Srig Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Já hraju skoro pořád jen Hc. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 hc pro mě jako pro PS nováčka bylo moc těžký takže jsem hrál normál a před dvouma týdnama jsem přesedlal na hc a je to daleko daleko lepší ;) záleží ale na vkusu, zkusit si to ale pořádně zahrát by měl každej :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Mě ten HC přijde snad lehčí než normál. Z mapy na CRT televizi stejně moc nemám a bez označování nepřátel se taky obejdu. Ps: Co to je ten senzor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 lehčí ? jak se to vezme... rychleji někoho zabiješ ale taky rychleji umřeš... a tam jde hlavně o to že nevidíš nepřátele když je někdo naspotuje atd., to jsou pak lehky killy když vidíš za rohem naspotovanýho nepřítele a jdeš na něj na jistotu... a nebo v normálu za medika můžeš jen sledovat radar a hledat mrtvoly a oživovat a hrabat si tak sladce body atd. atd. EDIT: jo a senzor je taková ta koule co má sniper :D to hodíš a na radaru to označuje nepřítele když se kolem toho pohybuje :) v hc to jen pípá a v tom je to taky těžší :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Právě proto, že rychleji někoho zabiješ mi to přijde lehčí. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Právě proto, že rychleji někoho zabiješ mi to přijde lehčí. :) :D ale pořád tam je to... že někdo rychleji zabije tebe... takže je to vyváženy :hide1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 já sem teda za celou tu dobu hraní nepochopil,jak to někoho může bavit hrát za snipera na HC,vždyť je to o ničem,to umí každej zakempit se někde v křoví a a jenom tak střílet...pochopim ještě ty lidi,co mají aspoň snahu mířit na hlavu a dát headshot ale ty ostatní...:roll:a jinak,pokud by někdo chtěl,tak stačí napsat PM a ukážu mu dobrý kempy o kterých moc lidí neví(sám sem je našel,jenom asi 2 místa sem okoukal:)myslim v modu conquest)8)rush mapy sem moc neprohledával,nevyplatí se to páč se pořád přesunujou základny...a taky různý místa kam se dá vyskákat(střechy,stromy...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 já sem teda za celou tu dobu hraní nepochopil,jak to někoho může bavit hrát za snipera na HC,vždyť je to o ničem,to umí každej zakempit se někde v křoví a a jenom tak střílet...pochopim ještě ty lidi,co mají aspoň snahu mířit na hlavu a dát headshot ale ty ostatní...:roll:a jinak,pokud by někdo chtěl,tak stačí napsat PM a ukážu mu dobrý kempy o kterých moc lidí neví(sám sem je našel,jenom asi 2 místa sem okoukal:)myslim v modu conquest)8)rush mapy sem moc neprohledával,nevyplatí se to páč se pořád přesunujou základny...a taky různý místa kam se dá vyskákat(střechy,stromy...) Jo, to je přesný. Ale zas na HC stačí vyslat dávku směrem ze kterého všla rána a většinou ho trefíš a skoro zabiješ (pokud se netrefí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 hehe :D tak to já když hraju za snipera tak skoro vůbec nekempím ale chodím po mapě a vždycky někam náhodně namířím, trochu se ještě porozhlídnu a když tam někdo je tak pic ho a jdu zas o kus dál :) nedávno se mi podařil dobrej kousek, nalezl jsem do baráku k jednomu oknu, vidím z nedalekýho baráku výstřeli tak namířím a střelím hlavu a pak jen koukám že za ním stál ještě jeden maník a hned byl double kill :D pak koukám nikde nic tak odcházím a jdu po schodech a pod schodama další maník tak lup ho :D já taky nesnáším snipery co jen kempí... to jsem vždcky nasranej když jdu a 3x za sebou mě dostane stejnej sniper kterej je zakempenej na druhé straně mapy.. u mě není vyjímkou že za snipera aktivuju stanice a pak to hlídám ve stejný místnosti a dokážu to uhlídat :) navíc bejt sniper a kempit je hrozná nuda, buď čekáte jak paka 2 minuty na jeden kill a nebo vám půjde někdo do zad.. můj příběh je důkaz proč se pořád přesouvat :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 jinak v normalním(ne HC) je nejlepší vzít si snipera,SV98(hodně nábojů v zásobníku,rychlé přebíjení),4x optiku a MGN náboje a používat to jako brokovnici,běhat a nekempit :) bere taky na jednu ránu a na větší vzdálenost něž brokovnice...a pokud možno tak pár metrů před sebe házet senzory :) s touhle výzbrojí sem udělal nejvyšší K/D ratio na normal modu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Zdar lidi. Měl bych dostat pro PS3kaře... Asi před 15minutama skončila mapa. Řekl jsem si že to vypnu. Odešel jsem z mapy a když jsem si chtěl updatovat statistiky awardy atd. Tak to trvalo hrozně dlouho a pak mi to ukázalo resetovaný statistiky. Restartoval jsem PS a když sem šel znovu