Koblizek Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 tak to nevim, ja dam existing PLAYSTATION Network Online ID tam zadam svuj email na PSN to jest koblizek@war4all.com a napise mi to tohle "Sorry, we can't find information about that PLAYSTATION Network Online IDBefore you can link your PLAYSTATION Network Online ID with an EA Master Account, you need to log in to any online EA game with your PLAYSTATION 3. Once that is done, check your email inbox at the address you used to sign up for your PLAYSTATION Network Online ID for an email from us describing what you need to do to link up your accounts. Keep in mind, you may need to wait up to 24 hours for that email to appear, so be patient. Note, you can always come back to this page to re-trigger the email in case you missed it." Jinak na ucte ea mam pridanou jen hru BF Heroes a chci pridat ty dve z PS3 edit: delam to spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Musíš zadat email, se kterým jsi zaregistrovaný u EA, myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Pokud vim, musíš tam dát Online ID, tzn třeba Legion, a ne mail :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 ok kdyz tam dam jmeno tak me to napise "Sorry, that PLAYSTATION Network Online ID has already been taken. Please try another one." a kdyz tam dam email kterym jsem se u EA regnul tak me to napise to co jsem psal v minulem postu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 sprav to cez tuto stranku http://www.battlefieldbadcompany2.com/en-gb/veteran cez hentu to neslo ani mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 V překladu to znamená, že už je použito, nepřiřazoval jsi tohle Online ID k jinému EA účtu? mě to taky nešlo, a myslím, že jsem to ani nedodělal. Už si to nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 mě to taky nejde a kašlu na to :D kvuli garantovy se stím nebudu pr..t :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Stačí napísať na EA Podporu , dať im nick BC2 a nick druhej hry a jeto ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Hele, já se ptal dvou kámošů, a oba říkali, že to je podobné M14, a celkově to kope a není to tak moc účinné (sice je, ale nijak extra), tak je to jedno. Podobný jako Thompson - dobrá zbraň, ale ve výsledku průměrná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 M14 ma stejne parametry jako Garand stejne ani jednu z tech dvou nepouzivam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 jestli hrajete casto rush na hc modu tak pozor na hrace Biiturbo77 je to prase a zabiji tymove hrace psal jsem mu proc to dela a akorat me vyfuckoval a dela to dost casto vetsinou koncil se score -800 atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 kvuli takovym kktum to nehraju, dneska me dvakrat zabil muj i na normal modu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 taky se mi to občas stane jenže si musíš říct že je to prostě dementní jedinec a hrát dál :D takový jsou ve všech hrách... jinak s tím garantem máte pravdu :D stejně bych ho použil tak jednou za rok protože už mám svoje oblíbeny hračičky který používám pořád takže akorát ztráta času :D radši za ten čas co bych strávil na té registraci nasbírám nějaký ty bodíky :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 sprav to cez tuto strankuhttp://www.battlefieldbadcompany2.com/en-gb/veteran cez hentu to neslo ani mne ja u toho vojaka ale nemam zadne staty:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 taky se mi to občas stane jenže si musíš říct že je to prostě dementní jedinec a hrát dál :D takový jsou ve všech hrách...jinak s tím garantem máte pravdu :D stejně bych ho použil tak jednou za rok protože už mám svoje oblíbeny hračičky který používám pořád takže akorát ztráta času :D radši za ten čas co bych strávil na té registraci nasbírám nějaký ty bodíky :P jasne kasli na to ja ji mam taky a je to sice dobra zbran ale nejdou na ni sbirat hvezdy ( nebo aspon doposud nesly ) mel jsem na ni asi 50 killu a porad nic tak jsem na to vykaslal a nepouzival ji mozna ze ted uz to opravili a jde to ale to ja nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duuku Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 ja zas pri hrani HC miluju kdyz drepim na miste, strilim a pred hlavni mi pobihaji trotlove jak smyslu zbaveni, to se pak munis body taky pekne sypou a mam co delat abych se udrzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 tak to vyresila podpora EA, pripisou to manualne :D ale mate pravdu stejne ten garand nepouziju ale je to takovej lepsi pocit kdyz ho tam mas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 ale jako občas mě tím garantem nějakej borec sejme na jednu kulku a jen valím oči :D to Duuku: tak nekempi !! :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 tjn, ale stejne mi prijde ze se to tam proste nehodi to je jako by v 2.sv valce pouzivali flusacku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 jj nehodí se to tam ale je to dobrý zpestření ;) stejně to použivá málokdo takže to nějak nevnímám :cowboy: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verny777 Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Lidi kdyby si chtěl někdo zahrat ve 2 nebo klidně i ve vice lidech napiste at nehraju sam :-D muj nick na PSN-verny777 a nebo skype-verny777 napiste a nejak se dohodneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Uz jsem oficialne veteran!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 a co jsi hrál za battlefieldy ? :D jsi jeden z těch co si stáhly free bf heroes ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 kdysi jsem mel na ps2 bf2142 ted mam bf1943 a jeste bfheroes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 jinak k te garand m1 je to dobra zbran na ostrelovani na dalku ale bohuzel nema poradny scope ale zase na jeji kulky nepusobi gravitace takze se s ni dobre headshotuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.