WaRDoG Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 myslím to všeobecně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 To je sice hezký, ale vývoj DLC taky něco stojí. Promiň, ale nemůžeš chtít všechny DLC zdarma. Za tuhle cenu je to super, zvlášť když se to koupí v 5 (Tzn kolem 40 kč na osobu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 a budu mit v PSku 10accountů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Máš lepší nápad? Hele, když máš platit plnou pálku, nadáváš, když je tu možnost ušetřit, taky nadáváš. Ujasni si, co chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 nenadávám, jen se mi to nelíbí ale abychom nebyli tak OT, tak jestli to tady bude někdo kupovat tak se klidně přidám, koupil bych to sám ale bohužel nevím jak :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Nápodobně, taky bych měl zájem. Nadáváš tady na to, že by to mělo být zadarmo. Musíš uznat, že je to blbost, ale nechme toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 nechce se někomu mě provést mulťákem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 chtěl bych se zeptat jestli jdou nějak uložit zbraně které jsem nasbíral ve free roamu, abych když se připojím třeba za 2 dny je pořád měl a nemusel je pořád sbírat znova? :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 :) příští týden dorazí RDR domů, tak MP hnedka vyzkouším, doufám, že to stojí za to a že tam bude víc lidí než v GTAVI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 chtělo by to nějakou českou komunitu kolem téhle hry, nejsou nějaké cz stránky s fórem krom tohoto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 chtěl bych se zeptat jestli jdou nějak uložit zbraně které jsem nasbíral ve free roamu, abych když se připojím třeba za 2 dny je pořád měl a nemusel je pořád sbírat znova? :oops: Ne, zbraně ti zůstávají jen po dobu tý hry, natrvalo jen ty, co získáš postupem (lvl atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpi8 Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Hru budu asi kupovat na ps3 nebo počkám jestli vyjde na pc. Moc dobrá hra. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 taky uvažuju že si ji pořídím :D jak je to s tím multiplayerem ? je tam hodně lidí a je to zábava? nebo tam jen chodíte a bezhlavě střílíte koho potkáte ala deathmatch ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 MP je v pohodě, jen bych si rád zahrál s více čechama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 a jsou tam i nějaký módy ? a co se tam tak dá všechno dělat ? :D musím se tak ptát protože když už mám hru tak chci mít i dobrej MP jinak to stojí za prd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Máte tam free roam,pak tam jsou mody jak DM,kradení zlata a pár dalších,potom si mužete zdarma stáhnout coop DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 podivej se na youtube, jsou tam videa kde je to pekne popsane ten MP, mody atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 hehe ten engine je snad z gta4 ne ? :D ten běh postav je šíleně podobný na gta4, hlavně jak se ta postava rozbíhá to je celej Niko :D a není to jen běh co je gta podobný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 jo je to z gta 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Akorat 1000x lepsi, ten engine mi v GTA IV zacal dost vadit, tady je ale skvelej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 dneska jsem konečně dohrál tuhle báječnou hru(pokud se bere konec že hrajete za toho jeho syna) ale něco mi vrtá hlavou proč na konci zastřelili toho johna ? :( (nějak jsem zvlášť nedával pozor na ukázky a co tam říkají).předem děkuji za odpověď :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Zastrelili ho protoze to pro tyo urady pro ktery pracoval byl proste porad zlosyn ktery je potreba zprovodit ze sveta. Oni mu celou dobu lhali ze ho nechaj zit az pro ne dokonci tu praci. Kazdopadne ten konec je pekne dementni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Jo, konec je absolutně kokotskej. Bylo mi divný, proč je všude "Marston", místo křestního jména, a ono kvůli tomuhle. Je dost na prd, kdybych to věděl, nedohraju poslední misi a budu hrát za Johna dál, abych nemusel bejt tim jeho synem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Pokud by to nebyla hra od Rockstar stylem GTA kde se muze hrat i kdyz hra uz skonci tak by to bylo skvelej a typicky westernovej konec. Takhle to je akorat ku skode protoze lidi byli zvykli na Johna (ja taky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Primátor: Přesně tak, je to až moc udělané ve stylu GTA, a to je škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.