do sekce weapons and gadgements a pak my stats tak mi to ukázalo opět vše restartované. Nevíte jestli to bylo cílené pro všechny a nebo se to buglo jen mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 ono se to vrátí do normálu ;) taky mi to už 2x udělalo... teda nejsem si jistej jestli se mi vymazali i statistiky ale neměl jsem zbraně nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Taky mě to už udělalo, byl jsem bez zbraní a hodilo mě to na první rank ale zase se to pak srovnalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Aha tak díky. Dcela bych si zaexpil znova, ale nechci si dělat nový PSN xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 to je fakt shit tohle ale... ono je to fakt globální... příjdu teď na server a bez zbraní, kouknu do tabulky a všeci rank 0... EA games jděte se vycpat ! :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 canava: Zmlkni prosimtě! No a co? Když je to globální, znamená to, že je někde chyba. Takže to opraví. Pokud by to bylo lokální, je to průser. Určitě se to srovná, a pokud ne, pak nadávej. Ale nenadávej jen kvůli jedný chybě proboha! Já to ještě nezkoušel, takže nemůžu říct, ale jsem si jistý, že se to nějak vyvrbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 :D :D ale to už je za poslední týden po 2hé chápeš to ? a není to jen tak opraveny minule jsem čekal snad celej den než jsem si konečně mohl zahrát... takže promiň ale budu si nadávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Mě osobně se to stalo jen jednou a to už je dost dlouho... ani jsem to nijak neřešil, prostě jsem hrál bezproblémů dál. Ale chápu když se to někomu párkrát stane a bojí se trvalejších následků či ho to dost otravuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 :D :D ale to už je za poslední týden po 2hé chápeš to ? a není to jen tak opraveny minule jsem čekal snad celej den než jsem si konečně mohl zahrát... takže promiň ale budu si nadávat... Chápu, že tě to štve, ale tak pro jednou nepropaříš celej den no a co? Di radši ven. Copak ty sedíš od rána do večera u konzole? To by sis snad i zasloužil smazání celýho účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 ježiš co proti mě máš ? mě připadne že vždycky když vidíš moje jméno u nějakýho příspěvku tak se do mě musíš srát... jistě že nesedím celej den u konzole jenže když příjdu ze školy a chci si dát chvíli relax a chci si zahrát momentálně mojí jedinou hru a nemám tam zbraně tak mě to fakt dost nasere !! protože o čem ta hra pak je když tam každej lítá se základní zbraní a nemůžou ani léčit ani oživovat protože k tomu nemají odemčeny věci ... příjdu k tomu večer s nadějí že si konečně zahraju a ono nic !! ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 mně se to stalo jednou, to jsem se dost lekl, ale řekl jsem si no co, budu hrát odznova, druhý den jsem si to zapl a vše v pořádku. Jestli oni to nedělají schválně aby si všichni koupili MoH :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 ježiš co proti mě máš ? mě připadne že vždycky když vidíš moje jméno u nějakýho příspěvku tak se do mě musíš srát... jistě že nesedím celej den u konzole jenže když příjdu ze školy a chci si dát chvíli relax a chci si zahrát momentálně mojí jedinou hru a nemám tam zbraně tak mě to fakt dost nasere !! protože o čem ta hra pak je když tam každej lítá se základní zbraní a nemůžou ani léčit ani oživovat protože k tomu nemají odemčeny věci ... příjdu k tomu večer s nadějí že si konečně zahraju a ono nic !! ... To je mi jasný, ale vaděj mi názory (obecně) jak je něco tak strašně nahovno, jen proto, že se někde stala chyba. Jak vidíš, hodně lidem se to tu vrací do normálu, takže to EA řeší. Může to být jen výpadek serverů a podobně. Hele, u tebe co příspěvek, to jinej názor. Jednou řekneš, že grafika nerozhoduje, pak tvrdíč, že grafika je základ. Jednou že na problémy tu jsou patche, a pak že globální reset účtu je na pyču. Tak si to přeber :) Nic proti tobě nemám Já BC2 dost dlouho nehrál, tak to někdy zkusim a řeknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 :D to že grafika nerozhoduje jsem pak myslel ironicky.... a to další co tu píšeš vůbec nevím že bych psal EDIT: navíc EA mají ty problémy nějak často a to mě právě sere ! k čemu mi je nějaky jejich dočasny řešení když mi to za nedlouho udělá zase ? nemluvím jen o BC.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 tak to honem prodej a máš klid ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Canava: Necituju doslovně. A jak řekl WaRDoG: Tak to prodej, a nestěžuj si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.