Daxter Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Login:Daxter Model: iPod Nano 4. Generace Datum pořízení: únor 2009 Spokojenost:100% +:pěkná design, kvalitní provedení, prostě Apple -:iTunes, jednou se mi sekl, ale service mod to vyřešil :) Shrnutí:Pokud vám nevadí připlatit si nějakou tu korunku na víc oproti běžným MP4, pak jsou iPody jsnou volbou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sweet22 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 sweet22: popravde ten ALAC mi lezie na nervy... nacpali tam ALAC a podporu FLAC nespravili ! ... pripada mi to ako narychlo spraveny bezstratovy kodek aby nemuseli pouzivat FLAC alebo inak nechapem no je pravda, že převod z FLAC do ALAC zabere trochu času, ale většina FLAC souborů obsahuje celé album v kuse, takže rozkouskovat to, taky zabere nějaký čas. mě se ALAC líbí, je to asi 97% originálu, nemám s tím problém, ALAC z FLAC vytvářím přímo v iTunes, načte mi to jako CD v mechanice, najde názvy interpreta, alba a tracků sám a převod jednoho alba trvá asi minutu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 tak jsem si koupil iPod nano 4th 8GB a opravdu nadhera,kvalita display parada na youtube sem videl video kde na nej nejakej lamer skrabal kudlou a ani skrabanecek jinak senzor pohybu taky parada a podle me se to ani neda srovnavat s normal mp4 jinak jsem ho koupil z sbazaru za 2000!!se sluchatkama a USB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Login: Dzisio Model: iPod Video 30GB Datum pořízení: už nevím.. tak před rokem a něco asi Spokojenost: 500% +: Skvělej design, výborná výdrž baterie, kvalita -: Není Shrnutí: Jsem naprosto spokojen... Časem chci pořídit MacBook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Login:Sasán Model: iPod Touch 2G 8gb Datum pořízení: 4.6. 2009 Spokojenost:98% +:Super kvalita,rychlost vykonej hw, super display,accekerometr,safari -: mam ho tyden a uz ma ze zadu skrabanecky :D Shrnutí:Super přehrávač jak an hry,hudbu,filmy,fotky,aplikace,internet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KuKu Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Nick: KuKu Model: iPhone 3G, MacBook Aluminium Unibody Datum pořízení: cervenec 2009, cervenec 2010 Spokojenost: 100% +: styl, design, mac os x, itunes, iwork -: cena Shrnutí: i love think different Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Login:Lentilek2 Model: iPod Shuffle(ztracený) a iPod touch 2g MC 4.0.2 Datum pořízení: Shuffle jak jsme upovali O2 TRIO,nano 17.8.2010 Spokojenost:89% +:všechno -:iTunes je trapně řešený,updatoval jsem na 4.0.2 aniž bych si zjistil,že nejde jailbreaknout Shrnutí:X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 nick:Jura555 Model: 4x iPhone 8gb Datum pořízení: jak kterej Spokojenost: 70% +: hry, jednoduchost, kvalita, display (velikost, multitouch atd....) -: iTunes, reproduktor na prehravani hudby, cena, vydrz baterie, ukoncena podpora apple pro iOS4 Shrnutí: hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Login:Lord1382 Model:iPhone 3gs 16GB Datum pořízení:cca květen tohoto roku Spokojenost:99% + to by bylo na dlouho - náchylněší zadní kryt k poškrabání Shrnutí: Je to perfektní telefon pro člověka jako já, a s iTines jsem spokojený.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Login: MicHi Model: iPhone 3GS 32GB (ještě neprodaný), iPhone 4 16gb, MacBook Air, iPod nano 3g. Datum pořízený: 1.11.2009, 28.8.2010, 03.07.2010, rok 2009 někdy v lednu :D Spokojenost: prostě apple :love: Shrnutí. jak říká Anonymous_ ... MicHi je typický Apple uživatel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Login:SliW3.G0ng3rs Model:MacBook White (old), MacBook pro 13.3 2.4ghz, iPad wifi 64gb, iPhone 4 32GB black Datum pořízení: X - nebudu vypisovat :D Spokojenost:99% +:Ovladani, vzhled, funkčnost, kvalita, plynulost :) -: zdržují vydání 4iOS pro iPad Shrnutí: Nic jiného než od apple nechci! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubskavej Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Login:dubskavej Model: iPod Touch 2G 8GB, Imac 20" , Ipad 32GB WiFi verzE, iphone 3G 8GG, macbook pro 17" verze 2010 a kniha jak myslí Steve Jobs :P Datum pořízení:vetšina veci pred 2 lety a ipad 20.11.2010 a macbook pro o prázdninách 2010 Spokojenost: 111% + jeto apple a apple je muj život - jedině snad postradam flash... