LegionCZE Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Já dneska nemůžu, nejsem doma. Zas já bych to udělal radši o víkendu, někdy navečer, to by mohlo podle mě víc lidí ale je mi to skoro jedno. Dneska bych mohl leda tak večer, ale nevim kdy se vrátim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 OD čvrtka mám hru tak sváma rád zahraju,o víkendu zahraju kdykoliv budete chtít. Stačí napsat na PSN : Tullvan HS zatím nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 hraje tu nekdo BC2 na PC ? pisu to sem protoze v PC sekci neni takovej topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 hraje tu nekdo BC2 na PC ? pisu to sem protoze v PC sekci neni takovej topic Tak ho vytvoř v PC sekci, nevim jestli někdo hraje BC2 zaroveň na PS3 a i na PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Tak po 380 nahraných hodinách a 21 600 killech mi to přestalo bavit :( Pokud by to chtěl někdo koupit tak PM a domluvíme se(hra je limitovaná edice,perfektní stav,krabička,manuál,hra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Mám dotaz stalo se vám někdy, že se vám vymazaly všechny ranky. Mě se to stalo neska, přepojoval jsem ps na jinou televizi(CRT) a tak sem používal jiný internetový kabel tudíž jinou IP adresu, zapnu hru dám join game a co se nestane mám rank na nule zbraně absolutně žádné jenom ty původní prostě. Tak se podívám do my stats a tam vše v pořádku zbraně, které jsem měl svítily dokonce statistiky tam byly, ale pak jsem si všiml, že zbraně jsou odemknuty, ale nejdou vybrat ve hře a skóre u jednotlivých postav jsou na nule, ale zbraně pořád svítily. No teď fakt nevím co, jestli je to televizí, internetem, nebo samotným přepojením ps na úplně jinou televizi, teď už to na lcdéčku zkoušet nebudu ani ip přepisovat nebudu zkusím to zítra doufám, že to tam bude jak ne ámen se mnou. Pls poraďte NĚKDO!!! Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Mělo by se ti to vrátit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Jo to doufám. Ještě vlastně hned tu první hru jak se to stalo jsem si říkal, že to tam naskočí a jak skončilo kolo ejhle bylo to tam. No pak mě to přestalo bavit, vypl sem to, dal jinou hru a zas, ale potom už to nenaskočilo...pravděpodobně problém s připojením co, zdálo se mi, že to nějak pomalu načítá. Jinak dík za tak rychlou odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Mám dotaz stalo se vám někdy, že se vám vymazaly všechny ranky. Mě se to stalo neska, přepojoval jsem ps na jinou televizi(CRT) a tak sem používal jiný internetový kabel tudíž jinou IP adresu, zapnu hru dám join game a co se nestane mám rank na nule zbraně absolutně žádné jenom ty původní prostě. Tak se podívám do my stats a tam vše v pořádku zbraně, které jsem měl svítily dokonce statistiky tam byly, ale pak jsem si všiml, že zbraně jsou odemknuty, ale nejdou vybrat ve hře a skóre u jednotlivých postav jsou na nule, ale zbraně pořád svítily. No teď fakt nevím co, jestli je to televizí, internetem, nebo samotným přepojením ps na úplně jinou televizi, teď už to na lcdéčku zkoušet nebudu ani ip přepisovat nebudu zkusím to zítra doufám, že to tam bude jak ne ámen se mnou. Pls poraďte NĚKDO!!! Dik Máš spravnýho Usera v PS3? :D Já mám na EU účtě LegionCZ, a na US LegionCZE, tak ses mohl splést. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 LegionCZE :) jo hej neboj nejsem hlupák hned jsem se podíval. Mám fakt dojem, že to je tím mým internetem:-x nezvykle dlouho najížděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Tj blbost, to se ukládá do konzole pokud vim, s internetem by to nemělo mít nic společného. Já sám jsem několikrát měnil (kabel/wifi, u kamaráda, co má na dosah dvě wifi sítě) a neměl sem jedinej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 No fakt nevím, zítra to ozkouším zase na druhé tel a druhém kablu takže vám tady dám vědět. Jinak díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Tak po 380 nahraných hodinách a 21 600 killech mi to přestalo bavit :( Pokud by to chtěl někdo koupit tak PM a domluvíme se(hra je limitovaná edice,perfektní stav,krabička,manuál,hra) to se mi snad zdá..ve čtvrtek se si objednal BF2,přitom sem ze třemošný..bych si to od tebe vzal..:( pech..kdybys měl ještě naky hry nekdy prodej,tak mi napis..pridej si me do frieds tady a kdyz tak na psn waper-cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 petriku nemas ten problem jedny stalo sa to hodne ludom ale to ti nabehne mne to nabehlo pochvilke tak 5min nekomu to trvalo dluhsi neco stim dneska maju aj sa mi to dnes zabugovalo ze sem dal nejaky pin a on sa mi kazdy krat zapocital 3x tak sem hral co to dalo :D ale skoda nedal sem nic za 5000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 :)jo jo tak vážně doufám, že se mi to tam vrátí, fakt bych to nechtěl hrát znova:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 tak jí mam doma,zahraju si MP,abych se aspoň trošku seznámil s hrou..pak se k Vám přidám a budu nabírat skill :D Doufam že nevadí,že nemám VIP Cod.A taky mi mrzí,že hra nemá český titulky,že bych měl trošku víc z děje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 tak jí mam doma,zahraju si MP,abych se aspoň trošku seznámil s hrou..pak se k Vám přidám a budu nabírat skill :D Doufam že nevadí,že nemám VIP Cod.A taky mi mrzí,že hra nemá český titulky,že bych měl trošku víc z děje.. kampaň ani nehrej... možná na odzkoušení abys věděl jak se to ovládá a zvykl si ale jinak je to fakt hnus :D hrajete někdo rush s hc modem ? já se vždycky připojím k friends do hry a je tam squad rush nebo conquest = nuda :D rád bych zahrál ve squadu rush :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 no jasny,ale musim to trošku dostat do ruky..:D Kromě resistance sem na ps nikdy žádnou střílečku nehrál..ale mylsim že večer už to hodim na kabel,ale plno věcem moc nerozumim..třeba ty kolekce zbraní nechápu..potom sem dostal nějakou medajli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 canava napiš mi na psn Tullvan , na publicku sem potkal pár čechů a každej den spolu hráváme rush a v pozdějších hodinách dáváme squad rush. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 luxus tak si tě přidám a zahrajem ;) ale nemám HS :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 pls přidej te si mě, waper-cz,budu tam večer,ale mam čas skoro furt..jestli ma eye v sobě mikrač,tak HS mam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 no jasny,ale musim to trošku dostat do ruky..:D Kromě resistance sem na ps nikdy žádnou střílečku nehrál..ale mylsim že večer už to hodim na kabel,ale plno věcem moc nerozumim..třeba ty kolekce zbraní nechápu..potom sem dostal nějakou medajli.. Singl je naopak parádní, alespoň se se hrou seznámíš a naučíš se to ovládat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 :) takže ranky jsou zpět, zbraně no prostě všechno. Můžu zase hrát a kdyby jste chtěli zahrát právě HC mody rush nebo squad deatmatch tak můj nick je jonyJ přidejte si mě, ale HS nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Tak jsem dneska hrál chvíli MP nejlepší skore bylo 6:2 a to jsem celou dobu jen zbaběle kempil se sniperkou :D mam trošku v těch modech bordel,ale nejvíc mi chytlo asi to,že jedna strana brání a druhá utočí..Pak mam trošku problémy rozeznat protivníky,ty modré a červené trojuhelníčky sou moc malé a když někdo beží a ještě je daleko,tak si nejsem jistej,jestli je to muj hráč,neob jinej hráč :D jinak je eye kamera jako mikrac ? a pls přidej te si mš PSN Nikc : waper-cz,chtěl bych si zahrát s nějakejma čechama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 to waper: to je všechno otázka zvyku za chvilu si zvykneš na to kdo je rusák a kdo amík pak to rozeznáš:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.