marekgips Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 akurat mam rozbehnutu carieru v dirt 1 a zacal som aj dirt2 v jednotke ma nudia tie tahace ale grafika v dirt 2 je peckova dufam ze urobia aj grid 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzzara Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 taky dirta 2 mam takze kdyby se konal nejakej online souboj tak bych se rada zucastnila :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITH65 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 napis sem svuj nick a ja si te pridam do dirtu muj nick je jirivasku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aca1 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 ja cekam az mi ho poslou z x-zone, uz aby byl doma :-) (acaaca) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Tak hru vlastnim od soboty. Už mám 64% trofejí a jsem na 37 levelu. Tato hra se mi opravdu líbí a jsem rád že jsem jí koupil. Mohu jí jen doporučit. PS: Proč se mi neaktualizuje playstation info trophy (to co mám v profilu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventola Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 jsem začátečník prosím jak ve hře CMR DIRT 2 založím dva profily a je pak mezi sebou vyměním...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feraxcz Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 cau kluci,muze nekdo poradit jak hrat z kamosem dirta2 spolu v jedne mistnosti?kdyz poslu pozvanku,kamos na ni klikne,chvili to pripojuje a pak to napise ze hra je plna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Zdravim poradi mi nekdo jak udelat tuhle trofej? Vim kde ty 3 turnaje jsou. Bezi tam nejaky cas,ale pak nevim co udelat. Neumim anglicky. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Ujedu zavod,ktery tam pisou (TAMDAGHT) , dobehne cas a vypada to jako bych to neudelal,cas bezi znova,odjel jsem vsechny zavody TAMDAGHT v time trialu . Co delam spatne.Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Trofej je Online!. tuto trofej trva ziskat minimalne 3 tyzdne, kedze je treba sa zucastnit 4 turnajov a kazdy trva tyzden. ale staci sa ho zucastnit.. nie umiestnit sa.Konzoliusta.cz Alert_01 (31/10/2009 07:2 Trofej je One!.uto trofej trva ziskat minimalne 3 tyzdne, kedze je treba sa zucastnit 4 turnajov a kazdy trva tyzden. ale staci sa ho zuca.. nie umiestnit sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoebWRC Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Kdo paří tuhle skvělou hru online? Muj nick je LoebWRC muzete si me pridat a nekdy si dame zavody,hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BAGR19 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Caute Hosi.., potreboval bych strasne moc pomoc :D.. mam vsechny trofeje az na jednu.. a vubec si nevim rady... trofej se jmenuje: TOURNEY- Take part in four tournaments...... poradte mi co mam delat mam to 2/4.., ale proste nwm kde to ted mam hledat dekuju moooc ...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shimpi cz Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 ahoj všem, hraju zatim jen singla, když zkusim jít na multiplayer tak mi to nikdy nenajde žádnou hru, když ji založim tak tam čekám jak houska nikde nikdo, v liště mi to píše, že mám 01 a do 02 chybí 750pts, jinak v singlu mám úroveň 20. chtěl bych poměřit svý síly s živejma driverama:-) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Čus, hele má tahle hra splitscreen nebo nějaký jiný herní módy pro dva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_PS3 Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Pro dva nemá nic. Pouze multiplayer nebo min dvě PS3 lokálně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Aha, tak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoebWRC Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Ahoj,chybí mi už jen 4 trofeje a nevím jak je udělat. Poradí někdo?? Chybí mi: 1/On The Bubble 2/Mix It Up! 3/With Great Honor 4/I Ain't Afraid Of No Ghost! - kde mám stáhnout "ducha"?? děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 http://www.ps3trofeje.konzolista.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoebWRC Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Děkuji za radu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.