rtepik Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Ahoj lidi, premyslim o koupi netbooku ACER Aspire ONE A110-Ac http://www.alza.cz/acer-aspire-one-d98690.htm Chci ho na net, hrani Solitairu a adventur (Broken Sword, Posel smrti atd.) Jaky je Vas nazor na nej?? Nebo byste mi doporucili neco jineho?? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Ano notebook je docela dobry jenze .. znacka acer patri k tem levnejsim tzn ze maji nachylnejsi plasty apod. Pokud budes mit stesti na kus, budes ho nekolikrat reklamovat. Nevim no ... ja bych volil spis jinaci znacku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Acer je poruchový a nemám s ním dobré skušenosti radši jdi do jiné značky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtepik Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 jsem ted koukal na ten novy Asus Eee PC 1000, ale prijde mi za 10 000 uz docela moc drahy, jestli uz neni lepsi potom poridit si primo notase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Ja ho mam uz asi dva mesiace a plna spokojnost..Zagemblis aj GTA-cka,Hitmana 3,Mafiu..Konverty filmov v pohode..Cize zvlada aj narocnejsie operacie..Ako som uz napisal-plna spokojnost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 O tom Aceru premyslim taky. Chtel bych tu videt vic reakci na nej. Me se zda designove celkem pekny a parametry splnuji narocnost na to, k cemu ho chci. Ale ta poruchovost, to by me zajimalo vice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L3X4 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Můj kámoš šel Acer 3x reklamovat s CDromkou, jednou mu to vzali, po druhý taky a pak mu zkončila záruka a musel to platit sám, ACER neni kvalitní firma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Me teda nevyhovoval, kdyz jsem ho zkousel - predevsim tlacitka mysi ne a to jak se houpe ;-) EEE je mnohem lepsi, jestli je ti lito davat 10k, jdi do levnejsi varianty, na te si take zahrajes, to co chces. Nebo zkus Lenovo ideapad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtepik Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 ted jsem koukal, ze uz se EEE s 8,9" displejem uz skoro neprodava, Lenovo Ideapad je drahej, Acer poruchovej a pry i hlucnej, takze bych to tedy videl na nove EEE s 10" displejem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Mám ho dva měsíce,žádný problem a to mi už třikrat praskl o zem a to ne málo.Mužu ho jenom doporučit,Vim že většině ntb acer zkládá z levných dílu,ale takový netbook ani levně zeskládat nejde.Všude ho skvěle hodnotím a miluju ty lidi co ho odmítnou a ani na něho nešáhli... Asi přes 3-4roky si koupil otec Acera ntb a má ho dodnes bez poruchy,bez reklamace..řekl bych že záleží na tom jak se o něho člověk stará,potoms e to lehce zhazuje na značku,přečtěte si několik recenzi na netu,všude ho jen doporučují.. Zkoušel sem na něm: Ubuntu,Fedoru,Visu,XP a Windows 7 tady máš bootovaci časy systemu co sem nedávno měřil : Windows 7 - Beta - 56sekund Windows Vista - 1minuta 42sekund Windows XP - 1minuta 5sekund Ubuntu - 1minuta 11sekund Fedora 10 - 1minuta 18sekund Všudé také píšou že má kvalitní tělo a není poskládán z levných plastů,praskl mi jednou na dlažbu a podruhe jak sjem uklouzl na ledu (xD) oba případy byly šlehy že by se některé ntb rozflákali. Ale One drží po hromadě tak jako při koupi...Je tedy pravda je kvalitně poskládán. Má taky nějaké mínusy a to talčítka myši ale lehce si an to zvykneš a druhý mínus je že Webkamera ma někdy slabé fps.. Je to skvělý netbook,nic proti němu nemám..a jsem rád že ho mám a mohu ho jen doporučit. Recenze: http://www.root.cz/zpravicky/recenze-mininotebooku-acer-aspire-one/ http://notebooky.idnes.cz/exkluzivne-mame-acer-aspire-one-nejvetsi-konkurenci-pro-asus-eee-pho-/vyrobci.asp?c=A080603_173920_vyrobci_jza http://www.zive.cz/Clanky/Video-dvakrat-mininotebook-Aspire-One/sc-3-a-142696/default.aspx Jak mužeš vidět všude ho chválí....Ja ho chvalím také +++++++++++++++++++++++++++ EDIT: jinak hry na tom spustíš a to ne ledajaké... třeba F.E.A.R. na tom běží plynule , World of warcraft bez problému.Warcraft 3,Counter Strike,Max Payne 1,2,Red Alert 2,Lineage 2 C4..A mnoho dalších Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 A když chceš koupit takhle malí ntb tak jsem koukal maj uplně ten samý akorád od značky ASUS je uplně stejny akorád jiná značka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 A když chceš koupit takhle malí ntb tak jsem koukal maj uplně ten samý akorád od značky ASUS je uplně stejny akorád jiná značka Neříííkej ? Fáákt , To jsi nám teda ale pověděl novinku ! :roll::roll: Hlavně že se o tomhle bavíme už od začátku xD (EEE = Asus) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 koukám že všichni tomu ohromě rozumí na různých fórech píšou že MSI Wind je nejvykonejsi netbook ze vsech divny je ze AA1 má stejnou konfiguraci. navíc je vyrobený z velice kvalitních plastů stejně kvalitní jako EEE jediný mínus je hluk větráčku a teplota cpu která se po 3 hodinách běhu pohybuje u 57 stupnu celsia vetracek se da celkemslusne utlumit programem AA1 Fan control ale samozdrejme pak vari jeste vice. mám v něm 1,5GB Ram a Win Vista běží skvěle a nějak mocho nezatězuje CPU běží na 30% když vám tady píšu a ramky 33% hrál jsem na něm GTA SA VIETCONG FEAR GTA VICE CITY TONY HAWK AMERICAN WASTELAND RESIDENT EVIL 4 IGI 2 všechno z toho se dá rozjet něco na slušné rozlišení něco na minimum. jinak to co tu jeden z vás psal ty časy zapínání mě opravdu pobavily obvzlášť u visty zapínal sem PC a než naběhl win trvaloto to přesně 42sekund xp jsem neměřil ale bude to nejspíše ještě lepší. no a ještě jeden menší problém je výměna RAMEK které jsou pod klávesncí ale dá se to zvládnout za 20minut rozebrat a za 5 dát zase dohromady;) no a teď jsem byl v německu a v elektru jsem tam viděl nový acer aspire one s 10´displayem který opravil všechno problémi co se vám na něm nelíbily 10´ podpora až 2GB RAM tlačítka pod touchpadem lepší přístup k RAM a vzhledově podle mne mnohem povedenější než všechny EEE neříkám že jsou EEE špatnej!!!!!! tento topic je o Aspire one no a jako nejpovedenější verzi považuji A150 s 160GB HDD stojí kolem 8000,- za 2000,-si můžete na Ebay dokoupit až 9-ti článkovou bterku což je podle mne taky super a to je vše co vám k tomu řeknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 plynule jdou všechny jinak bych to sem nepsal kdby si chtel vypsat ty co plynule nejdou mám pro tebe další seznam navíc FEAR a Residen evil 4 mi jde plynule az od ty doby co jsem si koupil navíc 512mb RAm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.