netw0r Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Hollywood napis mi na icq...ti poradim 361798528 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 ms0:/ = hned to co otevřeš ....... http://console-forum.net/showpost.php?p=588684&postcount=12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philips1468623452 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Myslel jsem, že bude konečne na PSP 2000 recovery menu a zase nic, akorát pro 3000,Myslel jsem, že bude konečne na PSP 2000 recovery menu a zase nic, akorát pro 3000, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philips1468623452 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 novísoftwere na psp 2000 by mel vyjít za měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Mám problém, stáhnu ten download..rozbalim a mám tam jen soubor h.bin ..ten dám na kořen karty (ovšem nic se nepřepisuje,jak je psáno v jednom z kroků)..tak zkusim v psp otevřít obrázky a tam nic není..pomůže někdo?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Hmmm.. Zrovna sem moje PSP Slim 2004 ( TA-088v3 ) updatnul na 5.03. Potom sem na kartu hodil ten ChickHen i s *bin souborem, přesně podle návodu. Najedu do Photo... počkam, až se ChickHEN načte i s miniaturou a potom otevřu a) Zkoušel sem jenom počkat a nechat to na prvnim obrázku, na nic neklikat, jenom nechat. PSP se sekne a pak vypne b) Zkoušel sem postupně otevřít všechny obrázky - jo všechny se načetly, včetně toho posledního, na kterej když kliknu, tak PSP se sekne a pak vypne. c) Zkusil sem i rychle sjet dolu, hned jak se to otevře na slim_mod2.tiff ale potom PSP se sekne a pak vypne. Všechno sem to zkusil asi už desetkrát, nevim co dělam špatně.. EDIT: Trpělivost přináší růže, nakonec se mi objevila zelená obrazovka a System Info říká 5.03 ChickHEN R2. A teď du na CFW.. EDIT2: Poděl. 5.03 GEN-A očividně nefunguje na slim 2000, a když se teď snažim znova najet aspoň ChickHEN tak mi PSP říká System Memory Low. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Ať udělam cokoliv vždycky se PSP sekne .. mam psp fat .. měl sem ho jednou flashlé ale pak sem tam omilem dal OFW :D .. myslí že kdybych ten Chick hen spustil šlo by mi zase CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 pokud si ho už měl flashnuté, tak si ho přes ChickHEN můžeš zase flashnout na CFW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 jn ale mě se PSP vždycky sekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara_blind Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Parada :) Uz parim iso hry na mim 3004 ... totalni pecka :psp::psp::psp::psp: THUG2 4ever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 jn ale mě se PSP vždycky sekne Stahnui si chenckhen pro FAT....a nastav default nasatveni...pak najed do photo pockej na miniaturu(vejce v te krychly)...pak pockej asi 10 sek a pak tu slozku otevri takhle se mi vzdy povbde pustit chickhen na psp...ale vcera sem poustel na psp 3000 chickhena 60 min se nejak nedarilo ale povedlo se to po 60 min :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Stahnui si chenckhen pro FAT....a nastav default nasatveni...pak najed do photo pockej na miniaturu(vejce v te krychly)...pak pockej asi 10 sek a pak tu slozku otevri takhle se mi vzdy povbde pustit chickhen na psp...ale vcera sem poustel na psp 3000 chickhena 60 min se nejak nedarilo ale povedlo se to po 60 min :D zase se seklo a vyplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 OMG ja napriklad recovery nepouzivam me staci VSH menu...omg kaslete na to budte radi aspon za VSH a podporu ISO/CSO/PSX a uz nenadavejtE!Ste jak maly deti...skuste si to udelat samy!chtel bych vas videt jak udelate CFW pro PSP 3000 aspon takhle jak to udelal PSPGEN team. