hugofalfar Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Baterka vypadá jako normální sony 1800 mAH a nevypadá ani, že ji někdo otvíral. ve VHS menu jsem zkoušel to "make normal battery", ale nijak mi to nereagovalo. fakt je, že tohle jsem zkoušel bez připojení ke zdroji. Tak to vyzkouším, podle Raczeka. Doufám, že to bude fungovat. Každopádně vám děkuju za rady:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugofalfar Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Ještě mě napadlo, pokud ta baterka je skutečně Pandora, znamená to, že ta karta, co bez problému funguje, je Magic karta? Nebo jen pletu pojmy s dojmy? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 1, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Pokud je baterka Pandora, nemusí být nutně karta MMS (Magic Memory Stick). Jedná se o dvě rozdílné věci. Navíc, pokud by to MMS byla, tak by to v kombinaci s pandorou naběhlo do instalačního menu CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugofalfar Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 psp zapni přes zdroj, pak vlož baterku, najeď do VSH menu a vyber "make normal battery" a potvrď X, baterka se převede na normál a jedeš, teda pokud to není nějaká HW pandora :) tak bohužel, tento postup taky nefungoval, na položce VSH menu "make normal battery" to na X vůbec nereaguje:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 1, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 A jsi si jistý, že máš PSP 1000? Ona totiž Pandora nešla vytvořit na některých základních deskách novějších typů PSP (2000 a výš), stejně jako na mém... Ještě mi řekni, co máš napsáno v "Date Code" pod baterkou (2 písmena/číslice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugofalfar Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Pod baterkou je napsáno DATE CODE 5C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugofalfar Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Jnak je to tlustý PSP a má to i pod baterkou napsaný, že je to PSP 1004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 No ono to zdánlivě ani nic nemá dělat, je to mžik, to jen vsh menu sotva problikne a je hotovo, nic jinýho se nezobrazí. Ještě bych zkusil tu 1GB naformátovat pokud jsi to nedělal, pak je ještě možnost že to je HW upravená baterka (případně SW pandora co nejde vrátit zpět) a ta 2GB je mms jen s tím rozdílem že bootuje rovnou do XMB, potom by se takto dala upravit i ta 1GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 1, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 No tak pak už mě napadá jedině, že je to HW Pandora, se kterou se nic moc udělat nedá, i když jsou na netu návody, jak jí vrátit do původního stavu, ale zkušenosti s tím nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugofalfar Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 tu kartu jsem formátoval jednou v telefonu a pak dvakrát za sebou v tom PSP. Dokonce jsem zkoušel zkopírovat kompletně tu 2 GB kartu (bez her, pak jsem tam přidal jen jednu co se vešla) ani to nefunguje. Jedině to nahodit bez baterky. Mohl bys mi prosím poradit, jak upravit tu 1GB kartu, aby bootovala do XMB? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 1, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Ta karta nejde upravit pro bootování do XMB, dá se upravit jen na bootování do "launcheru", ze kterého se dá nainstalovat CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Myslím že to bude opravdu ta pandora s upravenou mms aby bootovala rovnou do xmb, taky jsem jednu takovou měl, běžně bootovala do XMB a když jsem podržel talčítko L tak naběhla do pandora menu. Taková univerzální vychytávka :D Mělo by teda asi stačit tu 1GB upravit taky na mms a mohlo by to frčet. btw, spenat: mohl bych tě o něco poprosit? Jestli jsi ještě nezahodil saints row 3 co sem ti dával k xku, mohl bys mi to projet přes abgx a zjistit mi media ID a title ID? chtěl bych si to zase zahrát ale save co sem si z xka vytáhl než sem ti ho posílal je na jinou verzi a já nevim na jakou a rozehrávat znova se mi to nechce. Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 1, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Jo jasný, nezahodil :D Ale budu muset z toho DVD nejdřív udělat iso, ale pak ti dám vědět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugofalfar Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Ta karta nejde upravit pro bootování do XMB, dá se upravit jen na bootování do "launcheru", ze kterého se dá nainstalovat CFW. vzhledem k tomu, že jsem ti přestal rozumět po slově "upravit", nebylo by pro mě nejlepší koupit normální baterku? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 1, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Jo, to bude asi nejlepší, prostě koupit novou baterku, dneska už zase tak drahý nejsou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugofalfar Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Myslím že to bude opravdu ta pandora s upravenou mms aby bootovala rovnou do xmb, taky jsem jednu takovou měl, běžně bootovala do XMB a když jsem podržel talčítko L tak naběhla do pandora menu. Taková univerzální vychytávka :D Mělo by teda asi stačit tu 1GB upravit taky na mms a mohlo by to frčet.btw, spenat: mohl bych tě o něco poprosit? Jestli jsi ještě nezahodil saints row 3 co sem ti dával k xku, mohl bys mi to projet přes abgx a zjistit mi media ID a title ID? chtěl bych si to zase zahrát ale save co sem si z xka vytáhl než sem ti ho posílal je na jinou verzi a já nevim na jakou a rozehrávat znova se mi to nechce. Díky :) Tak jsem zkusil u tý karty 2GB podržet L a fakt mi tam naběhlo nějaký divný menu s nabídkou na instalaci:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 1, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Tak v tom případě je to potvrzeno, jedná se o Pandora's Battery. Takže si kup novou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 spenat: nemusíš, frkni dvd do mechaniky a jeen v abgx nahoře v rohu přehoď input na burned DVD a je to :) hugofalfar: Nejjednodušší by to určitě bylo, baterku seženeš tak za 2 kila máš svatej pokoj :) Jinak rád bych ti řekl v čem jsem tu kartu měl upravenou ale za boha si nemůžu vzpomenou v jakým programu ale určitě to nějak jde. možná pspgrader? Fakt už nevím. edit: tak a je jasno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugofalfar Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Pánové moc vám děkuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotalicek Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 kluci, nezlobte se opravdu jsem už zoufalý, ale chtěl bych udělat flash na mojem PSP 3003 pod baterkou mám 9A a verz 6,60 .... co je nejlepší tedy udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 10, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Flash na tvém PSP půjde bez problému: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Dej si tam 6.60 PRO B10, návod najdeš tu v tutoriálech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f2323 Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 PowerPC procesor (s kódovým označením "Broadway"), „srdce“ systému Wii byl vyroben pokročilou 90 nm SOI CMOS technologií, ne které se podílela společnost IBM. Společnost IBM tyto procesory i přímo vyrábí. ------------------------------- Sac Longchamp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel80 Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 Ahoj, pár let se doma válí PSP 2004 7D sw 5.00M33-4 hrály se na tom jen hry z karty. dnes dostal kluk první orig hru a stále chyba 80020148. všechny rady co jsem tu našel jsem zkusil. bez úspěchu :-( poradí mi někdo? díky Karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 Hra vyžaduje vyšší verzi FW, nejlepší bude nahodit nejnovější CFW 6.60 PRO-B10 fix1 + FastRecovery + CIPL Flasher (01g, 02g): http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.