snoopyk Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Já mám Falcon a žádné přehřívání nepociťuji.Mylím že to přehřívání bylo už i u Falcona plně vyřešeno.A pokud má člověk tuto konzoli postavenou na stojato tak ji nepřehřeje nikdy.Možná víc žere ale za měsíc to je v řádu korun takže nic co by mě trápilo.To že má Jasper integrovanou paměť mě nevadí.Stejně si koupím 120Gb HDD. nebylo vyreseno uchyceni chladicu stejne jako v ostatnich verzich atd... a spousta falconu uz meli RROD a stali na stojaka volne na zemi. ja sem mel na opravu uz 3 a byli to vsechno falconi. A mam pocit ze japster bude to same "ale uvidi se casem" protoze gpu chladic je uplne stejne rozpalenej za 20min v dashboardu jako u X360 bez HDMI. takze nikdy nerikej nikdy. proste cely X360 domrsili konstrukci desky a tu nevylepsili porad stejne jen male zmeny. "ono by se jim to taky nevyplatilo delat znova celou desku lepe" Max kdyby udelali dalsi verzi jako treba ma SOny PS2slim" ale to se jim taky nevyplati asi protoze za 2-3 roky bue PS3 na vrcholu a to uz bude muset MS vylezt z novym xboxem aby se udrzelo. zaverem: neverim tomu ze Japster kterej ma na 65nm uz i GPU nebu bez RROD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Jen dodam , ze Elite uz se prodava taky jasper . Zrovna v patek sem jeden prodaval , verze s Halo 3 odst a mel tam tech 12 V :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Jen dodam , ze Elite uz se prodava taky jasper . Zrovna v patek sem jeden prodaval , verze s Halo 3 odst a mel tam tech 12 V :) Upresnim: 12V maju vsetky, ale 16,5A - ZEPHYR 14,2A - FALCON 12,1A - JASPER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 taky dodam: jak to ma zdroj 150W je to stopro japster, jelikoz je mene zravej i GPU staci 150W. a integorvana pametovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 taky dodam: jak to ma zdroj 150W je to stopro japster, jelikoz je mene zravej i GPU staci 150W. a integorvana pametovka Co sa tyka integrovanej pamate na savy a avatarov z NXE, tak vie niekto na 100% potvrdit fakt, ze ju ma jasper aj vo verzii ELITE? Ja viem, ze ju ma ARCADE, pretoze nema v baleni HDD a uz ani pamatovu kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 to nevim Elite sem v ruce nemel ale podle mne asi nema protoze ma HDD "ale mohu se plest" a jestli je to japster v tom pripade poznas podle 150W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tosha Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Můžu vám to zjistit, mám jej doma, ale nevím jak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Můžu vám to zjistit, mám jej doma, ale nevím jak :D No logicky asi tak, ze pozries do settings/memory :cheesygrin: Tam mas bud iba HDD, alebo aj nieco navyse (samozrejme, ze ked nemas pichnutu pamatovu kartu v konzole). Ked tam nie je nic navyse, tak ten Jasper nema vnutornu pamat na savy a avatarov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 a jaka je to verze kdyz to ma 175W ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Falcon........ Verze pred jasperem , je malo poruchova :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tosha Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 No logicky asi tak, ze pozries do settings/memory :cheesygrin: Tam mas bud iba HDD, alebo aj nieco navyse (samozrejme, ze ked nemas pichnutu pamatovu kartu v konzole). Ked tam nie je nic navyse, tak ten Jasper nema vnutornu pamat na savy a avatarov. V menu je jen HDD :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtuss Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 a este nevite na jakym webu se da koupit jasper verze?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Jasper verze maji napr. na hrejte.cz , uz i flashle . Maji tu v bazaru i tema .... Ne nejde to jen tak prendat mechaniku , musi sedet klic mechaniky s deskou... Mechanika pak neprecte hry a chova se jako dvd player. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtuss Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 dik a nevis jakej je rozdil mezi tim arcade a arcade +? myslim na tom webu a este se chci zeptat ze "starsiho" xka do toho nacpu hdd? budou na nem videt savy? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 HDD by tam mel jit , ale 100% si nejsem jisty jestli to neni nejak vazane... Ale karta jde prenaset tak proc ne hdd ze ? Kdyby sis procetl to tema od hrejte.cz v bazaru , zjistil bys ze verze s + je s flashem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Falcon (Starší) Údajě na štítku pokud máte Jasper : 12V, 14.2A, 1A. Zde je na 65nm pouze CPU (procesor) a grafika jeden na 90nm Menší drobnost - i zde u Falcona máš uvedeno Jasper, větší drobnost - u Falcona je GPU vyráběna technologií 80nm :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Víš to je divné já mám jasper ale má 14,2 krabice měla stitek presne jak popisujes, a take ma v sobe 512MB EDIT: při flashi zřejmě někdo vyměnil horní kryt :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruiser Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Jo dík moderátore za napomenutí, vážim si toho 8) Jinak tenhle topic jsem prolezl, a zjistil ho***, tudíž jsem založil svůj. :bash: Nemam ani Falcon ani Jasper, protože to číslo neni stejný ani u jednoho. btw. dík za lock :coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 pak si asi guma , nebo nevim... Pokud mas verzi bez hdmi to je verze xenon nebo ophuz nebo tak nejak . Jasper ma integrovanou pametovou kartu 256 mb , takze jeho identifikaci si dovolim rict zvladne i prumerna lama jako ty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruiser Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 mam verzi HDMI neumíš číst ? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Odpoved mas jiz v predchozim postu ,ale vidim ze jsi pomalejsi tak jeste jednou . Mas verzi s hdmi a pokud tam neni integrovana pametova karta tak je to verze falcon . Pokud je tak jasper . Neni myslim problem jit do console setings a memory . Tam zjistis jestli tam nejaka takova pamet je . K tomuto staci i manual k pouziti . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruiser Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 integrovaná paměťovka tam neni...už jsem si to zjistil sám zaostalče...že mám verzi Zephyr :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Tak mas verzi falcon , mrkni jeste na zdroj , melo by tam byt 175 w oproti jasperu ktery ma jen 150 w zdroj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruiser Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 175 W tam sice je, ale pořád se to číslo neshoduje ani s Falconem ani s Jasperem, takže mě napadá jen Zephyr :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Odpoved mas jiz v predchozim postu ,ale vidim ze jsi pomalejsi tak jeste jednou .Mas verzi s hdmi a pokud tam neni integrovana pametova karta tak je to verze falcon . Pokud je tak jasper . Neni myslim problem jit do console setings a memory . Tam zjistis jestli tam nejaka takova pamet je . K tomuto staci i manual k pouziti . Nie som si isty, ci revizia Jasper vo verzii Elite ma tiez vnutornu pamat ako verzia Arcade. Tu sa prestala davat pamatova karta, ktoru nahradila vnutorna pamat. U Elite verzii je HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.