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesak77 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Zdravim Vas, mam prosbu, jsem uplny zacatecnik v PSP, zakoupil jsem pres znameho PSP1004,ci se jen psp je flashnute, chci se jen zeptat jaky firmware mam do sveho psp nainstalovat, nevim jestli mam instalovat od nejstarich az po nejnovejsi nebo zda staci ten posledni, diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Tesak77:pod na icq poradim 221576882 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benyy Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 tak doufam ze R2 mod2 uz bude fungovat nebo sena to uz asi vy*eru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Hojte, prosim, kamoš má PSP SLim, jde mu flashnout, ale nejprve na něm zkouším ten ChickHen, ale furt nejde Ten ChickHen funguje jen na těch neflashnutelných PSP Slim a 3000 ? Za odpověď thanks, díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 funguje na vsech psp...zkus na tom jeho psp nastavit default settings a pak po zapnuti najed na tu slozklu chickhen pockat na miniaturu pak este 15 sek a otevrit tu slozku a sjed dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 HEN funguje na vsech PSP , akorat na fatku to neni moc stabilní a take zalezi na pametovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 HEN funguje na vsech PSP , akorat na fatku to neni moc stabilní a take zalezi na pametovce Ok díky, zkusim to ještě. Na mém už to dávám na 1. pokus, no jo, to se prostě musí přetrpět, thanks oboum ;) EDIT : Úspěšné nahrát ChickHen R2 + CFWEnabler 3.1 do kámošova PSPčka. Enjoy ! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 jj trva to napoprve spustit dele pak uz to de treba napoprve nebo napodruhe...ja to treba na PSP 3K poustet hodinu...Kamos uz chtel jit tak sme mu rek ze este jeden pokud a na ten posledni pokud to nabehlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Mam PSP3000 - taky jsem mel problemy to spustit. Mam v tom 8GB kartu plnou vseho moznyho. Zkusil jsem snad vsechno doporucene a stale nic. Pak jsem nasel nejakou starsi 1GB - naformatoval, hodil jsem Chickhen a nabehlo to. Dale jsem zjistil ze to taky casto nabehne kdyz zmenim polozku "UMD autostart". Ted nemyslim jenom na off ale i opacne - proste ji switchnout pred spustenim chickhen. Subjektivne jsem mel pocit, ze s ty 8GB to nacita hrozne pomalu a proto mi to nechtelo nabehnout. Po uspesnem najeti chickhen PSP vypnu (uspim) a vymenim kartu za 8GB. CFWenabler uz spoustim z 8GB karty a bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Mam PSP3000 - taky jsem mel problemy to spustit. Mam v tom 8GB kartu plnou vseho moznyho. Zkusil jsem snad vsechno doporucene a stale nic. Pak jsem nasel nejakou starsi 1GB - naformatoval, hodil jsem Chickhen a nabehlo to. Dale jsem zjistil ze to taky casto nabehne kdyz zmenim polozku "UMD autostart". Ted nemyslim jenom na off ale i opacne - proste ji switchnout pred spustenim chickhen. Subjektivne jsem mel pocit, ze s ty 8GB to nacita hrozne pomalu a proto mi to nechtelo nabehnout. Po uspesnem najeti chickhen PSP vypnu (uspim) a vymenim kartu za 8GB. CFWenabler uz spoustim z 8GB karty a bez problemu. Už jsem psal, že malé karty jsou stabilnější než velké. Na 8GB to musíš zkoušet několikrát dokud to nenajede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 zkuste vymazat ostatní obrázky ve složce ChickHEN až na slim_mod2 me už se to povedlo 3x a jednou ne takže možná vetší šance na uspěch.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Dnes jsem zkousel ChickHEN R2 mod v2 na psp 3k s 8GB kartou a vzdy napoprve (zkousel jsem nekolikrat) staci to delat nasledujim zpusobem: I) Smazte z karty vsechny ostatni obrazky, nechte si tam pouze chickhen slozku II) najedte na slozku (klidne hned po spusteni PSP) vlezte do ni a pockejte, nez se nacte miniatura prvniho obrazku, az se nacte, cekejte, az se nacte dalsiho obrazku.. jakmile se nacte ta dalsiho, vjedte na dalsi a opet pockejte az se nacte dalsi (drive se nikam nepohybujte), az se nacte, tak na nej vjedte a pak se zacne nacitat miniatura pro exploit a psp ukaze zelenou/cervenou/jinak zdeformovanou obrazovku, restartuje se a budete mit chickhen. Jsem si skoro jist, ze pokud to budete delat takto, tak se vam to povede napoprve :) Kdyz jsem prejizdel na miniatury jinak, nez jak jsem vyse popsal (a jak to pise sam tekk v navodu), tak se vzdy jen seklo PSP a nic! Takze chybu delate klidne zde.. A jak rikam - jednalo se o obyc. Sony 8GB kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.