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Login: Artom Model: Iphone 3g 8g Spokojenost: 70% + design,prehravani hudby,hrani her,dobre aplikace,vydrz - Slaby fotak,mala pamet,ceny pomalu klesaji :D Shrnutí: Chtelo by to uz 3gs.Ale uz to neni takova slava mit Iphone jako drive :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Login:Kastan Model: iPhone 3G, iPod Touch 2G Datum pořízení: Touch: září 2009, iPhone: říjen 2010 Spokojenost:75% Dal bych rozhodně 100%, ale vadí mi rychlost iOS 4 na 3G, znovu bych už do něj nešel. Touch je na tom o něco lépe, ale taky žádný sláva. Co se týče platformy, nikdy bych už neměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flv89 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Login: flv89 Model: MacBook Pro 13" Datum pořízení: listopad 2010 Spokojenost: 100% +: bez komentáře - jednoduše vše :) - : snad jen to, že zatím neumím vypalovat hry - to se snad brzo naučím :) Shrnutí: s MBP naprostá spokojenost:) Prvotně jsem měla strach, nyní jsem ráda, že jsem MBP pořídila:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrederickVI Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Login:FrederickVI Model: iPhone 3G 8Gb, JB Datum pořízení: Prosinec 2008 Spokojenost:100% +App store, Cydia, s JB dokonalost -U 3G - kamera, paměť RAM Shrnutí: Nikdy jiný telefon než iPhone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Login: Mr.Steph Model: iPod Touch 4G 8 GB Datum pořízení: Vánoce 2010 Spokojenost: 100% + Super Retina display.. Super odezva displaye.. Celková rychlost přístroje.. - Neumí volat :( :D Baterie.. ale nejspíš je to způsobený jailbreakem a aplikacema z cydie. Shrnutí: Pro mě první věc od Applu. Jsem naprosto oslňen co se dá na této placičce dělat. Místy si i říkám.. dočkám se jednou za život toho iPhonu ? :( Ne, nedočkám. Je moc drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Login: aRMy-K Model: iPhone 4 (16GB) Datum pořízení: Vánoce 2010 Spokojenost: 100% + Nepřekonatelný HW a SW - nic P.S. přidejte si mě na gamecenter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stiffler Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Login: Stiffler Model: iPhone 4 32gb Datum pořízení: 12.12. 2010 Spokojenost: 100%, kdyby existovalo víc rozhodně bych dal víc. +: Design iPhonu, odlišnost od obyčeje jiných přístrojů, jednodůchý a přitom propracovaný software, podpora Apple jak skrze software tak zkrze appstore. -: No, má jediné -, pokud si zakoupíte produkt Apple, najde se na každém rohu nějaký rádoby chytrák který ho automaticky odsoudí za předraženou s*ačku, nikdy jsem nebyl zaměřený na jednu značku, měl jsem jak nejvyšší řady od Nokie nebo Sony Ericssonu, koupil jsem to co se mi momentálně líbilo ať to stálo co to stálo, iPhone 4 se mi zalíbil hlavně designem, který jednoduchý a přitom nádherně elegantní. Po krátké době jsem si na jeho svižnost a jednoduchý software zvykl, i iTunes mi přirostlo k srdci, nezdá se mi na něm nic špatného, chci nakopírovat hudbu tak jí prostě nakopíruju, chci nakopírovat video tak ho nakopíru, chci stáhnout již odladěné aplikace bud zdarma nebo za minimální ceny stáhnu z Appstore. Opravdu jediný problém jsou lidé kteří vám iPhone buď závidí nebo jsou fanoušky jiné značky. Pokud se setkáte s člověkem který vám iPhone neodsoudí a má na něj peníze je to z důvodu že se mu nehodí například na jeho práci či jené činosti jiný důvod to nemá. Shrnutí: Pokud chcete jednoduché, elegantní řešení která má budoucnost a podporu, zaměřte se na výrobky Apple. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Login: Sunfig Model: iPhone 3G 16Gb Datum pořízení: 8.1.2011 Spokojenost: 100% + Prostě iPhone, luxusní mobilek se kterým si člověk vyhraje ;) - Jack pro sluchátka bych preferoval aby byl dole a né nahoře.. :) Shrnutí: iPhone? Dnes se dá sehnat za slušnou cenu a opravdu multifunkční telefon, hry, videa, hudba, internet... A hlavně kvalita (Apple) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Code Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Login: Code Model: Ipod Touch 4G 8GB JB Datum pořízení: 24.12.2010 Spokojenost: 100% + všechno -nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Login: JerRry Model: iPhone 3GS 32GB, iPad wifi 64GB, iMac 27 quad-core i5 5750 ATI, MacBook White 2ghz Datum pořízení: průběžně Spokojenost: 100% ..ale místo MacBooku a iPadu plánuji MacBook Air 1,6ghz, 4GB ram, 128GB SSD +: Skvělej design, OSX - nejlepší systém, app store, podpora applu, apple je vždy o několik kroku napřed, výborná kompatibilita, bootcamp, imac je úžasný stroj, ......... -: Občasné problémy applu - vždy je vyřeší velmi rychle, ale mohli by si je odpustit. Shrnutí: Kdo si zvykne na apple, nemůže přejít z5. Apple je kvalita, značka.. OSX je super systém, iOS též.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Login: Steel Model: iPad WiFi 16GB , ipod shuffle 2GB . Datum pořízení: Průběžné Spokojenost: 100% +Super design, kvalita , propracovaný iOS -Nic mě nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1joker1 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Login: 1joker1 Model: iPhone 3G 16gb, iPod Touch 3 gen Datum pořízení: Ruzne Spokojenost:100% + iPhone 3G - design, skvely dotekovy display,rychlý, hry, jednoduchost ovladani... + iPod Touch - lehky, rychlý, design, na filmy na hry na hudbu, výdrž baterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Login: Djmaikl Model: iPhone 3G 16gb Datum pořízení: Nepamatuji si xD Spokojenost:90% +výborný displej -pomalost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.