xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 l0ading Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Cau, jsem z chudeho kraje a proto si nemuzu dovolit nic extra :D. chtel bych se zeptat jestli sezenu nejakej monitor do 2500 kč na kterym bych rozjel v pohode NHL14. Diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendy93 Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Cau, jsem z chudeho kraje a proto si nemuzu dovolit nic extra :D. chtel bych se zeptat jestli sezenu nejakej monitor do 2500 kč na kterym bych rozjel v pohode NHL14. Diky :) To jako fakt ? Monitor nemá žadný vliv na výkon nebo že bys to nerozjel, stačí ti jakejkolovit monitor s hdmi, nebo aj vga (D-SUB) + případnou redukci .. a jestli ti jde o to abys neměl rozmáznutý obraz tzv. duchy tak monitor do 10ms ti stačí takže každý monitor co koupíš bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 l0ading Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 aha a ja se bal ze si na levnym monitoru moc nezahraju kdyz tu vidim typky co si kupuji monitory za 15 000 :D stacil by treba i tenhle? http://www.alza.cz/19-5-philips-203v5lsb26-d468347.htm A je hodne velkej rozdil mezi tim hdmi a VGA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendy93 Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 aha a ja se bal ze si na levnym monitoru moc nezahraju kdyz tu vidim typky co si kupuji monitory za 15 000 :D stacil by treba i tenhle? http://www.alza.cz/19-5-philips-203v5lsb26-d468347.htm A je hodne velkej rozdil mezi tim hdmi a VGA? VGA je zhruba 20 let starý konektor, oproti hdmi, takže rozdíl je :) Aj na starém CRT monitoru nebo TV bys sis zahrál, ale hold nebudeš mít tak kvalitní obraz, prostě si musíš našetřit víc peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 l0ading Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 (upraveno) tak jsem koupil ten monitor s vga a nejde na to xbox napojit. Asi musim dokoupit nejakej kabel k tomu ale nevim jakej v techto vecech se nevyznam... mam xbox 360 S takze zadnej vga kabel asi neni co... Upraveno Prosinec 29, 2013 uživatelem l0ading Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendy93 Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 (upraveno) ...nebo aj vga (D-SUB) + případnou redukci .. ? sis asi nepřečetl co sem ti napsal co ? http://lmgtfy.com/?q=xbox+vga Upraveno Prosinec 29, 2013 uživatelem Rendy93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 habysk Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2013 Ahoj potřebuji poradit, mám dobrou nabídku na Acer c110 je to projektor, ale do USB. Jak do něj dostat obraz xboxu? chci ho primárně pro xbox. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Betyn Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Zdravím potreboval bych rady odborniku,nekoho kdo s tim ma skusenosti,protoze nevim jestli si mam koupit monitor nebo TV k hrani na xbox 360.Je nejaky velky rozdil mezi hranim na monitoru nebo na TV kdyz se to propoji HDMI kabelem?Urcite bych spis chtel monitor protoze s nim bych i do budoucna hral na PC,premyslel jsem o nejakem kvalitnim 27'' monitoru do nejakych 7000.Doporucili by jste mi nejaky,mam spis vzit herni nebo kancelarsky? Diky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidl Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 (upraveno) monitor je dobrá volba pokud ho využiješ i s PC, hlavně ať má IPS panel, jinak není nad pořádnou TV alespoň 46":) Upraveno Leden 8, 2014 uživatelem davidl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Betyn Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Proc myslis ze IPS panel je nejlepsi? Ja teda o tom vim prd ale tady na videu od Benq jasne vyhral panel VA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidl Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Jasně VA maj jasnější barvy IPS zase lepší odezvu, což je pro hraní dost podstatný, já mám TN panel 24" za 4K a dost se to maže s VA osobní zkušenost nemám8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mmm273 Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Kupoval som nedavno TV k xboxu a vyhral s IPS panelom - jednak mensi input lag a odozva, a za druhe lepsie pozorovacie uhly , kedze obcas hrame aj viacery tak aby bolo vidiet z kazcdej strany jasne a ostro... a som spokojny, ano IPS ma horsiu ciernu, ale pri hrani to az tak nevadi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Consolero Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 (upraveno) S přehledem mohu doporučit obyčejný TV Blaupunkt 82cm z výprodeje za 5500,- který má až 120Hz a LED podsvícení. Model http://www.lidl.de/de/LED-TVs/BLAUPUNKT-LED-TV-B32P189TCSFHD-100 Taktéž menší verze kterou mám s 55cm která vyjde na 3 tisíce a drobné. Ta však nemá FHD, ale TV tuner s HDMI a kvalitní obraz. Navíc oba modely umí přehrávat přímo z USB formát MKV ve FullHD rozlišení, takže využítí je opravdu všetranně. Upraveno Leden 9, 2014 uživatelem Consolero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Betyn Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Hodne uvazuji o tomhle moniru http://lcd-monitory.heureka.cz/benq-gw2760hs/#section mohl by mi nekdo napsat jestli je ok,v recenzich si odnesl vemli dobre hodnoceni.Akorat nechapu rozdil mezi BenQ GW2760HS - LED monitor 27" - 9H.L9NLB.QBE a BenQ GW2760HS - LED monitor 27" - 9H.L9NLB.RBE..mohl by mi to nekdo vysvetlit..