tuananhcz Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2009 Kdybych si koupil treba wii z ebay.com....tak myslite ze pujde downgradnout a normalne hrat stahovany hry? Citovat
0 tekken90 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2009 proč by to nešlo ? jen nejspíš budeš muset tahat jen NTSC hry Citovat
0 Skarjuu Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2009 Downgradnout to půjde stejným způsobem jako EU/JP. Hrát pak můžeš všechny hry. Důležité je jen jedno a to aby se ti nepodařilo spustit upgrade jiného, než zase US firmware. Jinak je to jedno. Citovat
0 xpavel Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2009 Ahoj, abych nezakladal novy tema - je Wii z UK to same (Evropske), co se da koupit u nas? (jsem v tom laik) Pokud ano, tak pak nechapu ty ceny u nas... kdyz si to objednam pres UK Amazon - tak je to za nakejch 175 liber i s postovnym, coz je nakejch 5.5K CZK. diky za odpoved.. Citovat
0 tomblake Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2009 Ahoj, abych nezakladal novy tema - je Wii z UK to same (Evropske), co se da koupit u nas? (jsem v tom laik)Pokud ano, tak pak nechapu ty ceny u nas... kdyz si to objednam pres UK Amazon - tak je to za nakejch 175 liber i s postovnym, coz je nakejch 5.5K CZK. diky za odpoved.. Ne, neni uplne to same. Kdyz koupis v UK, tak tam nemas CZ návod (zbytečnost), je jiná koncovka do zásuvky (redukce par korun) a pak je otazka, jak je to se zarukou. Jinak u nas i UK jsou konzole PAL. Tady v CR se da new Wii sehnat za 6.2 K, ale ve vetsine obchodu je cena jinde, ale co bys cekal, tady ses v CR :-p. Citovat
0 xpavel Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2009 Diky za info.. to sem chtel vedet (ceskej navod nepotrebuju). SLo mi prave o to jestli je u nas stejnej standard jako v UK... kde se da poridit za 6,2k? videl jsem za 5990 na prodejher.cz, ale aby to nebylo neco jako pixmania... kdyz bys sel reklamovat, tak se nedockas (pixmania je francouzska a funguje v CR jen virtualne, takze reklamace zpatky do francie atd) Citovat
0 kubago Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2009 prodejher.cz ... co k tomu rict :) Precti si tohle a rychle budes chtit zapomenout na takovy napad. http://console-forum.net/showthread.php?t=15407&highlight=prodejher Citovat
0 Lazyt Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2009 Ahoj, nekde jsem cetl ze kdyz si koupim wii z ameriky nepujdou mi na nej originalni hry z eu je to pravda ? Co mám tedy delat a bych mohl hrát nejakým způsobem hry ? A ještě jedna otázka. Když wii koupím v americe budu ještě něco potřeovat na to abych ho zprovoznil ve svém státě ? Citovat
0 Hexer Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2009 Ahoj, nekde jsem cetl ze kdyz si koupim wii z ameriky nepujdou mi na nej originalni hry z eu je to pravda ? Co mám tedy delat a bych mohl hrát nejakým způsobem hry ? A ještě jedna otázka. Když wii koupím v americe budu ještě něco potřeovat na to abych ho zprovoznil ve svém státě ? Ano nepujdou ti evropske hry... a dokonce muzes mit problem s tim to prehrat na televizi (protoze evropske TV maji normu PAL a americke NTSC) navic bude asi jina koncovka v napajeni (koupe redukce) a hry ti pojedou jen americke... Secteno a podtrzeno...spatny napad :ziped: Citovat
0 hero101 Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2009 To je samozřejmě nesmysl, na televizi ti to půjde v pohodě (mám americké wii) a hry si koupíš na ebay, kde jsou o polovinu levnější než v evropě takže je to určitě dobrý nápad!!!!!!!!!!!!!! Citovat
0 mootoo Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2009 A potrebujes kúpiť evropsky zdroj nie redukciu ;) Citovat
0 Lazyt Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2009 a co kdybych měl anglické wii (UK) tam už žádný problém nebude ani s hrama stačí jen snad koupit redukci. Citovat
0 Hexer Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2009 ... proc to nekoupis u nas... je tady nekde vlakno s tim kde nejlevneji sehnat wii... budes ho mit s 2 letou zarukou... bez zadnych ceremonii...cekani atp. Aktualni nejnizsi cena 4 990,- pokud se nepletu ALZA.CZ (a to alzu nemusim) Citovat
0 Lazyt Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2009 aha vlastne ono by to bylo na to amazonu bez zaruky Citovat
0 Hexer Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2009 aha vlastne ono by to bylo na to amazonu bez zaruky bez zaruky... a postovne by taky neco stalo... snad nejmensi postovne je tam 1000,- Citovat
0 camin Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2009 Takže když tam spustim hru např.JP tak si bricknu konzolu??? Citovat
0 adis002 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 ja mam wii z anglie a jsem OK (jen redukce na zasuvce) a parim az do vycerpani x) Citovat
0 ecko Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 http://www.alza.cz/herni-konzole-nintendo-wii-white-sports-pak-d76233.htm Za 5000,- Tak nw jestli se Vám to vyplatí!!... Citovat
0 Eledar Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 bez zaruky... a postovne by taky neco stalo... snad nejmensi postovne je tam 1000,- 1000???Kde to beres je to kolem 300-500,ale vic to neni,ted si s tama kamosi objednavali.Kazdopadne je rozdil ve velikosti a pojisteni,atd,ale tisic to neudela. Citovat
0 Hexer Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 Presne a vyplati se ti to? Kdyz u nas wii sezenes za necelych 5000? :) Jinak ja si objednaval veci z amazonu a na postovnem jsem zaplatil dohromady skoro 2000 :) ale bylo to dost vanocnich darku a trosku tam ta vaha stoupla Citovat
0 Lazyt Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 a kdybych mel v tom wiicku chip wasabi sly by hrat PAL hry a jak by to bylo s balance boardem a s ostatním příslušenstvím Citovat
0 Eledar Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2009 Presne a vyplati se ti to? Kdyz u nas wii sezenes za necelych 5000? :)Jinak ja si objednaval veci z amazonu a na postovnem jsem zaplatil dohromady skoro 2000 :) ale bylo to dost vanocnich darku a trosku tam ta vaha stoupla Presne ted uz se to nevyplati,na alze maji dnes 5 kusu a to i v cernem.:psp: Citovat
0 Eledar Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2009 Kazdopadne pokud chces wii s Ameriky tak mrkni na tohle http://aukro.cz/item825212277_nintendo_wii_jednou_zapojene_rychle_jednani_sleva.html I s dopravou s Ameriky te to vyjde skoro stejne .-),takze to ber s aukra:cheesygrin:.(dle meho nazoru vi proc to prodava:roll:) Citovat
0 Lazyt Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 co když koupim příslušenství (balance board,ovladačky atd.) z ameriky a budu na něm, hrát na wííčku evropském půjde to ? (a nebo naopak) Citovat
0 adis002 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 jo, hardware na wiicku jede odevsad (vyzkousene muj evro mote na kamosove ame wiicku) Citovat
0 Lazyt Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 tak to je dobře a co hry když bych mel teda npř za americke wii a pal hry tak to nedava smysl. A co kdybych měl wasabi čip? Pomůže to ? Citovat
Otázka
tuananhcz
Kdybych si koupil treba wii z ebay.com....tak myslite ze pujde downgradnout a normalne hrat stahovany hry?
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.