. VIP Map Pack 6 bude obsahovat Panama Canal Squad Death Match a Laguna Presa Squad Rush. To je jedna zpráva. Tou druhou je už celkem staré oznámení Ultimate Edice hry Battlefield: Bad Company 2. BBC2: Ultimate Edition bude obsahovat PSN hru Battlefield 1943, všechny bonusy co byly v limitované edici a všechny VIP mapy, a taky samozřejmě Onslaught mód. Ultimate Edice výjde 2.září tohoto roku za cenu 59$ ( cca 1200 kč ). Tuto cenu aspoň uvádí Amazon. Zdroj: http://www.playstation.hodnoceniher.cz/ Co si myslíte? Je to vlastně LE edice doplněná BF 43, takže to není špatné, docela i slušná cena. Bohužel s poštovnym atd to u nás vyjde docela draho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 My dva už hlavně obojí máme. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 To sice ano, ale pro ty, co si to chtěj koupit, je to skvělá nabídka. Oproti limitce za 1400 ušetří cca 550 (Onslaught za asi necelých 350 a BF43 asi za 215). Což je slušné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 no kdybych tu hru ještě neměl tak si určitě koupím tu ultimate edition, i cena se mi líbí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 cus... schanim slot na stazeni "Onslaught" mate nekdo??? dohodnem se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Tak pánové, dnes jsem si zahrál Onslaught s Teonasem (RailDave), a už ze začátku sem tušil, že to zas bude něco. Taky že jo. Na Nelson Bay sme vykáceli všechny stromy, ke kterým jsme měli přístup. Už uploaduju video na YT. Až to bude, hodím to sem. Byla to fakt sranda, tak mě napadlo, jestli by někdo neměl zájem provést něco podobného na jiných mapách. Jednoduchý scénář - zabrání A a B, a pak už jen blbnutí. Napadlo mě vymlátit všechny baráky atd atd. Kdo by měl zájem? Já a Teonas jdeme určitě, jen domluvit čas. Potřebujem další dva takové blázny :P. Nejlépe s headsetem. Byla to docela sranda :-D Hodim sem odkazy ke ztažení všech tří videí na ulož.to http://ulozto.cz/5590699/mov00625.mpg http://ulozto.cz/5590695/mov00626.mpg http://ulozto.cz/5590700/mov00627.mpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Byla to docela sranda :-DHodim sem odkazy ke ztažení všech tří videí na ulož.to http://ulozto.cz/5590699/mov00625.mpg http://ulozto.cz/5590695/mov00626.mpg http://ulozto.cz/5590700/mov00627.mpg Jo, to byla :). Zkusil jsem to upnout na YT, ale dvakrát mi to nevyšlo, tak jsem to nechal. Zkusíš to ty? S mým netem to fakt nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 takovej mordor :D.. a pak kdo muze za globalni oteplovani :D.. pekny chlapy pekny.. pekne ste se vyblbnuli.. doufam ze nejak vyresime ten problem s pripojenim a zahrajem spolu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Amon: Musíme, třeba přes Teonase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoniCZ Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Nevíte, proč mně hra kope s hláškou *Connection to game server has been lost. please check your network connection and try again* ????? Vždy tak po minutě hraní. Jiné hry mi jdou hrát normálně. Ping mám 1ms, měřeno v gameparku. Dnes jsem si to koupil a těším se na online pařbu a tohle :-) Poradíte někdo co s tím? Internet mam od o2. Test connection v pořádku. ----------------------------- Tak už to snad půjde, dal jsem IP adresu PS3 do DMZ (demilitarized zone) v nastavení routeru a vypadá to, že už mně nekope. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Jo, to byla :). Zkusil jsem to upnout na YT, ale dvakrát mi to nevyšlo, tak jsem to nechal. Zkusíš to ty? S mým netem to fakt nejde. Zkusil jsem to uploadnout na YT ale docela děsná kvalita, ale i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Zkusil jsem to uploadnout na YT ale docela děsná kvalita, ale i tak Taky jsem to tam hodil, to kratší, je to tu: http://www.youtube.com/watch?v=OFxGNdOAcMQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 pěkné videjka, hej nechcete si se mnou zahrat treba neska vecer hraju par dni uz me to i de:) ale kdyz hraju ve skupine tak vetsinou s amikama a ti po me rvou anglicky sic nemam sluchatka ale aspon bych hral s cechama a verim ze vy sluchatka mate...takze se ozvete muj PSN nick je: jonyJ takze se ozvete:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=dY9bs40p4zs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Boys: Jsme teoreticky čtyři. Tak mě napadlo, jestli to nedáme v osmi, pak můžeme hrát private team match v MP, a máme víc map a tedy i možností se vyřádit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Chci se zeptat, kolik je map v obyčejné verzi (bez mappacků) ? Samozřejmě myslím MP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 LegionCZE: tak jestli se poskladame tak to bude supr potom se musime nejak ale ozvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 LegionCZE: tak jestli se poskladame tak to bude supr potom se musime nejak ale ozvat. Postačí, když mi tu dáte na sebe PSN ID a jestli máte HS. Onslaught není třeba, dáme to v klasik MP. Mám teda pět LegionCZE The_Srig TeonasCZ (RailDave) Amon_r3_ Petřík Tllvan (Rocko) potřebujem ještě 2, nejlíp s hs. Jen by se hodilo, abyste měli za assaulta nějakou brokovnici, nebo Thompsona. Pak máte C4 a krabici s náboji, tzn. nekonečné C4. A vím co budem moct dělat :D. Vyhazovat se do vzduchu :D. A potřebujem najít někoho, kdo zakládá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximum79 Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Nemít televizi v opravě, tak se k vám drací přidám :cry: Tak snad jindy... Jen doufám, že nebudu abstinovat moc dlouho, nerad bych vypadnul ze cviku :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Nemít televizi v opravě, tak se k vám drací přidám :cry: No, tak snad jindy... Jen doufám, že moc nevypadnu ze cviku :cheesygrin: Škoda no :D. Ale v MP se dá dělat hodně věcí, můžem natočit videa nějaký (pokud někdo má potřebné USB zařízení, nebo schopnou telku) atd. Třeba si ještě zahraješ :) Na jak dlouho jí tam máš, a co jsi s tím dělal? PS: Máš HS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 kluci vy ste blázni. btw.: nebrali byste místo tady těch map packů novou mapu? Já bych to třeba uvítal víc než stejné mapy v nových modech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 kluci vy ste blázni.btw.: nebrali byste místo tady těch map packů novou mapu? Já bych to třeba uvítal víc než stejné mapy v nových modech.. Ještě řekni, že nejsme roztomilí blázni! :D Bral by to každej, ale Dice očividně bude jen reinkarnovat starý mapy na jiný mody :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Tak si můžem zahrát zítra třeba v 15:00, souhlasíte? O víkendu se k ps3 nedostanu. Zbraně mám všechny, takže C4 není problém. HS mám. The_SRIG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.