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubajz2016 Odesláno Leden 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2016 Cau poradil by mi někdo jaké nejlepší rozlišení nastavit přes HDMI kabel na parametry této televize http://televize.heureka.cz/lg-32lk530/specifikace/#section ?? Něco jsem zkoušel ale mam z toho smíšené pocity,každopádně na 1080p nebyl moc pekny obraz.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2016 Vlastní HD rozlišení si nelze volit, HD resp. Full HD jsou definované standardy. Nejvěrnější podání obrazu u TV a monitorů je vždy podle toho, jaké má daná TV nebo monitor tzv. nativní rozlišení. V případě tebou udávané TV je to Full HD, tedy 1920x1080, takže nejlepšího obrazu bys měl dosáhnout právě při tomto rozlišení. Nic lepšího z toho nedostaneš. Pokud se ti obraz nezdá "pěkný" (neudáváš v jakém slova smyslu), můžeš si ještě zkusit projít nastavení obrazu a přizpůsobit ho svým potřebám (jas/kontrast/režim "game"/ ...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pavlli Odesláno Listopad 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2018 Mam tuto TV - https://www.alza.cz/43-samsung-ue43j5672-d2419812.htm a snazim se k ni pripojit XBOX 360 pres HDMI. Propojeni se podari pouze v pripade, ze na TV mam zapojeno v portu oznacenem HDMI 3/DVI. Pak mi na XBOXu funguje pouze pri nastaveni rozliseni 480p. Muzete pls poradit, jak to nastavit abych z XBOXU dostaval do TV FullHD? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sergej Odesláno Listopad 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2018 Připojení se podaří všude, jen záleží do jakého vstupu na HDMI zasuneš kabel. Rozlišení by mělo jít nastavit normálně v xbox360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pavlli Odesláno Listopad 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2018 No prave tohle mi nefunguje, kdyz to zapojim do HDM1 nebo HDM2, tak mi to akorat pise hlasku, ze tam neni nic pripojeno. Pritom tyhle porty na televizi 100% funguji, normalne tam mam pripojenou Apple TV. Xbox jede jen na to portu oznacenem HDMI3/DVI, ale pak tam mam pouze rozliseni 480p. Pritom kdyz jsem to mel driv pripojene na monitor od PC, tak to jelo v pohode ve FullHD. Nemusi se tam pro pripojeni na TV neco prenastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sergej Odesláno Listopad 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2018 To je dost divný, já mám hodně podobnou TV, rozdíl snad jen v uhlopříčce a žádný problém jsem nezaznamenal, s tím nastavením je to možný, ale ne nutný, je to roky, co jsem to připojoval....ještě mě napadá, zkontroloval si nastavení rozlišení v x360? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pavlli Odesláno Listopad 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2018 A jaky by melo bejt spravny rozlizeni pro televizi s FullHD? 1080p? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sergej Odesláno Listopad 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2018 Samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pavlli Odesláno Prosinec 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2018 Tak jsem na netu narazil na pomerne dost diskuzi o tom, ze kdyz bylo pripojeni k tv pres HDMI, tak jim konzole zustavala pouze v rozliseni 480p. Ale zadne spolehlive reseni tam nebylo.....snad jen ze kdyz pouzili klasicky component AV kabel, tak to fungovalo v poho. Jenze ja uz na TV nemam VGA vystup. Tak asi jedine redukce by mohla pomoct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sergej Odesláno Prosinec 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2018 Pleteš komponentní kabel s VGA, pozor, použij jen komponentní kabel a mohlo by ti to pomoci. Vzhledem k tomu, že jsi psal, že jiné přístroje fungují v ostatních hdmi vstupech v TV, tak budeš mít stejně nějaký problém v xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
231
65
44
32
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12
29
kvě 26
22
srp 24
16
črv 23
15
Top Posters For This Question
trezzor 231 posts
piggy 65 posts
<^KeNnY^> 44 posts
Ravendhi 32 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12 2009
29 posts
kvě 26 2010
22 posts
srp 24 2010
16 posts
črv 23 2009
15 posts
1 324 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.