Heck Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Zdravím. Uvažuju o koupi NDS, ale nevím jak je to s "flashem". Když si domů přinesu NDS a přikoupím kartu DSTT tak co dál? To jí tam jenom zastrčím a budu už jenom kopírovat a pařit hry? Byl bych moc rád kdyby jste mi pomohli. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 koupíš NDS, koupíš jednu z mnoha druhů flash karet pro NDS, stáhneš si pro ní firmware a podle návodu nahraješ na kartu... pak už jen stačí na kartu hodit hry a hraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 A která karta je nejlepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Doporucuji http://www.dsko.eu/2008/08/novacek-jak-ze-se-to/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Kartu vybírej podle toho jak je na Netu hodnocená a známá,rozhodně nekupuj nějaké šunty o kterých se nikde nic nepíše :) (Jako že takových je na Dealextreme hafo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Doporucuji http://www.dsko.eu/2008/08/novacek-jak-ze-se-to/ To sem si před chvilkou dočet xD Asi se mi zatím nejvíc líbí ta DSTT a koupil bych k tomu rovnou 8GB kartu....microSD jsou levný. Co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cr4sH009 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 DSTT mělo jednu chvíli nějaký problémi ale myslim že už to je vyřešený takže by měli bejt ok :-) kdyby hodnocení jako ve škole dám ji tak 1- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 ja tedy spise nez DSTT doporucuji EDGE. Proc? S DSTT prave ted posledni dobou jsou nejake cachry, je to nejake nevyvazene, bud se prodavaji fake, anebo proste nekvalitni kusy, ktere funguji jak se jim zachce (mrkni se zde po starsich topicach na foru). Zato EDGE je hodne levna (jako DSTT) a nikdy s ni nebyl problem. Pokud mas vice penez a chces neco poradneho, tak Acekard 2, SuperCard DS One nebo Cyclo DS ;-) .. ale hry rozchodis prakticky na kazde skoro vsechny/vsechny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cr4sH009 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 JJ doporučuju acekard a levně ji máš tady http://aukro.cz/item581790521_acekard_2_1_pro_nintendo_ds_lite_sleva_skladem.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ursus1468622888 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Když už to tady je, tak to využiju a zeptám se - na R4 mi nejde Star Wars Jedi Alliance. Máte nějaké zkušenosti s jinou kartou, na které by tato hra jela? Já ji spustím, dám novou hru, mrknu na dlouhé úvodní video a po něm už jen černá obrazovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Tak to já asi vemu ten Acekard 2. Nemohli by jste mi sem pls hodit link na ten firmware s návodem pls? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukys.96 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Jo acekard můžu jedině doporučit. Sám ji mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 A ta intalace FW je lehká? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 ja tedy spise nez DSTT doporucuji EDGE. Proc? S DSTT prave ted posledni dobou jsou nejake cachry, je to nejake nevyvazene, bud se prodavaji fake, anebo proste nekvalitni kusy, ktere funguji jak se jim zachce (mrkni se zde po starsich topicach na foru). Zato EDGE je hodne levna (jako DSTT) a nikdy s ni nebyl problem.Pokud mas vice penez a chces neco poradneho, tak Acekard 2, SuperCard DS One nebo Cyclo DS ;-) .. ale hry rozchodis prakticky na kazde skoro vsechny/vsechny :) kde se plz da ted sehnat EDGE? navic za cenu DSTT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Instalace je lehká. Stáhneš archiv, rozbalíš, zkopíruješ na paměťovou kartu, tu dáš do Flash karty, tu dáš do DS, zapneš DS, hraješ. Asi na dealextreme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 kde se plz da ted sehnat EDGE? navic za cenu DSTT? Za 3 kila EDGE http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10919 posta zdarma, prichazi do 14 dnu. Jediny problem, ze je to momentalne vyprodane. EDIT: sorry, blbe ctu.. kde ted nevim :/ dealextreme samozrejme znas, takze netusim :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 prave, uz je tak 2 mesice vyprodane, imho uz nebude.. ale bych ho docela bral... btw co ten supercard? cetl sjem, ze ze je docela pomaly v menu atd.. to by mi docela vadilo, jinak bych o nem premyslel misto toho edge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedy Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Vem ten Acekard 2, na aukru ho máš cca za 370Kč ( prodejce píše, že ho má skladem, takže přijde za pár dní ) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Březen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Doufám že mezitím neprodá ty zbejvající 2 kusy co tam má, než se kámoš rozhoupe :) Hodne mi sem pls link na ten firmware...Dík Pls o link na ten firmware. Jo a ještě, jakou značku karty microSD by jste mi doporučily? Zatím jsem do všeho cpal Sandisk, mám ho brát i do DSka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Sandisky sou dobrý, ale prej sou Kingstony lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedy Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Kingston je jedna z nejlepších firem na paměti, např. když kupuju RAMky do PC, tak jedině Kingston ;) BtW - Do NDSL jsem si objednal 8gb Kingston ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Ok, takže to vypadá že vemu Acekard 2 a asi 4Gb kartu. Ty hry jsou malý takže 8GB by blo zbytečnejch když na hudbu mám PSP ;)Hodte mi sem pls link na ten firmware.... Dík Tak jsem stáhl FW http://www.acekard.com/news.php#46 ---> 4.15 firmware for ak2 and ak2i Bude to fungovat? xD Vůbec nevím jestli nemusím stáhnout nějaký speciální.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 bude to fungovat. nebo si tam hod AKAIO, coz je alternativa k orig FW http://akaio.gbatemp.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedy Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 NDS mám stále na cestě, ale AK a Kingstonku už mám doma, a tak jsem řešil taky ten FW. Hodil jsem tam orginál, ale na Akaio jsem taky koukal. Co se vám zdá lepší? Orig. FW nebo Akaio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 To mě ho kámoš měl donést už dneska, ale udájně ho zapoměl doma na stole, takže jestli ho v pondělí nedonese, tak kupuju odjinud ;) Takže zase musim ještě víkend čekat :( jedy, koukám že DSko už máš tak se chci zeptat, jakej jsi tam dal firmware? Ten co jsem postoval já nebo jakej? A co hry, jedou v pohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedy Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Hodil jsem tam originál a všechno krásně jede, ovšem kromě GTA. Takže teď jdu testnout Akaio ;) Pak napíšu, jak test dopadl ;) AKAIO se mi zdá více user-friendly, víc se mi líbí :) Ale GTA mi stejně nefunguje, myslím, že to nebude problém FW, ale problém romky, nějak ji budu muset opatchovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Heck
Zdravím. Uvažuju o koupi NDS, ale nevím jak je to s "flashem". Když si domů přinesu NDS a přikoupím kartu DSTT tak co dál? To jí tam jenom zastrčím a budu už jenom kopírovat a pařit hry? Byl bych moc rád kdyby jste mi pomohli. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
32 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.