canava Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 proč bych to jako měl prodávat ? :D mě ta hra baví !! ale mohlo by to být bez těhle trapných výpadků... která online hra tohle dělá ? znám jen hry od EA :D ... a to vaše tak to prodej je fakt k smíchu :D máte svoje oblíbený, milovaný auto dejme tomu značky Porsche... občas vám zarachtá a pozlobí převodovka nebo vám to nebude chtít nastarotvat... budete nasraní ale nebudete to prodávat.. nebo snad jo ??? ne!! ale zanadáváte si... tak přestaňte mlet sračky... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Hele,když si uděláme squa,jde to nějak udělat,aby se to uložilo ? nebo pokaždý když se dá někdo offline,tak z to squad vypadne ? Jinak já bych rád zahrál s nějakejma čechama coop,nebo prostě něco.Jen že asi se nejsme schopni spoit a domluvit,dneska jsem dělal rádoby stránky,která měla být zaměřená na českou a slovenskou komunitu BF hráču,ale nějak jsem si řekl,že nemam na ty webovky čas,ani dostatečné umění,aby to trošku vipadalo.A taky,jestli by se to chytlo..Pojďte zde na foru použít jeden topic např : "seznam hracu BFBC2" a tam se domlouvat na časech,kde a v kolik se sejdem.Hodit do 1.ho topicu info o přibližných dnech,kdy by se hrálo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 canava: No tak si nestěžuj, stejně si tim nepomůžeš ne? Jen to tu zasíráme společně. Počkejme si na vyjádření EA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 budte radi ze se to online hrani neplati kdyby to byla placena sluzba tak si pak brecte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 no kdyby to zpoplatnili tak ps3 ihned prodám :D jen kvůli online hraní jsem si pořídil ps3... platit i za multiplayer jak na xboxu ? ........ nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 budte radi ze se to online hrani neplati kdyby to byla placena sluzba tak si pak brecte multiplatformní online hry placené určitě nebudou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 myslím, že myslí placení tak jako na xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chucky_cz Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Tedy wapere, píšu sem málo, ale po přečtení tvého příspěvku jsem se neudržel, dlouho jsem se tak nenasmál. To je perla a já bych opravdu rád viděl ty stránky co jsi dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 CHucky přesně tak :D Už tu byl klan, pak taky seznam online hráčů, a všechno pohořelo na neaktivitě hráčů. Nikdo se o to nezajímá. A myslet si, že to půjde tentokrát, je bláhové :D. Jen dodám, že jsem byl asi první, kdo s klanem začal, tak jsem věřil, a nevyšlo to, ale aspoň se trochu spojili lidi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 vcera jsem k tomu sedl na dve hodiny a aspon jsem posbiral spectaty vse jsem hral na hc modu ktery me ted zacina vice bavit jinak by me zajimalo jestli se vyplati kupit ten onslaught aspon kvuli trofejim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 legion: tvle já nevim co máš za mindráky. zaprvé tu seznam stále je, stačí si ho najít. zadruhé nic nepohořelo, lidi mi stále občas napíšou, ať je do seznamu dopíšu. takže nevím co pohořelo na nějaké neaktivitě? měl by sis znova přečíst první příspěvek a možná ti konečně dojde, od čeho ten topic je http://console-forum.net/tema/94685-bad-company-2-aktivni-online-hraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Lopox oslghout jsem si koupil ale hrál sem to chvilku a moc mě to nebavilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Jen říkám, že se o to moc lidi nezjímali, ale pokud ano, tak se omlouvám, nedádvno jsem am koukal, a nic moc novýho sem tam neviděl, asi jsem se netrefil do aktualizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 no rozhodně to nepohořelo ale úspěch to taky zdaleka nebyl :D díky tomu jsem si přidal hodně čechů a když vidím že někdo hraje tak se připojím, někdy se sejdem na squad, někdy tam jsme jen 2 a jednou jsem zažil i zhruba 10hráčů z česka a slovenska na jednom serveru takže docela luxus... jenže většinou když se k někomu připojím tak se hraje mod kterej mě nebaví takže si jdu hrát sám na HC rush :P pravidelně hraju jen s minimem lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 To není o zájmu a nezájmu, je to pro lidi jako je canava- ano, mohl si přidat prátelé a když někdo z nich hrál, tak se k němu připojí, pokud má zájem a mohou hrát společně. Žádný aktualizace tam nejsou, krom toho, že když mi někdo napíše, abych ho tam dopsal. To je ten důvod, proč jsi nic neviděl. Snad už ti to, Legione, došlo. Pokud ano, mám velikou radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Ježiš klid, já jen řekl, že jsem nějaký veký zájem o to nepostřehnul, tak mi přišlo zbytečné dělat další topic, když už tu jeden je (plus můj "klan") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Nedělal bych ho, pokud bys to udělal ty, jak jsem tě o to žádal. Psal jsem ti, abys dal všechny kontakty do prvního příspěvku svého topicu, tos neudělal. Tzn., že bych si do přátel přidal tak možná tebe, když na nikoho jinýho jsem neměl kontakt. Dále chci podotknout, že můj topic nemá žádný cíle, takže nelze očekávat ani úspěch. edit: omlouvám se, měl bych celkem 3 kontakty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 ten seznam rozhodně nebyl zbytečnej topic, pěkně přehledně to tam je vypsaný a nemusel jsem tady v tomhle topicu listovat a hledat hráče a zjišťovat si jejich PSN... jinak ten klan byl dobrej nápad, jenže mít klan to není jen tak... to je chodit pravidelně na tréningy, hrát zápasy, vést web, domlouvat zápasy atd.. a 99% lidí tady chodí do práce nebo školy a nemají pořád čas, takže jen takovýhle seznam hráčů kteří si můžou občas spolu zahrát se hodí a je dostačující ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 A já udělal seznam v texťáku, který jsem tam dal. Nahodil jsem tam otázku, zda chtějí klan nebo jen seznam, většina bylo pro klan, tak jsem to udělal takto. Do prčič, já chápu tvůj záměr, jen říkám, že mi přišlo zbytečné dělat další, když už tu jeden je (tvůj) a ten se mi líbí. Pochop toto, pořád to omíláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Já o jinym nevim. Tak to jsme se nepochopili, já myslel, že se navážíš, že ten můj je zbytečnej. Pokud to tak myšleno nebylo, tak se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Ne, myslel jsem to proti tomu dalšímu, třetímu, který mi řišel nadbytečný. Postačilo by trochu živit ten starší, tvůj, a bylo by to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 aha, tak to jsme se nepochopili. já ho živit ale nemůžu, nevim, kdo další si hru pořídil a chce hrát. lidi musej psát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Právě, napsat tam, že je seznam stále aktuální, a požádat další lidi o info, a dopisovat to tam (aktualizace dne X, další 4 noví hráči atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 jo to je dobrej nápad, to mě nenapadlo, takhle to bude alespoň furt nahoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Právě :). A protože je to zaběhlé, bude to lepší než další téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.