Cifo1468624849 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Zdravim, kamos chce kupit PSP 3004 a chcem vediet ci nebude problem ho flashnut. Aspon podla predajcu by tam mal byt software 4.21 a kod pod bateriou 8D. Pojde to bez problemou na 1000% alebo tam je volajake riziko ze doska je neprerobitelna nakolko je vyrobeny 4 kvartal 2008. Predajca tvrdi ze je novy, vybaleny iba koli kompletnosti. Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Zadne 3k nejde upravit pres servisni baterku. Zalezi tam jen na firmware, ktery musi byt nizsi, nez 5.03 nebo 5.03, pokud na tom chces hrat iso/cso zalohy a homebrew aplikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cifo1468624849 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Ako som pisal firmware je tam 4.21 a kod pod baterkou 08D. Len chcem vediet ci to na 1000% pojde urobit akymkolvek sposobom, aby isli na tom hrat ISo/CSO hry. Ci nemoze byt akakolvek pravdepodobnost ze to nepojde koli doske, alebo inej veci. O nic ine mi nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Ja ti rikam, ze kod pod baterkou te na 3k nemusi VUBEC ZAJIMAT. 3k nejde upravit zadnym jinym zpusobem, nez chickhenem, ktery jde JEN NA 5.03, takze tam NESMI BYT VYSSI FW, nez 5.03. Pokud si jsi tedy na 1000% jisty, ze je tam 4.21 a ne neco jineho, tak tam na 1000% pujde chickhen a tedy i ISO/CSO zalohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Ako som pisal firmware je tam 4.21 a kod pod baterkou 08D. Len chcem vediet ci to na 1000% pojde urobit akymkolvek sposobom, aby isli na tom hrat ISo/CSO hry. Ci nemoze byt akakolvek pravdepodobnost ze to nepojde koli doske, alebo inej veci. O nic ine mi nejde. Ono by si stačilo přečíst první stránku tohohle tématu... # Mám PSP 3000 (Brite) ...- pro PSP Brite je jen jediná možnost a to ChickHEN + CFWEnabler / 5.03 GEN, ale pouze do FW. max. 5.03 !! Snížení FW na 5.03 není u této verze PSP možné ! (stejně jako u novějších modelů PSP Slim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cifo1468624849 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 OK tom som chcel vediet aby som sa neopalil. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cifo1468624849 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 A este da sa upravit aby isli ISO/CSO hry na PSP 2004 FW 5.55 s Date Code pod baterkou 7D? Thank. A keby ste si mali vybrat co by ste brali 2-rocny PSP 2004 alebo new PSP 3004. Obidva v 100% stave s rovnakym prislusenstvom. Thank. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 ano pujde upravit /pres pandoru/ pro ISO, mas to napsane hned na prvni strance staci cist.... ;) vzal bych teda spis starsi 2004, ale jen s jistotou ze ma flashnutelnou zakladovku (coz by melo mit pokud je 2 roky stare), nebo aspon FW pro chickhen ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barto Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Zdravím všechny, na svém PSP mám FW 3.52 M33, ale když dám nějakou starší hru do složky ISO, tak se mi později nic v PSP neobjeví(There are no games).Tak bych Vás chtěl poprosit o nějakou radu, co s tím.A nebo pokud by to šlo upravit na nějaký jiný, novější FW.Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 4, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Nejdříve udělej update na 5.00M33-6 a pak 5.50GEN-D3 http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barto Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Děkuji ti update na 5.00M33-6 už jsem zvládl, ale zkoušel jsem si nahrát hru God of war.iso do složky ISO a pořád se mi potom nic v PSP neobjevuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Po updatech naformátuj kartu, pak ti to půjde. Nezapomeň si zálohovat z karty savy a další důležitý věci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cifo1468624849 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Ako mam zistit ze to PSP 2004 SLIM ma flashnutelnu dosku, ved nemozem povedat predajcovi "potrebujem rozobrat PSP koli typu dosky". Asi by ma zozral. Podla jeho info je tam FW 5.55 a date kode bod baterkou 7D (2007 4-ty kvartal). Pojde tam dat teda FW nizsi alebo nie. Nechcem nieco kupit a potom si trieskat hlavu o stenu ze nic sa s tym neda robit. Na prvej strane je sice velkym ze PSP 2004 Slim nie je mozne upravit ale zase nizsie je pisane pre PSP 2000 (ak to plati pre moj model) ze to mozne je v takom a takom pripade. Kto sa v tom ma teda vyznat. Staci mi aj odpoved ANO ide to, NIE nekupuj to. A kde najdem v pripade ze to pojde na to ten FW? Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 pokud je date code 7D, tak podle vseho MÁ flashnutelnou zakladovku, tudiz muzes udelat downgrade na nizsi FW ;) takze- ANO JDE TO! o downgradu víc tady: budes potrebovat nekoho aby ti to udelal nejspis ;) http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 PS: srry, ale kolikrat se jeste zeptas? na zacatku tyhle stranky uz sem ti na to odpovidal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_§_P_!_R_E Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 custe ... mam Flashnute PSP a asi sem omylem smaznul sluzku seplugins na kartě a ted kdyz tam dam nejakou gamesku ...najedu do games tak tam nic neni ...netusim cim by to mohlo byt (slozku sem o5 vytvoril, ale nic) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 6, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Seplugins to asi nebude, protože to jsou pluginy .. spíš složku ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_§_P_!_R_E Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 tu mám normálně s tou sem nic nedělal dělal sem trošku pořádek na kartě nemohl jsem smazat i něco jiného (nějaký soubor atd) ale doufám, že ne a před hodinou to šlapalo jako lusk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Zazálohuj si savy atd. z karty a naformátuj ji v PSP. Pak to zkus znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_§_P_!_R_E Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 dik moc a zova vytvořit celý root na kartě... btw nemáš někde po ruce ten root abych to nemusel hledat (jen jestli mas) THX moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 6, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 ??? Složky se ti vytvoří samy po formátu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_§_P_!_R_E Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Jeeeeee já vás nemít FUNGUJE! Díky Zinglbee a Tekken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Ahoj, ja vim ze jsem fakt jak kre*** ale, napiste mi prosim tady postup jak flashnout PSP abych na nem rozjel ISO hry... Mam psp Slim a Lite 2004 s deskou TA-088v3 a oficialnim firmwarem 4.05?! Diky za opoved! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 koukni se sem : http://console-forum.net/showthread.php?t=55173 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 jj diky a kdyz mam FW 4.05 muzu na to dat FW 5.03 ... nebo to musim nejak postupne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 můžeš dát rovnou update na 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.