LoCo99 Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Tak to seš akorát nevděčná ♥♥♥♥ že nechceš číst znova a pochopit to, tady ti to ♥♥♥♥♥ nikdo nebude dávat na podnose, nauč se hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Jestli budes chtit vazne poradit zavolej mi na 777 836754 a nebo nejlepsi prijed jsem z prahy. Vse te naucim a vysvetlim co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiSpi Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 3 ) Pokud ste udělali update a PSP potom zčerná, po chvilce se vypne - Při startu PSP podrž pravé horní tlačítko ®, najede ti černá tabulka, jdi do Configuration a Položku "Autorun program at PSP/GAME/BOOT/EBOOT.PBP" nastav na DISABLED normálně se mi psp zapne žádná černá tabulka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzman Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Ahoj. Ja mam cfw 6.39 iso subor mi ho precita ako corrupted data. Viete mi poradit? Hladal som tu po fore aj som sa pytal ale nic. Dakujem za kazdu radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
por.wolf Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Mám přesně ten samý problém, pokoušel jsem se nainstalovat 6.35/6.39 (PROB6 ale neustále mě to ukazuju na kartě corrupted data.Všechno sem pročetl , zkoušel to stokrát a nejsem schopen s tím nic udělat.PSP 3004 , 9c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzman Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Tak ja som to vyriesil. V menu psp najdi format card. Naformatuj. Subor iso vytvor nie v games ale tam kde su zlozky,video ,picture atd. Nahod cfw a malo by to ist. Daj vediet . PSP 3004 9g CFW 6.39 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
por.wolf Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Vyřešeno, problém byl mezi židlou a klávesnicí:bash:, vše jede jak má , pohoda vánek dlouhý kouř.díky PS 3004 - 4g a CFW 6:35 PRO-B6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 por.wolf: Pokud máš 4g, tak bych ti radil si downgradovat na 6.20 a dát si tam 6.20 PRO B6 Permanent, má úplně stejný funkce jako 6.35 PRO B6 akorát je nastálo, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WinterSuprise Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Ahoj já jsem fakt uplnej amatér a vůbec mi to nejde. Stáhla jsem si ChickHEN a patapon 2 demo. Patapon jde ale chickHEN ne :D FW mám 6.20. Zkoušela jsem stahnout iso hru LocoRoco ale nejde spstit. Je t o tim že nemam ten chickehen anebo je chyba ve hře? Mam psp 3003 slim. Ja vim ze vas s tim otravuju a ze si asi myslite ze jsem uplnej magor ... Ale za radu bych byla vdecna... diky za odpoved Moderation Tools(0) Zobrazuji návštěvnické zprávy od 1 do 1 z 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Tohle je stará záležitost, dej si tam 6.20 Pernament, viz: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Tohle je stará záležitost, dej si tam 6.20 Pernament, viz: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Ehm, Ehm co takhle tam dát můj topic :cheesygrin:? Na PSP Novinkách píšou strašné kraviny, teda naštěstí už pár je opravených, ale lepší je to u mně :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikeMaster Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Dík moc bratrovi to pomohlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkJober Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Má někdo zkušenosti s flashováním na MacOS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 20, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 DarkJober: Jak to myslíš? Vždyť se na PC při flashi prakticky nic nedělá, akorát kopíruje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Neni to flashování,pouze emulování,což znamená že po vypnutí PSP se vrátí zpět do XMB. MacOS 8.1 je nejpoužitelnější emulovaný "pravý" OS na PSP (Je ještě Win 3.1,Win 95 a Linux který nefunguje). Ale je t oakorát na kalkulačku a machrování xD Edit: Špenát,spletl sis sekci xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkJober Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Jedná se o to, že jsem majitelem MBPro (tzn používám OS MacOSX), jednalo se mi o to, zda-li při flashování musím mít nějaký program nainstalovaný, nebo jestli se jedná o pouhé kopírování do PSP. Nejedná se o OS na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Bud virtualbox nebo by bezproblemu melo fungovat http://console-forum.net/tema/18823-pandora-v-linuxu , akorat misto DOWNLOAD v clanku pouzij tento odkaz: http://rapidshare.com/files/67381434/pandora_creator_3.xx_Fat_Slim_battery.rar samozrejme pak budes muset updatovat na novejsi CFW, ale to uz neni problem :) To lze provest primo z PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 21, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Ne, nic jsem si nespletl....Akorát jsem já při flashování PSP nemusel nic instalovat, šlo akorát max. o kopírování souborů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Ne, nic jsem si nespletl....Akorát jsem já při flashování PSP nemusel nic instalovat, šlo akorát max. o kopírování souborů... Pokud mas k dispozici uz druhe, flashnute PSP, tak staci pouze nakopirovat na kartu a zbytek se uz provede na PSP. Pokud ale mas jen pandoru a pametovku a neflashnute PSP, tak to musis vse udelat v PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 21, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 No hele já ti nevim. Sice vlastní PSP flashlý mam, ale když jsem flashoval kámošovi PSP, použil jsem k tomu Pandoru a MMS s M33, kterej jsem si na paměťovku ZKOPÍROVAL pomocí PC. Vůbec jsem k tomu nevyužíval moje flashlý PSP.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 To je divny, protoze u te pametovky je nutne upravit boot sektor, aby z toho byla MMS. Nestaci na ni normalne zkopirovat soubory. Pripadne jde zkopirovat instalacku Despertar de cemetrio a pak ho spustit na flashlem PSP a ten si tu kartu upravi sam na MMS (sam vytvori ten boot sektor atd). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Ja mam takovy pocit ze MMS jde vytvorit i bez flashleho PSP, kdyz jsem si bricknul sve fatko tak jsem to udelal pomoci ctecky karet a pc bez jineho PSP pres program v PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Zdravím, cca před 3-4mi roky jsem měl psp verze 1004, od té doby jsem na něj nešáh, teď jsem ho znovu objevil a nevím si rady s FW... Nyní je tam 3.40 OE-A.. Co jsem pochopil musím udělat DG na 1.5(podle tohoto topicu), jinej návod na DG jsem bohužel nenašel a pro tento http://console-forum.net/tema/8806-navod-na-3-50-downgrader nemám Lumines...Mým cílem je 6.20.. Předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Zadnej downgrade nemusis. Naopak musis postupny upgrade. OE-A uz CFW je... Anebo si vytvor pandoru a MMS a muzes tim preskocit nekolik updatu a muzes rovnou nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrubas Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 chci se zeptat, kdyz mam PSP Go a FW 6.38, je mozny downgrade? Jestli jenom pres PB, tak kde ji poridit a za kolik, dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.