tuananhcz Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Kdybych si koupil treba wii z ebay.com....tak myslite ze pujde downgradnout a normalne hrat stahovany hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 proč by to nešlo ? jen nejspíš budeš muset tahat jen NTSC hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skarjuu Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Downgradnout to půjde stejným způsobem jako EU/JP. Hrát pak můžeš všechny hry. Důležité je jen jedno a to aby se ti nepodařilo spustit upgrade jiného, než zase US firmware. Jinak je to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpavel Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Ahoj, abych nezakladal novy tema - je Wii z UK to same (Evropske), co se da koupit u nas? (jsem v tom laik) Pokud ano, tak pak nechapu ty ceny u nas... kdyz si to objednam pres UK Amazon - tak je to za nakejch 175 liber i s postovnym, coz je nakejch 5.5K CZK. diky za odpoved.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomblake Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Ahoj, abych nezakladal novy tema - je Wii z UK to same (Evropske), co se da koupit u nas? (jsem v tom laik)Pokud ano, tak pak nechapu ty ceny u nas... kdyz si to objednam pres UK Amazon - tak je to za nakejch 175 liber i s postovnym, coz je nakejch 5.5K CZK. diky za odpoved.. Ne, neni uplne to same. Kdyz koupis v UK, tak tam nemas CZ návod (zbytečnost), je jiná koncovka do zásuvky (redukce par korun) a pak je otazka, jak je to se zarukou. Jinak u nas i UK jsou konzole PAL. Tady v CR se da new Wii sehnat za 6.2 K, ale ve vetsine obchodu je cena jinde, ale co bys cekal, tady ses v CR :-p. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpavel Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Diky za info.. to sem chtel vedet (ceskej navod nepotrebuju). SLo mi prave o to jestli je u nas stejnej standard jako v UK... kde se da poridit za 6,2k? videl jsem za 5990 na prodejher.cz, ale aby to nebylo neco jako pixmania... kdyz bys sel reklamovat, tak se nedockas (pixmania je francouzska a funguje v CR jen virtualne, takze reklamace zpatky do francie atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubago Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 prodejher.cz ... co k tomu rict :) Precti si tohle a rychle budes chtit zapomenout na takovy napad. http://console-forum.net/showthread.php?t=15407&highlight=prodejher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Ahoj, nekde jsem cetl ze kdyz si koupim wii z ameriky nepujdou mi na nej originalni hry z eu je to pravda ? Co mám tedy delat a bych mohl hrát nejakým způsobem hry ? A ještě jedna otázka. Když wii koupím v americe budu ještě něco potřeovat na to abych ho zprovoznil ve svém státě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Ahoj, nekde jsem cetl ze kdyz si koupim wii z ameriky nepujdou mi na nej originalni hry z eu je to pravda ? Co mám tedy delat a bych mohl hrát nejakým způsobem hry ? A ještě jedna otázka. Když wii koupím v americe budu ještě něco potřeovat na to abych ho zprovoznil ve svém státě ? Ano nepujdou ti evropske hry... a dokonce muzes mit problem s tim to prehrat na televizi (protoze evropske TV maji normu PAL a americke NTSC) navic bude asi jina koncovka v napajeni (koupe redukce) a hry ti pojedou jen americke... Secteno a podtrzeno...spatny napad :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hero101 Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 To je samozřejmě nesmysl, na televizi ti to půjde v pohodě (mám americké wii) a hry si koupíš na ebay, kde jsou o polovinu levnější než v evropě takže je to určitě dobrý nápad!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 A potrebujes kúpiť evropsky zdroj nie redukciu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 a co kdybych měl anglické wii (UK) tam už žádný problém nebude ani s hrama stačí jen snad koupit redukci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 ... proc to nekoupis u nas... je tady nekde vlakno s tim kde nejlevneji sehnat wii... budes ho mit s 2 letou zarukou... bez zadnych ceremonii...cekani atp. Aktualni nejnizsi cena 4 990,- pokud se nepletu ALZA.CZ (a to alzu nemusim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 aha vlastne ono by to bylo na to amazonu bez zaruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 aha vlastne ono by to bylo na to amazonu bez zaruky bez zaruky... a postovne by taky neco stalo... snad nejmensi postovne je tam 1000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 camin Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Takže když tam spustim hru např.JP tak si bricknu konzolu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 ja mam wii z anglie a jsem OK (jen redukce na zasuvce) a parim az do vycerpani x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ecko Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 http://www.alza.cz/herni-konzole-nintendo-wii-white-sports-pak-d76233.htm Za 5000,- Tak nw jestli se Vám to vyplatí!!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eledar Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 bez zaruky... a postovne by taky neco stalo... snad nejmensi postovne je tam 1000,- 1000???Kde to beres je to kolem 300-500,ale vic to neni,ted si s tama kamosi objednavali.Kazdopadne je rozdil ve velikosti a pojisteni,atd,ale tisic to neudela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Presne a vyplati se ti to? Kdyz u nas wii sezenes za necelych 5000? :) Jinak ja si objednaval veci z amazonu a na postovnem jsem zaplatil dohromady skoro 2000 :) ale bylo to dost vanocnich darku a trosku tam ta vaha stoupla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 a kdybych mel v tom wiicku chip wasabi sly by hrat PAL hry a jak by to bylo s balance boardem a s ostatním příslušenstvím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eledar Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Presne a vyplati se ti to? Kdyz u nas wii sezenes za necelych 5000? :)Jinak ja si objednaval veci z amazonu a na postovnem jsem zaplatil dohromady skoro 2000 :) ale bylo to dost vanocnich darku a trosku tam ta vaha stoupla Presne ted uz se to nevyplati,na alze maji dnes 5 kusu a to i v cernem.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eledar Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Kazdopadne pokud chces wii s Ameriky tak mrkni na tohle http://aukro.cz/item825212277_nintendo_wii_jednou_zapojene_rychle_jednani_sleva.html I s dopravou s Ameriky te to vyjde skoro stejne .-),takze to ber s aukra:cheesygrin:.(dle meho nazoru vi proc to prodava:roll:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 co když koupim příslušenství (balance board,ovladačky atd.) z ameriky a budu na něm, hrát na wííčku evropském půjde to ? (a nebo naopak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 jo, hardware na wiicku jede odevsad (vyzkousene muj evro mote na kamosove ame wiicku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 tak to je dobře a co hry když bych mel teda npř za americke wii a pal hry tak to nedava smysl. A co kdybych měl wasabi čip? Pomůže to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tuananhcz
Kdybych si koupil treba wii z ebay.com....tak myslite ze pujde downgradnout a normalne hrat stahovany hry?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.