Kozlik86 Odesláno Květen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 Tak co uz nekdo hraje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 Já mám singl dohranej a od neděle vyzobávám golden guns v jednotlivých levelech a začínám se otrkávat v multiplayeru. Fakt masakr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 Neví někdo jestli bude demo, rád bych to první prubnul, ikdyby nebylo stejně si to pořídím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Neví někdo jestli bude demo, rád bych to první prubnul, ikdyby nebylo stejně si to pořídím Demo nebude, ale to je jedno, já to sjíždím poněkolikáté kvůli vyzobávání skrytých zbraní, režimu na body a mulťáku. Zatím mě to pořád baví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Dřív nebo později si hru určitě pořídím, mám ještě pár her rozehraných tak nechci to uspěchat, ještě se chci zeptat je po dohrání hry možné pak jednotlivé kapitoly projít v libovolném pořadí? Jestli to teda je dělené na kapitoly a není to třeba v celku... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Dřív nebo později si hru určitě pořídím, mám ještě pár her rozehraných tak nechci to uspěchat, ještě se chci zeptat je po dohrání hry možné pak jednotlivé kapitoly projít v libovolném pořadí? Jestli to teda je dělené na kapitoly a není to třeba v celku... díky Právě že to je dělané tak, aby hráč hrál hru pořád dokola. Takže nejen je tu možnost procházení kapitol, ale dokonce lze i po checkpointech a na čas třeba. Prostě dobrá práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Květen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2012 Zrovna hraji a je to skvělá hra. Sice je to pořád na jedno brdo, dojdi, zabij co vidíš a jdeš dál... Ale přestřelky jsou neskutečné, obvzlášť v kancelářích, kde se všechno rozpadá, skol tříští a do toho bullet time, nádhera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Mám na Vás otázku. Dorazil mi Max Payne 3 ze zavvi.com. Na playstation se teď nedostanu, abych si to zjistil a jsem z toho na měkko. Rozbalím obal a vypadne na mně lísteček, kde se píše o MP a zakoupení online passu.?! Vysvětlete mi to někdo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 tahle hra má online pass? to už R* taky? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 (upraveno) Zdravim,koupil jsem si tuto hru z bazaru na PS3 a jsem momentalne v cheapteru 3. Problem je ten ze neskacou trophies... Dle seznamu trophies je za kazdy cheapter bronzova a me neskocilo nic.. !!! Nejaka rada? Diky :confused: omlouvám se,tento příspěvek měl být směřován spíše do sekce podej ruku blbovi... problém vyřešen... Upraveno Listopad 14, 2014 uživatelem wesick osobní hloupost,neléčitelné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.